Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Secam se te utakmice, imao sam ga minus jer je bas bio izvestan minus tada. Ne znam sto si kontrirao sa plusom uopste...
Edit: a zbog ove teorije, da, e pa vidis da nije tacna
Ala sam se ispadao danas najstrašnije
Plankton je u stvari Tilmo a ova taktika je ona caka od njegovog ortaka
Hahahahaha
2 utakmice nba u nasem terminu tacnije 21:30 dajte vase igrace pa da vidimo ko je u pravu ko je mudo ko je govno itd
Šomi, jesi video kako te izjebala Roma? Korner za Đenovu i De Rosi lik lagano lupa šamar protivničkom igraču, ovaj pada kao da ga je mladi Majk Tajson opalio po sred brade, a lopta uveliko izbačena iz šesnaesterca. I penal i crveni, naravno. I posle toga Roma pogodila prečku. Čisto da te obradujem ako nisi video
Edit
https://www.youtube.com/watch?v=A_muq9dJ7Ro
Oće neko dojavu od moje sestre i zeta? :D Kažu da su prošli nekoliko puta dosad, pa mi javili ako hoću da probam. Kvota 1.9 u mocartu, u planetu 2,1, ali ne daju singl. Počinje za sat i po, ko hoće, nek se javi u inboks.
Stec, fala bogu da nemam ništa na računu i da je neki kijamet napolju pa me mrzi da odem do kladionice, jednu dojavu vala mogu i da propustim :)
Dobro, Ps, misli sta hoces, tvoja stvar, ja kazem svoje misljenje. Koga je ono izjebao Simon sa promasenim polaganjem za prolaz?
Ocu
Edit: stec tebi sam reko
Pa da i simon je namerno tad omašio polaganje da ne ode u plus to je poznata stvar jer su ga miloš i pseto čekali a onaj to čuo i znao je od ranije da ga ovde zovemo ćopavi kosovar pa namerno nije hteo da pretera, a i mene je rendolf jednom prošle sezone sjebao za 7-8k, imao sam ga plus, on na poluvremenu 10, granica 11.5, i NE ŠUTNE UOPŠTE U DRUGOM, sećate se toga verovatno... Garant mu je onaj govnar pablo laso rekao da je na granici i da se ne igra bolje...
Stec, hoću i ja, ali ne da igram, nego samo da znam o čemu se radi i da pratim ovako "na suvo", zanima me
Cikago h1
Tauns +
Markanen +
Dragic +
E al za simona me ne bi cudilo kao za radivojevica hahaha
Koga je izjebao simon nas pet je izjebao
To da su igrači namešteni važi samo u slučaju mute nikolića kad je držao kalinića 40 minuta na terenu u radničkom sa nekim imbecilima iz aba lige koje su već natrpali jer je fazon 50 ljudi igralo plus i pola tribine mu jebalo majku jer ni bacanja ne ubada :D
Ali da igrače nameštaju namerno, pa ja ne znam... :D
Tj warren +
Crabbe +
Lopez -
Vigins -
Holis dzeferson -
Brani mustafa dan ga jebo
Ima situacija gde se odigra odredjeni igrac minus, on udje u igru, da jedan kos, na tajmautu kaze treneru ja ne mogu vise, ubise me ledja, jedva stojim, i presedi celu tekmu, jer ga je kamara ljudi igrala minus. Necu da imenujem, ali bilo je i toga.
Al to nema veze sa ovim ima magnet u mrezici i odbija loptu kad Dekolo dotera do 19 da ne predje vise