odlican predlog acekg za lopeza, prelepa granica 12,5 jebeno, a za evansa nzm moze i gasol glupan koji me jebe iz kola u kolo ja ga necu igrati vise al realno je pluscina vcrs
dalje dramond +, ante -, lebron +, batler na 15,5 +, porter 15,5 -, holiday 13,5 +
retko iritantan lik a i svojevremeno se bas umeo usrati nasem kapitanu u zivot ako se sjecate ;(
Srusio je papija i armina danas
I somija
ovaj ce se krvozednik uz gusle opjevat i popljuvat
http://www.euroleague.net/rs/896o9n7cnm3novpm/c4974b14-d249-46d4-9092-0e470e8d733d/4e3/filename/c49.jpg
Izvadicemo mu jos jedan prsljen
citam ovo i u glavi mi melodija zeljko samardzic - sipajte mi bar jos jedan viski, samo umesto viski prsljen, auh
nisam pijan
не игра стивен адамс, не игра конли.
трпајте на тајрика еванса на 18.5 + у моцарту и робина лопеза на 12.5 + ето да не буде да нисам рек'о малопре изашло да не играју
а ја се не кладим иначе, ал' ово бих ставио
Uh odlicno sad cu da zategnem sve sa racuna, mislim da mi je ostao 401dinar
scousere sa mnom osvani sutra razmisli s kojom od nas dve ces ostati
Mrs govno jedno bezobrazno
pepi mozes sutra da mi platis jedan dorucak u ponchu ostao sam bez dinara pa cu ti ja analizirati ceo sledeci mesec NBA jeli??
bomba za vcrs ali samo po prelepim granicama u balkanbetu gde jos mozete odigrati
nurkic 17,5 haha nerealno svuda je 15 jebeno minus tu
lav 19,5 minus kljuse
midlton 16,5 minus
beal 24,5 minus
3+4/4 na 5k, 3 vracaju ulog jer su picke na verifikaciji smanjili sve kvote na 1,7, a sve donosi 30k
love ce da pokida veceras
i beal
odlican predlog acekg za lopeza, prelepa granica 12,5 jebeno, a za evansa nzm moze i gasol glupan koji me jebe iz kola u kolo ja ga necu igrati vise al realno je pluscina vcrs
dalje dramond +, ante -, lebron +, batler na 15,5 +, porter 15,5 -, holiday 13,5 +
znate ko je najveci jebac DOMINIK MICEL
https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4313#post_3819843 i ovaj momak je namirisao nesto fino
jebacu ti mamicu i tebi i bilu
е па може и гасол дабоме да може баш сам помислио да он може али нисам знао да моцарт има еванса у понуди па као може и он
нећемо сад да кваримо еванс и лопез ПА ДА ВИДИМО ЧИЈА МАЈКА ЦРНУ ВУНУ ПРЕДЕ (моја)
Namirisao sam dimljeni prsljen, ok ode i ova zadnja kintica voleo bih da ne dobijem ni jedan tiket veceras 0 na racunu i poz praticu vas iz offa ofc