Кладионица

1. Hahah niki sad zvučiš kao vesna trivalić u mi nismo anđeli (ako se ona dere ono nikiiiiii a mislim da je ona)

Zvaćemo te vesna.

ARMING VESNA JEBE SE K'O BESNA ŠA LA LA LA LALALALA

2. Kakva nba noć pred nama, još i prenos na SK, ali ne, pauza, lečenje nekoliko dana sad.

3. Brt zove ga niki ima godinu dana

4. A pa možda ne znam onda promaklo mi valjda

Sad kad tako kažeš i deluje mi da ga je i ranije zvao niki

5. A prenos u picku matetinu jebem ih u izbor bas da ih jebem u izbor

6. A stvarno jedna od najgorih utakmica, tu negde uz njujork - finiks, LAL - bruklin i orlando - čikago

7. Filadelfija i Indijana, pa lol

Nego čini mi se da nije to do SK-a uopšte, ne biraju oni ništa, pravdali su se prošle sezone baš u ovakvim situacijama

8. Samo mi najblizi prijatelji ga zovemo niki, kako to nisi znao-zakljuci iz gorenavedenog

9. Lebron veceras ma koja god granica da je igrace 40min ide na 35+

10. uh biće dobar nba večeras da se troki poigra, pauzirao sam par dana, idemo sad jačim intenzitetom!!!

11. Pa nisam ni jebao sk nego espn ili ko im vec salje prenose popuse mi srpski kurac sa sve kokardom na vrhu da mi popuse ko normalan zeli da gleda filadelfija-indijana nisu bili u plej ofu od kako ne igraju ajverson i redzi u picku materinu. Sta je prosla bila cikago-orlando jel da hahaha pa ne posle kazu ne mrze srbe mrs

12. Ma to čikago - orlando i ostale sam naveo koje su večeras a u rangu jadnosti su sa ovom koju prenose

E a sutra na sk idu klipersi sa memfisom i prekosutra isto oni sa majamijem, da teodosić nije povređen bio bi to baš top izbor

13. Vraca se moris udrite tatuma manje

14. Dobro to sa klipersima je dogovoreno vrv ranije pa je i poslato zbog teodosica nisu znali da ce da se povredi. To vec ima smisla, da nam posalju npr sakramento iako se raspada jer bogdan pa kao popularizacija i to ali brate fila-indijana znaci i ne glrda mi se

15. Bice dobar mec lepo prangijaju obe strane

16. E arming ajde ako imaš nešto na računu mi ti damo 4-5 igrača i ti uplatiš pa ako prođe to kokamo sutra, a ako ne prođe sutra ću ja itd

Ništa puno 100-200 dinara recimo da nam bude interesantniji ovaj bedan prenos

17. e tu sam ali ne kockam se vise ja, ne pusim, ne pijem, ucim dosta, prosetam posle vecere itd