Кладионица

1. Idem sad na posao,pa me mrzi da stavljam onolike dobitne tikete,a kad se vratim posle podne pa ćete videti ...
    Evo va malo da razmišljate
    http://www.dodaj.rs/f/1L/rW/497wvI8P/to-je-to.png
    Zhajk ume - Zhajk zna

2. ljudi dajte nekakve parove, da izvučemo neki keš :D

3. Ovi dzankijevi bolivijci bi trebalo da dodju,al ipak oprez, ovo im je prva tekma u sezoni, mozda promene na dvojku! Al mislim da je ipak kec 90% siguran.

4. SKOVBAKEN ALBORG ug 7+

Kvota 5? lol

5. Evo va malo da razmišljate

Što si sakrio prvi par?

6. Pa da razmislis koji bi mogao da bude lololo

7. Koliko ja znam nije niko,al znam da sam gledajuci u listi zapazio da je kvota na Srbiju 7+ bila 26 ili 34 (pogledao sam i bosance,zato nisam siguran koja je tacno).

Inace, sreca pa nisam odigrao na crnogorce 7+, ubio bih se , da sam odigrao a dodje 6:0

EDIT: Jeste izvalili da su posle prva dva kola Srbija, Crna Gora i Bosna prvi u svojim grupama ? SVETSKE SILE U KOTRLJANJU LOPTE, JER DANAS SVI IGRAJU FUDBAL!

8. Znači sanjala sam! PU! Da mi se dalo listati temu, skontala bih da je bio san i uplatila bih makar marku. PU!

9. Zhajk se zove Dario? Koji Sime jbt :D

10. 35 je bila na Srbiju. Tacnije, 34 :)

11. Nemačka 2
    Kipar 1
    Škotska x
    Norveška x-1
    >>>OVO IGRAM 100% ZA 1.000 din verujem u ovu kombinaciju<<<
    65.000 dobitak

Zhajk, kad se vratiš iz škole, okači ovo da se uverimo da si baš ovo igrao, i da si toliko uplatio.
    Pusti me ti ovog tiketa sa uplatom od 100 RSD.

12. Jes,lako je editovati HTML kod pa onda hvatati printscreen :D

13. Samo sam hteo Ljaksetu da pokazem da to sto ce Zhajk (mozda) ne mora da znaci nista.
    Nije HTML kod editovan Gazimudo, Paint je editovao sta je trebalo. :)

14. Dzankee
    E da, i Goias je 3za3 verovatno, zato sam i stavio, 1 treba da dodje :) jos ovaj info

Goias is very good at home,after 11 matches they are still without lost 7w-4d-0l . Tonight Goias without Wellinton(df 4/0) and Ramon(mf 20/6). back are 3 important players Lucas(Df 13/1),Iraley(att 19/4) and best player Goulart(att 20/7 top scorer) are all back in Goias's squad.
    Criciuma is without few very important players! Douglas(first gk 17/0),Ezequeil(df 16/1),Rodrigo Possebon(mf 8/0 young talent),Fransergio(mf 16/2),Gilmar(att 16/3 ,3rd scorer),Lucca(att 19/8 ,2nd scorer) and best player Ze Carlos(att 19/20 league top scorer) are OUT!!

Wiiin sto bi se reklo :)

I prodjoh ono od 3000...danas sve na Bolivijce, samo trpaj!!!! :))))

15. PuppetMaster
    Samo sam hteo Ljaksetu da pokazem da to sto ce Zhajk (mozda) ne mora da znaci nista.
    Nije HTML kod editovan Gazimudo, Paint je editovao sta je trebalo. :)

Pa to moze da se izvali. Uzmes bilo koji tiket koji je dobitan, otvoris page source i menjas sta ti je volja, mozes da stavis bilo koje utakmice, bilo koju uplatu , sve zivo. Zato ja slikama nikad ne verujem :D

16. PuppetMaster
    Samo sam hteo Ljaksetu da pokazem da to sto ce Zhajk (mozda) ne mora da znaci nista.

Upravo o tome pričam!
    Taj lik ništa konkretno nije okačio.

17. Gazimudo
    Ovi dzankijevi bolivijci bi trebalo da dodju,al ipak oprez, ovo im je prva tekma u sezoni, mozda promene na dvojku! Al mislim da je ipak kec 90% siguran.

Buraz igraju ovako vec mnogo godina...bas sad da ga promene...ne verujem

EDIT: Sta ste napali Zajka ne kontam, lazan tiket?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.