Кладионица

1. Ko je pominjao jebeni magnet? Naravno da igraci i treneri znaju kad je koji igrac kritican da dodje i naravno da ce ga forsirati ili drzati na klupi u zavisnosti od potrebe...

2. Saša Đorđević u finalu EP-a namerno pustio Dragića da nas natrpa k'o budale jer su se on i Kokoškov dogovorili da Dragić i Prepelič idu u plus

3. A ima i smisla jer smo mi baš dobro branili bekove tad a baš nas bekovi natrpali, i dončić uz njih, ima tu nešto sig, logično je bilo da se igra minus na svu trojicu i eto

4. Ima situacija gde se odigra odredjeni igrac minus, on udje u igru, da jedan kos, na tajmautu kaze treneru ja ne mogu vise, ubise me ledja, jedva stojim, i presedi celu tekmu, jer ga je kamara ljudi igrala minus. Necu da imenujem, ali bilo je i toga.

Neko iz Metalca, Jevtović ili Majstorović?

5. Ti si bre brate bukvalista... NE UVEK I NE SVAKI IGRAC, TREBALO BI DA NACRTAM JEBENO...

6. Samo kazem da u globalu takve igrace treba izbegavati i to je to...

7. video sam lečki, ni ne nerviram se više ozb

8. Plankton*

Ti si bre brate bukvalista... NE UVEK I NE SVAKI IGRAC, TREBALO BI DA NACRTAM JEBENO...

Batke, ja sam bukvalista, jeste, a ti tu iznosiš neke proizvoljne činjenice da će 7/10 sigurnih igrača omanuti i to posle potkrepljuješ pričom da su treneri i igrači svesni toga i da namerno ne odu u plus, pa lol jebeni koji ti je kurac i još se pozivaš na nameštanja i nije ti jasno kako vims nije preterao granicu (i rendolf iz mog primera) a ljudi igraju evroligu gde su mnogo veće pare od jebenog evropskog prvenstva koje sam posle naveo, i nameštanje u EL ti je ok, ali kad ja pomenem EP to je već preterivanje i bukvalista sam daj bre beži smejaće ti se neko u lice ako mu ispričaš ovo, ovde još i možeš jer te niko ne zna.

A od tog fenderisanja mi se sere kad se krene s nekim lupetanjem pa se to opovrgne e onda se okreće točak na drugu stranu i ublažavaš situaciju kao da treba izbegavati krupne igrače. Ok, 'ajde svi da cepamo voronceviča, dangubića, micića i ne znam, gista, da vidimo kako ćemo to biti uspešniji nego saa dekoloom, kalatesom i dončićem. Ne lupaj bre gluposti bog te jeb'o sad bih i tilmovu CAKU dočekao ozaren posle ovoga.

9. Ne radi se o EP uopste, nego se radi o tome da ces ti sad za bilo koji primer reci AHA, ETO NIJE TI DOBRA TEORIJA, BLA BLA SERES I TAKO TO.. U prvom postu sam jos napisao da bi trebalo izbegavati igrace za koje se ocekuje da ce biti plus ili minus i to je to jer uglavnom izjebu i to je to... A ti se sad hvatas za jebenog Dragica koji je natrpao sve redom i kazes kako je to ustvari bilo neocekivano, ali eto doslo je... Nece svaki igrac naravno doci kontra, ali igraci koji su super extra mega giga sigurno uglavnom izjebu i to je to... Ovim zavrsavam jer stvarno nemam nameru da se vise isterujem sa tobom.. Rekao sam svoje misljenje i to je to...

10. Ovim zavrsavam

Ok brt držimo te za reč

11. Drzi me, slobodno...

12. Pa dragic je tad bio ultra mega giga siguran hahahaha

13. Ma izuo je momak argumentima u raspravi, ne moramo se vraćati na to.

14. Kako ide dojava stecove sestre? :D

15. Hrvatska - Italija SK3

Hrvat neki prenosi, jebu ih trenutno italijani serijom 27-4 haahah, ovaj je gotov da zaplače :D

16. Čudo su Hrvati, evo 20 razlike gube posle poraza od Holandije jebene haha šteta što se naša grupa ne ukršta sa njihovom posle

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.