Кладионица

1. Interesantno je da dortmund dućka i za LE od apoela ako izgubi od reala a gubi već 2:0 i apoel izvuče bod nekako totenhemu, haha

2. Hteo sam da kažem da bi mogla da se pojuri Sevilja protiv Maribora, kvota preko 2, ali sad kad Spartak gubi 3-0, možda će da ih boli kurac

3. 3.1 je dupla sansa bila u Pin betu na Besiktas.. Ja odigrao..

4. A to što ti kažeš lečki ja bih probao sa mariborom, 1x 1.7, 1 oko 3.2, koji će kurac sad sevilji kad lpul vodi 3:0, ne mogu ni gore ni dole

5. Aha prestigao si me nisam ni video post iznad :)

6. Ma da, Planktonu, tamo Tošić čuva, to je već sigurno

7. Cela liga 1+ prvo u 25. ako vcrs ne uzmemo nista da s ejebemo svi

8. Stvarno pljušte golovi na sve strane, staro mnogo puta napisano pravilo je da posle dana sa malo golova sledi jedan sa što se kaže malo više, juče čini mi se 4 utakmice bez golova na poluvremenu, sad na svakoj ima u prvoj četvrtini

9. Bohovo pravilo druze

10. A meni je baš delovalo kao sranje dan, pa nisam ni pomislio da pišem nešto, dakle uzimate pare sig

11. U pravu si bio da smo svi u simulaciji, Armine, sve više i više vidim dokaze

12. Mene će Siti da jebe opet vidim hahaha jebo me pas da me jebo kad se nikad ne opametim

13. Bohore u pare smem da sam to napisao ovde pre tebe ili na nekoj kladioničarskoj temi ili na onoj za LŠ ali bi morale biti mnogo velike pare da bih se cimao da tražim to, nisam toliko lud, tako da ne seri tu i gledaj fudbal da ti ne dolazim tamo (video sam auto neki tu blizu u ubu pa možda i hoću ako tast bude mogao xd)

14. Dupli znak 2+ dve ajdukurac

15. Mada neku zmijicu sam samo opalio sa ovim što sam imao na računu, ali interesantno mi je kako uvek pravim iste greške nadajući se drugačijem ishodu

16. ko je pametno igrao danas ce se usrati od para, ko je igrao x2 na siti kao neki retardi ovde ce pusiti kurac

17. Ovaj salah kao ljulj ludi, odakle im bre ovoliki pundravci u dupetu kapiram da stvaraju ono zujanje dok trče kao pčele krilima samo zuuuuu i ode pitaj bogaa kolko je to kilometara na čas

18. A ja sam čistu dvojku, tako da sam ambiciozniji retard, ali dan kao stvoren za golove

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.