па шта сад да убацује кантера ево тајмаута 20 разлике губе доста је батке не може то да се стиже убацуј сад оне будалчине нека тапшу лопте и они мало нека се играју ђеца ајде остави кантера на клупи требаће ти чувај га
а легло би ми да имам сутра бар нешто да пишем иначе курац у дупенце још сам имао на тикету и вашингтон и кливленд па их избацио тик пре куцања осећај неки шта ли је али свакако ће ме нешто посрати по глави сад
плаче ми се овако кад напишу добитан а у мени курац од метар и по скоро
и на све то и рајт је морао да буде у минусу за кош да онај озбиљнији не прође па не мени неке влашке бабе бацају пилеће главе по дворишту сиг почећу црвени конац да носим око руке кад идем у кладионицу мајку му јебем
A sta je sa kanterom majmune gde je tu crven konac mmmmmmhmhmmm
E sad za ovo kukanje ide cikagoooo do pobjedeee ajmooo
A rivers kopile predje u cetvrtoj sve poene haha pa jbmti
брт овај тикет је 2к динара на 100 ових које су ми вратили дај немој да ме јебеш са све кантером да је један од ова два данашња прошао било би топ а и ово ће да падне добија чикаго тројком са пола терена или нешто слично већ сам спреман на то
едит: аха неће да падне сад видим да кемба шије ок јеј ај весели се кућни домаћине сутра на премијер лигу к'о човек и да затварамо дискотеку, под условом да ЈАРЕ сад не полуди као и стрпа 7 а неће јбг
meni fejvors prošao, čekam zingera da se ne raspuca, metjuz da prebaci 11.5, klarksona +, dejvisa +
ajmo bre
Tačno će samo on da mi sjebe savršeno veče, sad me mrzi i da pratim više
Ne znam baš statistiku (ne znam baš ništa očigledno) ali od kad to Čikago najbolje brani plejeve u ligi
OD OVE 2017/2018 SEZONE
DAJ BRE KANTERA U IGRU AJMO KNATER
јао јао како ћеш добити батина аоооооооо
па шта сад да убацује кантера ево тајмаута 20 разлике губе доста је батке не може то да се стиже убацуј сад оне будалчине нека тапшу лопте и они мало нека се играју ђеца ајде остави кантера на клупи требаће ти чувај га
ajmo onda cikagooo ajdeeee
PRANGIJAJ JARE MOJE
хахах јебем ли те у усташца ја
навијај онда за ЈАРЕ, он је најближи уз кантера да ме појебе сад
gde si bilo jare moje
а легло би ми да имам сутра бар нешто да пишем иначе курац у дупенце још сам имао на тикету и вашингтон и кливленд па их избацио тик пре куцања осећај неки шта ли је али свакако ће ме нешто посрати по глави сад
kolko je granica 12,5 ? ma sta je to za njega jos 2 torjke
13.5, стаје он на 13 нема фрке слепац је још се батум вратио а кемба јебе фино нема он ту шта да тражи сда
https://image.prntscr.com/image/gox2Xms3QFW0t_4VkmcwxQ.png
плаче ми се овако кад напишу добитан а у мени курац од метар и по скоро
и на све то и рајт је морао да буде у минусу за кош да онај озбиљнији не прође па не мени неке влашке бабе бацају пилеће главе по дворишту сиг почећу црвени конац да носим око руке кад идем у кладионицу мајку му јебем
A sta je sa kanterom majmune gde je tu crven konac mmmmmmhmhmmm
E sad za ovo kukanje ide cikagoooo do pobjedeee ajmooo
A rivers kopile predje u cetvrtoj sve poene haha pa jbmti
Prpdje tiket alkesndar aaaa
брт овај тикет је 2к динара на 100 ових које су ми вратили дај немој да ме јебеш са све кантером да је један од ова два данашња прошао било би топ а и ово ће да падне добија чикаго тројком са пола терена или нешто слично већ сам спреман на то
едит: аха неће да падне сад видим да кемба шије ок јеј ај весели се кућни домаћине сутра на премијер лигу к'о човек и да затварамо дискотеку, под условом да ЈАРЕ сад не полуди као и стрпа 7 а неће јбг
Toooo bratee bravooo da castissss
Koliko je uzeo kilogram nisam uspeo da ispratim pijs nmg da kcuma?