Кладионица

1. Ја уплатио 500 динџи у петак на картицу и у плусу сам 2500 сома. За три дана сам одиграо 32 тикета, малопре сам избројао лоло

2. Контам играти оне тикете што би ме био блам у кладионици уплатити, 50 динара на квоту 8-9 лоло.

3. Zna li neko šta se dešava sa tiketom u slučaju kada je meč predat?
    Upravo imam takvu situaciju na tiketu koji sam ovde jutros okačio, gde je meč, izgleda, predala jedna od tenisačica (ne znam koja, niti da li je to bitno).
    Da li se kvota svodi na 1.00 kao kod odloženih utakmica u fudbalu, ili...?

A ovako ja zamišljam predstojeće susrete u NBA:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4633155-1036

4. Па шта знам, контролишем се колико толико јер знам колико могу да потрошим на клаџу иначе нећу имати за круа да једем.

Проблем је брате у томе кад ти прође тикет и кад узмеш неку лепу кинту почнеш да бацаш паре на еквадорску 4 лигу и сенегалски хокеј. Тад бар мене још више тера да играм.

5. Zna li neko šta se dešava sa tiketom u slučaju kada je meč predat?

Квота је 1 мислим. Вероватно мислиш на тенис.

ЕДИТ : Прочитах сад да си на тенис мислио :)

6. moze li da mocartova kartica da se uzme ako imam 17 ljeta, a imam licnu?

7. jok vule,moras 18+

8. Frankie Wilde

Па шта знам, контролишем се колико толико јер знам колико могу да потрошим на клаџу иначе нећу имати за круа да једем.

Ја сам добио 2000 које нисам очекивао, држао их неко време у штеку и онда одлучио да уплатим. Није пропаст. Него што сам ја лепо замислио како ћу мало по мало да стигнем до 4-5 хиљада, па да узмем оне 2 што сам уложио и онда свако мало да подижем по 500 или хиљаду. Хаха. Проблем је у томе што је Шоми написао.

9. podsetiste me na te kartice, da uplatim neke pare na sportingbet.rs racun :) inace, cekam Cliftonville (1.20) za 5000 :)

10. a taj sportingbet.rs, mora li tu 18+?

11. Pa moraš da budeš punoletan po zakonu

12. Red bi bio da ovaj Winterthur i Aarau daju koji gol...

13. kako je šugava utakmica... mrtviloooooooooo.. nigde šuta na gol! Jebeni mrtvi švajcarci!

14. Свака част Јанковићу за Трабзон :)

15. ahahahah promaši domaćin penal... prodata utakmica, sve im jebem!

16. Koliko sam skontao, sto se sportingbet-a tice, dobijes 50% od uplate na racun (maksimalni gratis koji dobijes je 2500, a to dobijes ako uplatis 5000 dinara). E,sad, sigurno sa tih njihovih 50% moras da igras, a ne mozes sad da odes i kazes: "Ja dos'o po gratis pare".

17. Najjaca online kladza posle bet365 i bet-at-home .... depozit 50% bonus, al moras da obrnes 3 put valjda...inace uzeh 5000...fino...a basket ko je ispratio mogao je uzeti pare, a ja znam da nisam...pih

Dzankee

Besiktas minus poeni
    Kantu minus poeni
    Panatinaikos H1 (ipak 25.5 granica)
    Le Man plus poeni

Ne verujem jebeno...prodje ko iz picke sve...jos ako prodje nba ni ovih 5000 mi nece biti uteha...

majko mila, nekad se i sam sebi divim kolki sam doktor za ovaj basket...

18. жајку радница погрешно куца пар, те он узме паре, а џанкију спусте хендикеп након утакмице. а боли вас курац, шта.
    ал' зајеб'о га џанки, ем што му спусте хендикеп на панатинаикос, ем што му спусте границу на ле ман са 149.5 на 145.5, само да он прође тикет.

19. Ortak igrao gg na Zenit - CSKA i Parma - Inter. Stavio car 500 kinti. Ja pokušavao da ga odgovorim, ali kurac sad. Ja lupao neke gluposti vrste Aris 2 i slične munje, popadao lepo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.