Кладионица

1. Evo, meni je uvek uživanje ovog čoveka da gledam

https://www.youtube.com/watch?v=Hwux8Y5D9t0

hehe skečevi na sve strane

2. celzi 1
    zenit 1
    barsa 2 + prvo
    ninber sendhauzen 3+

3. Au sućut, Pseto. Šteta što je klađenje na košarku sirotinjska spika inače bi moglo da ti bude baš krivo

4. Cemu sucut? Tiket je dosao, steta samo sto nije moj

5. Haha ja sam oćoravio skroz, video juče da si pao samo na Zvezdu, pa pretpostavio da je ovo to. Pre neki dan pogrešno video Nikolasov plus/minus, provalio tek narednog dana kad sam video da nije došlo. Pa onda sućut što nije tvoj. Kakav junački tiket bogtejebo

6. Jebo mu je kevu. Ja odustao ove godine od zvezde u prelazu i poeni konjina jedino sam tu i uzimao pare

7. je l to terza opet neki prelaz namesta hahah

8. неће бити прелаза, очекивано, бачка добија или се иде на нерешено, све је то урађено у спрегу са кладионицама, сви су затегли опасно на звезду на полувремену и пре меча, терза и екипа паре у џеп, а звезда прва и даље

дешавале су се и раније такве ствари, дођу два прелаза заредом, па људи на трећем затегну, а оно прц

нису кладионице глупе

9. pita izijem oće neko s njim na amara gileta za novu godinu, 40 evra all inclusive

10. Kako bese prezime amaru giletu

11. pita izijem oće neko s njim na amara gileta za novu godinu, 40 evra all inclusive

već sam dogovorio nešto, rekao si mi to prekasno prekasno

12. Jasarspahic hahaha

13. Tvente, Viljem II, Ipsvič, Bristol Rovers, Tamvort, Junajted of Mančester, Čipenham Taun, Glousester Siti, Pul Taun, St Ivs, Stratford, Kingstonian i GVV, sve 3+ mešano na dva tiketa

14. Idem i ja na ladjenje jbg evo upravo popusih poslednja 2 kurca to je to nije sto zelim nego nemam sredstava :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.