Кладионица

1. Bas ide utakmica kako su se svi nadali...

2. Jel ima neko ovde nalog na meridianu da posalje jednu slobodnu igru posto mentoli preko fb kazu da mora tako, a ja ne mogu da nadjem na sajtu sto znaci da mora da se ima tamo acc aj neko pls pls

3. Odlican minus na hajnsa a caco mu jeba kevu mamu mubjebem ajde

4. Papu su odgovarali kad sam ja trazio nesto

5. Brok motum najruzniji lik na svetu sig(sig)

6. Nadigravanje stimca i sermadinija, najboljih aktera na terenu, pa jebem ti utakmicu aj pocinji drugo poluvreme cska-zalgiris ne mogu ja ovo

7. štimac 11 poena i 9 skokova u 16.minutu ahahah

8. Išao sam redom i šibao tekme preko 2 kvote, imao sam i Čukarički ovde al ne stigoh da uplatim. Mora negde da me ukenja nekad jebemu.

https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1097-2642384-1550

9. Vasilije Tele Micic jebe potapa trenutno protiv CSKA. Pa ovo mora da je neki matrix, svega mi...

10. Samo da preživim Hajnsa, još je na 8 poena od prve četvrtine

11. Voleo bih hajns da ostane na 8, a opet ne bih zbog somija
    Teski trenuci za mene trenutno

12. Ju ju ju Micić i Štimac ko Stokton i Meloun, sreća po ostatak Evrolige da nisu u istom timu

13. pao sam na šermadinija već majmune

14. nabijem na kurac perasovića, dabogda umro već danas majmune...kakve su ovo laži više, bataljujem najozbiljnije laku noć

15. Zivojin Misic
    Somi sta sam ti rekao juce? Da navijam da siti da gol da padne zajk hahahaaha

Lažeš.

Nego ja slabo pratim tu glupu košarku, pa da mi kažete vi profesionalci, šta kažete na ovaj tiket.

http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_83874577_23131986_1499148223454560_7828471086437051572_n.jpg

16. Poigrajmooo braćo

Nikolas.
    Hajns 8.5 -
    Vajt 9.5 -
    Meklin 7.5 -
    Efes - Unikaha 161.5 -

pre 5 sati

17. Steta sto ga juce nisi imao kod sebe mogao si i da podignes pare haha
    Edit: bravo nikolas

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.