Кладионица

1. Ja ne verujem u to. Ali evo, ako neko posalje i da mi u PVT i ako prodje, ja cu poslati sledeci put. Ma i sledeca 2 puta.

2. cuo sam ja za tog lika,drugar mi je ensto pricao o tome.nemam fejs,pa nisam bas upoznat do detalja.jel istina da se moze kladiti onlajn u mocartu?neko mi je rekao,a ja uvek zaboravim da pitam kada odem.gledao sam na sajtu ofrlje i nisam nista nasao.

3. Za tudej...
    Odense 2
    Caen 1
    Amiens 1
    Inglostad 1
    SLask 2....

I pokusati Dinamo K iz 2 u 1...to mi kao javili, ali vise ne verujem, posto zadnjih 10 nisu ni blizu prelaza bile...ali cu odigrati da ne pojedem muda ako dodje...

4. e,hvala ti.moracu malo da uplatim,da probam.nadam se da nema neko ogranicenje za uplatu.da ne mora svaki tiket da bude 100 i vise kinti.odigram ja tikete za 50-100 kinti,al svake nedelje odgiram neko brjavljenje za 20 kinti.to mi zanimljivo.mnogo rendom tekmi i ako dodje,dobro doslo ako ne dodje,vise srece drugi put.

5. Ae ako neko posalje poruku za zlojavu nek pusti u SMS.
    Poslao bih ja,al vec sam potrosio sve sto imam u paketu,sto znaci da mi racun pici na 3 soma sigurno..

6. жајк ће да нам учини за толико, њему није ништа 180 динара кад отресе кладионицу онако.

7. A pazi botova što komentarišu ono što im je naredio: " Ne laze,poslao je dojava 2/1,saljite slobodno" hahahaha

8. Aj ondak pustite PVT. Nemo da ste sise!

9. Не бацајте паре на те СМС-ове са фејса, боље их дајте мени попијем неко пиво.

Ако и постоји нека права дојава то је једна у мору лажних, однос 1:2621, мислим да није вредно труда и пара..

10. A sta je zajku 200dinara. Verovatno mu je toliko ispalo iz dzepa pa ga mrzelo da podigne :D

11. Uh ljudi opet sam uzeo pare, ovo je od pre par nedelja.
    http://img856.imageshack.us/img856/4954/dsc00232vb.jpg

Ukupno sam ih osasavio za 220 000, al ne dam za SMS jer nemam!

Gazi kopira, Gazi pejstuje.

12. Не зајебавај, газимудо, жајк ће озбиљно да нам одради ово кад дође, видећеш :)

А ако се не нађе нико до вечерас, 'оћу да одем до продавнице и уплатим кредит само за ово, и курац ћу да вам дам, е! :Д

13. Немој само да тај фамозни пар буде Хетафе-Барселоне Х-2 :)

14. Poslao sam ja, pa recite ko hoće.

15. O predrage,pa gde bas ti, a u finansijskoj si krizi? sibni meni ako si dobre volje

16. пеђолино, само активним члановима ове теме, и овима што нису пљували :)

17. Za 200 dinara nije kriza, kriza je za više :)
    Poslao.

18. Шаљи свим људима овде добри човече.

Ако ово сад упали ја шаљем следећи :)

19. SiM
    Шаљи свим људима овде добри човече.

Ако ово сад упали ја шаљем следећи :)

е, о овоме причам. малопре си нас испљувао да је то бацање пара, и био саркастичан, а види сад. но добро, послаћу вам ја, чим предражињо проследи.