Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Haha
Coin: 2/4 jbg robinson je najveca budala veca cak i od proslogodisnjeg vase micica pa vi vidite koji je to stepen budalnosti osam suteva iz igre i osam slobodnjaka brate...promasuje iz ofanzivnog skoka idiot a o faulovima ne bih stvarno. Rendolf se raspao to smo se istripovali bio je nacrtan minus
Moj: isprco me janis mvp tima idiot sad je nasao da otvara sa 2/2 za tri jebem li mu mleko i poreklo i sve mu jebem usrano zalizano. Za 35k padoh na njega samo
I umesto da odjebem vise jebeno i ne pridjem kladzi jer sam ocigledno ili glup ko kurac ili nemam srece jer sam na boga drvlje i kamenje bacao ja zatezem nba ajmo idemo jos uvek imam kucu i auto
Nemoyte :((
sad kad pogledam sta sam uradio solidno glupa stvar al koga boli kurac drkamo seee zezamooo se, predstavljam vam svoj opus magnum
26 dublova svi po 300din da izbiju kao oko soma svaki, mesano jedno 7-8 parova, gordon ako poprca ode sve u picku materinu xd
idemo
1. harden + lauri +
2. harden + derozan +
3. gordon + derozan +
4. gordon + lauri +
5. harden + valanciunas +
6. harden + crabbe +
7. gordon + crabbe +
8. lauri + crabbe +
9. kapela + bruklin manje od 101,5
10. derozan + bruklin manje od 101,5
11. harden + bruklin manje od 101,5
12. derozan + lauri +
13. harden + gordon +
14. harden + horford +
15. gordon + caroll +
16. derozan + carroll +
17. aldrigde - bruklin manje od 100,5
18. alridge - nowitzki -
19. boston h2 sas h2
20. sas h2 bruklin manje od 100,5
21. sas h2 hjuston-toronto +
22. boston h2 hjuston-toronto +
23. bruklin manje od 100,5 hjuston-toronto +
24. aldridge - boston h2
25. nowitzki - gordon +
26. aldridge - gordon +
i ovo za 500
gordon +
derozan +
metjuz -
aldridge -
bruklin manje od 100,5
i u sistem
https://image.prntscr.com/image/MZNLY61ETNuNytCpwxUfTA.png
Sad nam još samo reci kad se prijavljuješ na lečenje od bolesti zavisnosti xd
cim nabodem tiket neki da platim tretman xd
Хахаха, армин је бог
ja nisam stavljao gordona večeras, ali zato sam stavio takođe horforda + derozana + i aldridza -
sa 3 igrača na tiketu najbolje prolazim u odnosu prolaznost tiketa/novcani dobitak to sam primetio, kvotica 6.33 odlicna a opet i dodje cesto
zategao na ovu trojicu veceras pa cemo videti
Krise Bose raspeti i sveti
http://static5.businessinsider.com/image/51b8ce16eab8eab143000014/chris-bosh-on-game-3-it-was-worse-than-a-horror-movie.jpg
Vide li ko kako me probi bruklin
Sad videh, poslednji šut na utakmici i trojka samo da stignu do 102 jer si ih imao na 101.5? Pa lol
Ide li ti makar šta drugo vidim da je harden izašao (valjda), i lauri, derozan je blizu, ne znam ovi ostali kako ti stoje
E aj da se ne kladimo više
Padne li trojka za dalas poslednji napad opet skacem na glavu
MRS BREEEEE VISEEEE DOKLEEEEEEE
KO DA SU BACANJA JEBENA PICKE MALE
DA MI TREBA CIGLARILI BI PICKE GOVNJIVE
I zavrsi na 6 na granici ahahahhaahha LAZ PROKLETA LAZ
8 mrtvih dublova ni uloge da vratim mrtve, trojka bruklina direktno skinula 3 dubla tj. 3K, trojka dalasa 2, a zajedno su bili na jos jednom znaci 6 sto bi bio ok plus s obzirom da je gordon prodao ali ne mozes od lazi jebenih ne mozes
Šta ti, dečko, radiš u danu sa samo tri nba utakmice :)
Ulazim u igru bez aduta