Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
По фејсу кружи да је Трабзон из 2 у 1
Onda slobodno igraj iz 2 u 2.
Sličan tiket sam odigrao i prošle godine:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3682136-1036
Ako kruzi iz 2u1, znaci da ce doci ono sto nije pomenuto u tim prelazima . Cepaj XuX i mirna backa.
Baš tako, ali Bačka je već previše mirna...daj nešto drugo.
Томи да су хтели да наместе текму, дали би голове раније, а не у '95. Једноставно нас усрало.
Hahahhaha, duhovito....
Не усеравајте тему томе ко намешта а ко не намешта утакмице, јер и једни и други су говна, него дајте неке предлоге!
Besiktas minus poeni
Kantu minus poeni
Panatinaikos H1 (29.5)
Le Man plus poeni
EDIT1: Spremih jedan NBA tiket, ovako ide..
BROOKLYN NEW YORK vise od 193.5 1.85
WASHINGTON SAN ANTONIO H2 (+5.5) 1.85
DETROIT PORTLAND manje od < 193.5 1.85
CHICAGO MILWAUKEE ki 1 (-5.5) 1.85
UTAH DENVER vise od 200.5 1.85
LA CLIPERS NEW ORLEANS Klipersi preko 99.5 1.85
kvota 40, stavicu 200 na ovo :D
Зенит - ЦСКА 1x
Металист - Таврија 1
Васлуј - КСМС 1
Плзен - Јихлава 1
Карсијака - Денизли 1x
Винтертур - Арау ГГ
Крукеро - Хуракан (аргентина 2 ) 1x
Парма - Интер x2
ук.квота 10.11
Jebote, i dalje ne verujem da je na Jutu granica 200.5, pa to ce doci ko iz picke...kao i Klipersi, San Antonio, i Cikago....valja spojiti te 4 za iljadarku, taman kvota 10 :D
Можда грешим Џанкаро, ако си чуо од Крнетове чукунбабе да је намештена текма, молим те просветли нас.
Prepisao od ortaka, on pogađa ove kurce:
Juta-Denver 2
Bruklin-Njujork 2
Čikago-Milvoki 1
Kvota 11
I spičih Brasov-Steaua 1-2, neka zlojava.
дошо цска х2
Иде Трабзон из двојке маму му јебем.
касно су ми рекли за пантракикос - арис 1, као дојава. нисам стигао да уплатим. ал' сам зато фала богу уплатио трабзон, дао 250 динара на квоту 90 (уз то монако СП2, спортинг 2, сарагоса пх, интер 2 (за који сам убеђен да добија) и дњепар 1-1), и он фала богу губи 0:2.
Толико ми очајно иде у последње време, да сам вечерас уложио на 2 тикета последњих 150 са рачуна. Толико ми остало од оних 2000 -.- Не дође ли ниједан, ћао онлајн клађењу.
Узео сам од Џанкија Јуту и Чикаго поене и од Вулета двојке на СА и Њујорк. Уздам се у ваше предлоге, омладино. Други сам одиграо 3 меча ГГ, ставио 100 динара, добитак 300 и кусур... Како зихерашки играм сад. Парови су Тотенхем - Ливерпул, Евертон - Арсенал и Вердер - Леверкузен.
Ја данас хтео да направим моцартову картицу, одем и лик каже да нема приступница, доћи ће за дан - два. Дебили јебени.
Немој да правиш ако не знаш да се контролишеш. Играо сам гомилу идиотских тикета и потрошио све паре. Само сам на кратко био у плусу, имао сам 2700, али брзо сам се спустио испод. И онда само доле, доле, доле...
не верујем да било ко може да се контролише. можда особа која има приступ компјутеру дневно на 10 минута, па нема времена. иначе, уплатио сам двапут по 'иљаду, и играо (први пут, пошто сам другу 'иљаду спичио за дан) 15-ак тикета дневно. јесу се обртале паре на ситно, ал' чим се почне са јачим тикетима, ћаоздраво.
Па шта знам, контролишем се колико толико јер знам колико могу да потрошим на клаџу иначе нећу имати за круа да једем.