Sutra 2 na dulwich hamlet. Igraju 3 za 3. Na reduje dulwich hamlet da uzme 3 boda. Kvota je u zavisnosti od kladionice do kladioncie od 4.6 do 5.10. Pratim ovaj par vec 2 godine i uvek sam naplatio. Moja uplata je 25000 din. Slika tiketa ce da bude u komentaru kad dodjem kuci sa posla
svim mojim drugovima a osecam vas kao porodicu a ne kao drugove sa ove teme zelim dobru godinu u kladionici. NE u smislu dobitka nego da sto bolje stoicki podnosimo kad nas jebe a jebace nas dok smo zivi
jebeno zatvorili mocart u 9 nisam stigao planirao sam da zveknem sledece
crabbe 10.5+
markkanen 13.5-
gordon 18.5+
taj gibson 12.5+
ovo jebeno dolazi sto posto ubicu se ujutru kad dodje ovo, a odigrah u balkanbetu rade gospoda naravno da rade svaka cast nesto sam izmenio nemaju mec cikago uopste, pa nemaju gibsona u ponudi pa boze gospode necu da kazem sta sam odigrao al cucete uskoro sig
au oblizivao sam se razmisljajuci od holandija2 i francuska2 kad nema jebeno da zab auu sta sad evroliga mrtva morace se ojhhohooj
HImki 1
Hanikat 6.5+
Džerels 9.5-
Ooo Mlatoni nešto okačio, moraću do kladionice da ispoštujem i tebe i Nikolasa. I već vidim šta će Džerels svima da radi haha
Sanders ne igra?
Bože kakvi debili ovi iz Himkija strašno
Ne igra, Arm
4 igrača se upisala u Himkiju za poluvreme, od toga Dženkins ima 3, voimje oca
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1168-6343605-1566
Sreco, ima li te?
Sutra 2 na dulwich hamlet. Igraju 3 za 3. Na reduje dulwich hamlet da uzme 3 boda. Kvota je u zavisnosti od kladionice do kladioncie od 4.6 do 5.10. Pratim ovaj par vec 2 godine i uvek sam naplatio. Moja uplata je 25000 din. Slika tiketa ce da bude u komentaru kad dodjem kuci sa posla
pratim ovaj par vec 2 godine sav sam krvav
Je l proradila caka Papete?
Ko ima milion evra nek stavi na oklahomu uzivo. Sad gube 10 razlike i kvota je 2. Znaci dva miljona evra.
Dvajes razlike igubili prvu. Kvota 3, znaci tri miljona
Šalio sam se. Zovite Žajka da vam vrati pare.
svim mojim drugovima a osecam vas kao porodicu a ne kao drugove sa ove teme zelim dobru godinu u kladionici. NE u smislu dobitka nego da sto bolje stoicki podnosimo kad nas jebe a jebace nas dok smo zivi
И ми теби исто бем те у уста баксуска
ajmo everton pp x !
ja sam se pomolio da bude tako, inače ne bi bilo
Pao sam samo junajted 2-2 za 9k. Racunao sam na prokletstvo teme jbg
jebeno zatvorili mocart u 9 nisam stigao planirao sam da zveknem sledece
crabbe 10.5+
markkanen 13.5-
gordon 18.5+
taj gibson 12.5+
ovo jebeno dolazi sto posto ubicu se ujutru kad dodje ovo, a odigrah u balkanbetu rade gospoda naravno da rade svaka cast nesto sam izmenio nemaju mec cikago uopste, pa nemaju gibsona u ponudi pa boze gospode necu da kazem sta sam odigrao al cucete uskoro sig
Падаш на Маркканена