Кладионица

1. Steluju sevilja i sahtjor ovo prelaz

2. Ma gde si napisao pre mene ne lupaj
    Ajde svrati, ako krenes za Temisvar neki nesto XD

3. Sad ce Real da se zavrsi 7+

4. kilograme, u kg sam sledece nedelje od srede do subote, pa ako si zeljan mog dobronamijernog drustva, mozemo gledati evroligu u kladzi nekoj, rokati sirotinjske tikete od 70din i piti kafu iz plasticnih kafa onih, jer to sirotinja radi, a to smo mi

5. Pa to možda ako je Šomi igrao 1 i 2-6

6. gg3+ na real imam, kao i 97% svetske populacije

7. Pa Mišo trebalo bi da sam baš puno slobodan tih dana, možemo se čuti za tako nešto

8. Sinoć 17 golova ukupno na svim utakmicama, sad na poluvremenu

9. https://imgur.com/O44B5Oz

Pa je l' ovo moguce recite vi meni?

10. Ahahha sami bog nek sacuva ljude koji ce igrati u kladzi gde cete vas dvojica sedeti urusice se univerzum od tolike kolicine bednosti i baksuza

11. kad se nije urusila sa tobom i psetom, bogami nece ni ova ;)

12. Jbg, Uskoče, samo mi kaži je l ti piše da je dobitan tiket

13. Ne znam o kojoj jadnosti pricas usli smo 3 glave u tikete to vece, pili najskuplje pice i radnice neke od nas vatale za kurac

14. lečki_mrav
    Jbg, Uskoče, samo mi kaži je l ti piše da je dobitan tiket

Pise. 110 din povracaj. Ovo je inace treci povracaj za redom. Prekjuce sam imao povracaj, od toga napravio tiket od kojeg sam dobio povracaj i od tog povracaja napravim ovaj na kom imam povracaj hahahaha. Beskonacna petlja jebena.

15. Maj nejm iz Pero
    Ne znam o kojoj jadnosti pricas usli smo 3 glave u tikete to vece, pili najskuplje pice i radnice neke od nas vatale za kurac

ghahah ajde da pogađamo koga su vatale za kurac ja mislim da su armina vatale za kurac

16. Pa dobro nije to bitno sad xd

17. Brate, blago tebi, možeš tako večno da se kladiš, nemaš prihoda, al nemaš ni rashoda.

Hahah Coa, samo ti zajebavaj Armina, pa kad ti zalepi jednu dandaru preko nosa, ima samo trag od patrljaka da ti ostane

18. sve mi nešto govori da je stepen jadnosti bio toliki da te je armin poluprstima vatao za kurac pa ti sad prepričavaš kao da su radnice, možda je armin u nekom trenutku ustao da vam sipa po čašu vode jer je onu boleo kurac da vam čuka kerove po 30 dinara i još donosi vodu pa ga ti sprdao da je radnica e to možda

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.