Кладионица

1. Kakva je ovo fora maksbetu da važe produžeci za poene igrača a ne važe za sve ostalo jebem im majku, Printezis bio ispod u regularnom i posle nabi preko izbi mi 50e

2. Produzeci bi morali da vaze za sve sto se poena tice

3. A jbg, za hendikep znam sigurno da se ne računaju a mislim i za poene na utakmici da se nisu računali kad sam pre igrao pa sam mislio da je tako i za poene igrača, sad već računao na dobitak i kasnije vidim da sam pao

4. Ne mogu da tvrdim ali sam poprilicno siguran da produzeci vaze za broj poena na utakmici(oko 99 posto sam siguran) a za hendikep vec ne mogu da tvrdim ali mislim da vaze

5. буквално у свакој кладионици код нас важе продужеци и за поене играча, а само у сокеру важе к'о да су саставни део утакмице, тј. и за +/- на утакмици укупно и сл., и пс ваљда у пинбету кад игра комбинације 1и+/1и- и ту важе поени, знам да у моцарту за то не важи сиг, кад одиграш комбинацију и буде продужетак попушио си курчегању ем што је дошао икс, ем што рецимо није било довољно поена у регуларном делу

6. додуше не могу да серем о максбету кад не улазим тамо, уђем отприлике једном годишње, ал' нисам до сад наишао на неку где не важе продужеци за поене играча колико ја знам... јбг.

7. а да, ово што пс каже сад, у сокеру важи и за хендикеп и све, сокер је бог за то

у осталима не, сигурно не у моцарту, за остале сам поприлично сигуран

8. U maksbetu jedino igram u poslednje vreme i tu ne važi za hendikep sigurno. Za ukupne poene isto mislim da ne važe, al nisam siguran. Za poene igrača važe, ja bio u tripu da ne važe, jbg džabe sam se ponadao bio

9. Evo sta kaze: Zvaničan rezultat je rezultat postignut u regularnom toku utakmice ili takmičenja. Regularni tok utakmice, ili trajanje utakmice u fudbalu se smatra 2 x 45.minuta, osim u posebnim slučajevima (turniri u okviru tipa „trijagonale” gde se meč igra 45. minuta, odnosno mečevi omladinskih selekcija koji traju 2 x 40. minuta i drugi) , u košarci 4 x 10.minuta (4 x 12.minuta “NBA“ liga), hokej na ledu 3 x 20.minuta, rukomet 2 x 30.minuta, vaterpolo 4 x 8.minuta i drugo, osim ako Priređivač nije naglasio drugačije. Produžeci, zlatni gol i penali (jedanaesterci, sedmerci, slobodna bacanja i slično) se ne smatraju regularnim tokom utakmice ili takmičenja, (izuzev za bejzbol, koji se igra do konačnog pobednika), osim ako Priređivač nije naznačio i propisao drugačije. Nikakve naknadne odluke i promene rezultata od pojedinca, zvaničnika takmičenja, komisije i slično za svaki sportski ili drugi događaj (na tzv. „zelenim stolom“, kasnijom diskvalifikacijom ekipe ili pojedinca i slično) se neće uzeti u obzir, osim ukoliko Priređivač nije naznačio i propisao drugačije.

10. Za pin vaze produzeci i za poene igraca i ukupno poena na mecu a i za hendikep. Ovde u max-u ocigledno ne vaze produzeci ali po ovome sto pise ne bi trebalo da vaze ni za poene igraca

11. не морате да се јебавате с правилницима, увек је то за играче написано негде на дну допуне.

12. ево и за максбет, кад се скине допуна, пише (јбг) да важе и продужеци за поене играча.

а и кад се на сајт уђе и стави курсор на име играча - и тад пише.

13. Eto, resena misterija

14. Ništa onda jebem majku Veselom što je pogodio bacanja za produžetak, sad je našao da da oba

15. Pridruzujem se jebanju majke veselom, treneru cska jebem sve zivo i mrtvo sto ima u familiji a celokupnoj organizaciji evrolige i ulebu jebem sestru

16. тешко ми је док читам ваше коцкарске муке...

17. Veseli majmunko me sjebo I za vikend kad dobio isključujuću protiv Darušafake (posle faula sviranog na njemu) a meni trebala pobeda Fenera

Lista najglupljih igrača u Evroligi:
    1. Tomas Robinson
    2. Veseli
    ...

18. Zalego sam bas dobro danas na hend cska i dekolo plus i aj ok bo izduvam kurac ali ne mora PONAD da se vrati dekolo na 30 razlike i doprca do 16 i onda ga izvadi 5min pre kraja da mi pritisak skoci na 800 prezivim nervni slom i ujedem sam sebe za podlakticu od muke eto tako je meni danas prosao dan a sta radite vi

19. Ja malo kuci i oko kuce bzvz

20. A da jebemo i klajburnu mater a

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.