Кладионица

1. Zhajk
    e jbg onda ja ništa ne razumem i nisam očigledno dobro čitao
    Hvala na linku ... Sad ću da pročitam koliko sam dobio

Na svakom dobitnom tiketu pise (ukoliko je ispunjen uslov) tacno koliko dana benefita si dobio. Nemoj se vise zakopavati, leba ti.

2. Da li je to rasplet? :D

3. Dzankee

Da li je to rasplet? :D

:uzima kokice i čeka: lolololo

4. Cordoba - Elche x
    Da probam bezveze na taj benefit i još nešto ću dodati ali bezveze danas ima utakmica ... sve neki kupovi i ne mogu da nadjem i u kojoj su ligi u svojoj državi :)

5. хахаххахахахха која сага крв ти јебем :Д
    ово боље од сваке серије!

6. мене блам хвата од ваше расправе, па нисам хтео да се мешам.

атлетико (роналдињов) 1
    ТНС 2
    Алавеш 1
    Виљареал 1
    Флуминенсе х2
    јебемуматер, квота 7.5... један мора да прође ових дана, уздам се у овај.

7. ajde tns majku vam ;D

8. e kurčina tns i vickmajer... jebi ga....

9. Bruka koliko danas i sutra nema šta da se igra...Dajte predloge za vikend.

10. Lepo,lepo,lepo ... Mene onaj Huracan za*ebo,a sve ostalo došlo
    Andrija Kaludjerović dao gol za Santander ...

11. Ju ju ju, kakva rasprava. :) Zanimljivo. Ne znam kome da se priklonim. Kao i svaki cobanin, volim da se pohvalim kad dobijem,ali nemam potrebu da lazem, posto stvarno gruvam kad imam para, i sto neko gore rece, stavljam i X, i X-1 i jos neka sranja za 1000 din, pa ako udje, udje.Jbg, u 90 % slucajeva ne udje. :D Mene samo smara sto Zhajk toliko potencira na tome da on "ume i zna",kao da pokusava ostatak na temi da napravi debilima, u fazonu samo mene slusajte,batalite vi vase fixeve, ja sam car.. A drugo, od onih 15 tiketa sto si okacio, 12 je uplata mizerna, znaci 100, 166 ili ne znam ni ja koliko dinara i isplata ne veca od 2000 din, i sve su uplate Lasta1,dok su svi tiketi od 5000din uplaceni u Zerobet kladzi, u Indjiji...znaci, ocigledno kada hoces da uplacujes tiket za jace pare, odes u Indjiju, a ne uplacujes u lokalnoj kladzi gde igras za sitne pare. E sad, ja bas u toj Zerobet kladzi igram na poziv recimo, i kad god sam prosao, nikada tiket nisam dobio, vec samo kes, kazu mi kvotu pre toga i uplatim.Tako da ako igras na poziv, ne znam kako slikas tikete. Moje iskreno misljenje je da imas nekog ko gruva, sa kim si dobar i te velike tikete pripisujes sebi ovde da bi se hvalio i da bi mi pomislili kako si bogotac, a ovi sitni, koje do jaja gadjas su tvoji, ali ne stavljas vise od 200 din, iz nekog razloga tebi poznatog. U svakom slucaju, ako ljudi uzimaju kes na tvoje fikseve, to je do jaja, pa prosao ti ili ne, ali je sam pristup tvoj los, i mislim da to mnogo vise smara ljude, nego zavist koju pominjes...

12. Dajte nešto za subotu i nedelju PRM, mrzi me nešto da sastavljam.

13. znas ti gde je subota i nedelja.. Cek polako, dodji u subotu pa prepisi :D

14. Nisam tu, a za pola sata nestajem, pa nemam vremena.

15. ispuse ga bolivijci garant zbog uplate...al nema veze, sledeca je dvojka ;D

16. мене блам хвата од ваше расправе, па нисам хтео да се мешам.

Ameno.
    Jebem ti ja dan kad nema baš ništa da se igra. I to kad ja kažem da nema baš ništa, to stvarno znači da je danas konačno počela 2. uzbekistanska liga i da pored nje danas ima u ponudi i WTA Kvebek (sace nezejebavam). Pa majke im ga separatističke, mogli su nešto normalnije da stave bre!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.