Кладионица

1. Ili nicemu najbolje

2. menjao colea za muhameda...pa da

3. De Kolo 18.5 +
    Serafan 12.5 +
    Klajburn 11.5 +
    Ertel 10.5 +
    Rivers 10.5 +
    Ogastin 8.5 +
    Kampaco 8.5 +

4. GDE STE BRACO MOJA PICKE NAJVISE VAS VOLIM NA SVETU EJ DRUGOVI JEL VAM ZAO JEL VAM ZAO RASTANAK SE PRIMAKAO TI NE PLACI MAJKO MOJA MENE DRAGA TUZNO GLEDA TUZNO GLEDA

https://www.youtube.com/watch?v=F4eskZuV2Xo

5. a ovo vreme dok sam bio u egzilu jedno jutro samo mi AleksandarKG pada napamet kao on sedi u klidonici i skupila mu se usta kao da je sisao limun u kao kolutic kao cmar i tako sa tim ustim prica mumumu vice: nesto koju utakmicu da odigram a nikoga ne razume

6. CSKA (-13.5) H2
    PAO (-6.5) H1
    Real 159.5+
    Lesor 8.5-
    Gist 10.5-
    Sanders 11.5-

7. ahahah bravo serafane, oba promasi majku ti jebem u picku

8. hahah i naravno da ce da se zavrsi ovako

9. au majko mila ukopa me serafan i ovaj klovan sito alonso što ga ograničava sa minutažom

10. hahahah ček ladno i de kolo nije prebacio, zakucao na granici.. a na poluvremenu dao 13 poena sve mu jebem

11. Jebo te gist usta crnackom kurcinom majmune pa dokle da me jebes

12. A i vi budale jebene igrate gista minus a čovek poslednjih 5 ili 6 kuje debelo iznad granice, još šermadini ne igra, pa ne, tačno ste budale

13. jao vidi ovog pametnjakovica sad, kao sermadini je bog odbrane pa njegova igra utice dosta, ajde umukni majmune

14. Pa to je samo dodatni maleni razlog, ali je mnogo veći razlog to što igra 30 minuta u poslednje vreme i ima prosek više od 15 poena po utakmici, lol, a granica na 10

15. Pa ja sam ovo gore somiju uputio, po koji put mu slepo verujem a on nubara jebena bozeee

16. vidim predlozio si ga plus....

a igrao je i dekolo 35 minuta pa nam je uvalio kurac

17. Pa da se ne lečim predložio bih sig!

18. pa gde bas kampaca da prepisem ovo je nerealno vise

19. Prepisao sam Nikolasov tiket, samo sto sam izbacio Kampaca i Serafana. I sjebe samo Dekolo. Granica 18.5, on stane na 18. Medjutim, primetio sam jednu zanimljivu činjenicu vezanu za njega:

https://image.prntscr.com/image/dDm0Va31QH2JORFxzUkP3A.png

neka mi kaze neko da su ovo cista posla...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.