Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Изијем и Ковингтонов пријатељ се уништавају ракијом на оном свету, Слоба Праљак им сипа и држи здравицу па ексира. Сви заједно певају ова кућа пуна среће пуна среће и весеља
Hahahah grmi poslednja cetvrina u Filadelfiji
80 poena jebenih
Odneo je harden sve :(
Makabi 1
Baskonia - Fener 153.5 +
Mekolum 16.5 +
Jankunas 12.5 -
Tompson 8.5 -
Šved 20.5 +
Rajt 12.5 +
Micov 10.5 +
Rol 9.5 +
Gudaitis 9.5 -
Buboa 12.5 -
Tompson 8.5 -
Bogato
Eeeee hardene....
Poklekao sam juče i čukao po englezima, ako zaobiđem ovo kolo EL, biće to solidan korak ka ozdravljenju
EL izostanci:
Plajs sam na centru jer dubljevića nema, ali ga jebe što ide na oly i milutinova jbg
Agravanis ne igra za oly, spanulis se vraća
Robinson je povređen, a i luka mitrović isto, tu bi morali gil i malkolm da se ovajde
Edit: A i dorel rajt kapiram da mora 32+ minuta da igra, mogao bi da ispoštuje
Grin igra protiv bivšeg tima, kruno simon isto
prepisao sam micov + zato sto sam video da je nas i zelim da da puno koseva.kako to vec ide.
i prepisao sam ovog bubou.tacnije mislim da sam to odigrao.nisam siguran.naso sam nesto sto nalik pise buboa.nisam cuo za lika da budem iskren.
iz nekog meni nepoznatog razloga sam dodao udineze 1 i 3+.stomil suvlaki x na poluvremenu ili na kraju.
i bocnucu jos neki plus od ove 3 tekme.evroliga.
22 kvota.
Tog Plajsa sam čini mi se jurio svako drugo kolo, malo plus pa minus opa cupa, ali ne verujem da sam ga još što se kaže ubo ove godine
Ал Шарјах - Ал Џазира 0.5 +
Ja sam mahom isprepisivao Nikolasa i imam još Rubita i Aaantoni Gila limuna po kila plus
Hahaha govnarcino Mekolume sve ti jebem za ovaj ponad.. Od nule na poluvremenu do 15 poena i na dva i po minuta do kraja ko za inat nije sutnuo nijednom
Gudaitis isto za kos, bataljujem ovo
E
aj se ne kladimo više
Ja prestao, ukopao me harden sinoc kad ga izveo na 29 a PONADCINA kad je zbicio 13 za par minuta. Onda u cetvrtoj 4p jedan slobodnjak za tehnicku i jedna trojka
Vraticu se fudbalu