Кладионица

1. retko iritantan lik a i svojevremeno se bas umeo usrati nasem kapitanu u zivot ako se sjecate ;(

2. Srusio je papija i armina danas

3. Izvadicemo mu jos jedan prsljen

4. citam ovo i u glavi mi melodija zeljko samardzic - sipajte mi bar jos jedan viski, samo umesto viski prsljen, auh

nisam pijan

5. не игра стивен адамс, не игра конли.

трпајте на тајрика еванса на 18.5 + у моцарту и робина лопеза на 12.5 + ето да не буде да нисам рек'о малопре изашло да не играју

а ја се не кладим иначе, ал' ово бих ставио

6. Uh odlicno sad cu da zategnem sve sa racuna, mislim da mi je ostao 401dinar

7. scousere sa mnom osvani sutra razmisli s kojom od nas dve ces ostati

8. Mrs govno jedno bezobrazno

9. pepi mozes sutra da mi platis jedan dorucak u ponchu ostao sam bez dinara pa cu ti ja analizirati ceo sledeci mesec NBA jeli??

10. bomba za vcrs ali samo po prelepim granicama u balkanbetu gde jos mozete odigrati

nurkic 17,5 haha nerealno svuda je 15 jebeno minus tu
    lav 19,5 minus kljuse
    midlton 16,5 minus
    beal 24,5 minus

3+4/4 na 5k, 3 vracaju ulog jer su picke na verifikaciji smanjili sve kvote na 1,7, a sve donosi 30k

11. love ce da pokida veceras

12. odlican predlog acekg za lopeza, prelepa granica 12,5 jebeno, a za evansa nzm moze i gasol glupan koji me jebe iz kola u kolo ja ga necu igrati vise al realno je pluscina vcrs

dalje dramond +, ante -, lebron +, batler na 15,5 +, porter 15,5 -, holiday 13,5 +

13. znate ko je najveci jebac DOMINIK MICEL

14. jebacu ti mamicu i tebi i bilu

15. е па може и гасол дабоме да може баш сам помислио да он може али нисам знао да моцарт има еванса у понуди па као може и он

нећемо сад да кваримо еванс и лопез ПА ДА ВИДИМО ЧИЈА МАЈКА ЦРНУ ВУНУ ПРЕДЕ (моја)

16. Namirisao sam dimljeni prsljen, ok ode i ova zadnja kintica voleo bih da ne dobijem ni jedan tiket veceras 0 na racunu i poz praticu vas iz offa ofc

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.