Кладионица

1. sunshine, nikada se ne igraju iste tekme na vise tiketa :/

Mene sjebali mrtvi Korejci, jebem im sve zuto !

2. Nowhere sinak nije ista igra. 3+ i kec nidj' veze..

3. Bravo deky
    a tek moje .... a jooooj idem da spavam
    samo ću reći :
    ZHAJK UME - ZHAJK ZNA

4. To bre Zhajk, ispratio sam te za poslednji tiket.

Metn'o 50, dobio 2500!

5. ја да се надовежем док је ово јебање мајки на реду да јебем гордо мајку албиону. е.

6. Solidno vece. Bilo bi fenomenalno da su Svajcarci i Albanci odigrali 3+.

7. Da su Englezi pobedili, uzeo bih još 2100, ali nema veze, i ovo je milina.

8. Greska moja, nisam lepo video ..

9. Au, SiM, kako kvalitetni tiketi... Prava šteta.

10. Chavez
    Da su Englezi pobedili, uzeo bih još 2100, ali nema veze, i ovo je milina.

а ја готово 5 :(
    'ватао и наше (једне с хендикепом на полувремену, друге из кеца), шиптаре против шиптара 2-3, французе, и енглезе чекао. јебемимдете.

11. Zhajk,ako si uplatio, okaci sliku! To je BOGOVSKI TIKET!

12. Nemoj se zavaravati...

13. Gazimudo
    Ovo je po mom misljenju 100%, i da sam trenutno pri parama sigurno bih stavio 2000-3000,al posto nisam, morao sam da kombinujem sa jos necim.

Portugal - Azerbejdzan (+2) 1
    San Marino - Crna Gora 4+
    Ukupna kvota: 3.05

Znaci ko ima somuna ili dva,eto mu 3x vecih para.

Da ne bude da samo ja nisam nista nabo veceras :D

14. Gordi albione metnem ti ga kraljici u dupe, a vama gospodo panceri takodje metnem u dupe. NA jedan tiket englezi mrtvi usljivi za 40 eura, na drugi njemci da ce da daju 2 gola na poluvremenu za 160 .( U'vatio ruse da daju 2 na poluvremenu, holandjane isto i bosance isto...)

15. Jebeni Luksembur ne mogu dobiti. Neću više vako das igram.

http://www.dodaj.rs/f/17/A2/1ppYToyl/capture.png

16. Не бих да ти стајем на муку, али Луксембуржани су га увалили у последњем минуту. Не капирам што се кладите на квалификације за велика такмичења. Ту УВЕК буде неког неочекиваног ремија или победе аутсајдера.
    Што је највећа квота на Србију, мајку им јебем западњачку, никад нас нису ценили.

17. Sad bih sjela i plakala, matere mi. Znam da su vodili Irci i kontam to je to. Sad dođoh kući i vidim kurac.
    Eh, kladim se danas jer ne bejaše Engleza za vikend :)

18. Dzankee
    Pih, mislio sam da ima u mocartu al ni tamo nema

Imaaa!! 1.7 kvota na keca, vrh.... Samo da je ne obore danas ili blokiraju u singlu, moraću da uranim.

Dakle, ako ovde ne dođe kec džaba sam radio otprilike 20-ak dana :) Ma mora doći... http://www.flashscore.com/match/tEUX7sja/#match-summary

19. Jel neko vođe na temi rekao da će digra Srbiju 5+ il sam ja sanjala i samim tim se sjebala što ne odigrah (ako je tak vi ste krivi)?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.