Кладионица

1. ima tenis blejce :) nemoj srati :D
    eo ja sam sklopio tiket ''cisto da pratim nesto'' sad cu staviti :D

2. A zasto svi ono posmatraju kao raspravu?
    Ja se ni sa kim ne prepirem, samo kad neko pokusava da me pravi budalom, volim da mu kazem da sam provalio.
    Pa kao sto ne volim da me neko pravi budalom na temi o izborima, tako ne volim ni ovde.
    A nije vas vatao transfer kad ste dzankaru izvalili da baronise pa ga prozivali? Aj ne kakite.

3. Gazi, jesi ti zab'o ovo od 95 hiljada?

E da, ja se već neko vreme ne kladim, jer sam pukao velike pare, pa sad apstinencija.
    Al ono pratim vas šta škrabate ovde (zikra, zikra) :)

4. Ti k'o da si pukao pare i na Vuki, pa te ima samo na ovoj temi! ;-)))))

5. Danas
    KUPS - TPS 2
    Uz pokušaj ko želi tačan rezultat 1:2 ili 0:1 ili x-2

6. Predražinjo
    Gazi, jesi ti zab'o ovo od 95 hiljada?

E da, ja se već neko vreme ne kladim, jer sam pukao velike pare, pa sad apstinencija.
    Al ono pratim vas šta škrabate ovde (zikra, zikra) :)

Ma jesam kurac, nasao na internetima sliku. Al neki drugi srecnik je u pitanju :D
    Da bre covece, nema te dugo, sta bi sa onima sto si placao mesecno?

7. Ovo bih odigrao...mad ame mrzi da idem do kladione jebes ga...

Lejton - Brentford 0-2 1.70
    Voznjak - Oudin 2 3.90
    Hradecka - Busard 1 1.80
    Tatisvili - Martic 1 1.80
    Veic - Greul 2 1.90

kvota 39

8. Gledajuci bolivljansku ligu...naisao sam na ovu tekmu...vrlo je moguce da saradjuju...pogledajte zadnjih 5 susreta, i redosled golova :)

http://www.soccerway.com/matches/2012/09/16/bolivia/lfpb/la-paz-futbol-club/universitario/1307036/

9. Da bre covece, nema te dugo, sta bi sa onima sto si placao mesecno?

Ma tu sam i pukao, naleteo na dva meseca gde su i oni popucali kao duleci, da ne veruješ.
    Mada, ono bilo sve fer i pošteno, slali parove, šta su igrali, to su i objavljivali... al dobro, to je znak da batalim na neko vreme, jer realno ne znam, a kako stoje stvari, ni sreća nije na mojoj strani.

Reservoir dog

Ti k'o da si pukao pare i na Vuki, pa te ima samo na ovoj temi! ;-)))))

A za ovo se već nema inspiracije, to je druga vrsta problema, Numero Uno :)))

10. Koj' je tebi sa tim Numero Uno, bar me ti znaš ? ;-)))))))))))

11. Pa zato se i zezam... ja sam te znao još dok si bio "nevidljiv"... vidim da se pičio VOS u medjuvremenu :))

12. I sada me boli ova neoperisana tetiva (danak igre na betonu)... Mislim odigrao sam posle toga 2 fudbala, 1-om branio i 1 basket (ćopajući), ali cele ove nedelje pauziram u nadi da ću u ponedeljak moći normalno da odigram termin.
    A valjda ćemo se i mi "gledati" ove sezone. Da ne spemujem više.

13. Gledajuci bolivljansku ligu...naisao sam na ovu tekmu...

Pusti me Bolivijaca, na kurac ih nabijem. Sreća samo juče što mi nisu radnice dale da uplatim preko crvene na singl na one slepce, koliko sam tad popizdeo toliko sam im bio zahvalan kad sam video rezultat jutros (još sam odigrao i 1/tim1 2+ jer su kvotu na suvog keca bili spustili na 1.5).

Danas crvenu na Brentford, čisto iz nekog hejta od ranije prema lejtonu.

14. I padam na prvu tekmu...fejl...igrao nemce ispod 160.5...a kako se cini oni gube 2. set

15. Jbt,koliko crveni kartona palo u Bolivia Apertura league
    U 4 meča - ukupno 6 crveni kartona

16. de je gazimudo brat da proceni bolivijce? :D

17. Људи, шта мислите за викенд, норич-вест хем 1-2, чисто да окушам срећу ? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.