Кладионица

1. šibni meni Predražinjo,..

2. đape ili neko drugi, da pošaljete :)))

3. до вечерас у осам ће овде или на предражињовом певетеу да се јави бар још 10 људи који никад нису оставили пост на теми.
    едит:
    аугзбург 1-х.

4. Нисам испљувао, једноставно ми нема логике, то је моје мишљење. Немам фејс и никада нисам слао СМС за клаџу, зато не могу да верујем да је толико просто, као пошаљеш СМС ,добијеш прелаз, уплатиш и дигнеш лову. Ако је тако просто дајем отказ сутра. А и рекох, могуће да има људи који стварно имају дојаву и они су вероватно јако ретки, још кад се на то дода једно 1000 превараната који оће да зараде на туђој лаковерности, које су шансе да баш ја или ти убодемо праву дојаву. Ево, повућићу све што сам рекао ако ово прође и први шаљем следећи СМС.

Ако не прође завришићу овако

:)

http://dalje.com/hr-hrvatska/uhvacen-serijski-pljackas-kladionica/192964

EДИТ

аугзбург 1-х.

Ајме, дојава из немачке прве лиге!? Ако ОВО уђе, то је чиста случајност, нема шансе да има дојаву из прве лиге,па још из тако озбиљне лиге као што је германска. Ово потписујем и дајем своју леву руку. Ако га усере то је сад и довиђења.

Ја сам једном имао дојаву - прелаз 2 у 1 из немачке 4 лиге и она је прошла и фала, али ово...немам лепе речи. Преваранти са фејсбука, кад вам ја кажем.

СЛУШАЈТЕ ЖАЈКА И ЗГРНИТЕ НОВАЦ!!!2

5. Добра квота на ПСЖ, 1.50. Треба покупити.

6. aleksandarkg
    https://www.facebook.com/pages/Dojave/337420449622724
    'ајде нек' шине неко тај есемес ко је при кредиту, уби ме знатижеља, а без кредита сам и имам сома динара које сам планирао да ставим на клаџу. и онда лепо издели нама по певетеу, и сви срећни :)

Inteligentni aleksandar....200 dinara dojave, obicno to tako ide...

izlupah 2 tiketa nesot uz kurac...stavicu posle...inace gazimudo, tesko je predvideti sta ce odigrati la paz i ovi, cista kocka, al ja cu staviti keca, da ga jebem :D

7. Ovaj u poruci pored toga poslao i tiket:

Augsburg 2-3
    Epinal GG3+ (ne znam koja je ovo liga)
    Bohemians GG

eto čisto ako nekom padne na pamet da prati.
    Srećno vam bilo.

8. Дајте ми ту са Фејса на певете.

9. Ајме, дојава из немачке прве лиге!?

Nije to dojava, ono je coin predlog.

10. I meni i meni Predraže mali vraže.

11. Nije to dojava, ono je coin predlog.

Иди к врагу, умро бих од смеха да је та у питању.

12. Inteligentni aleksandar....200 dinara dojave, obicno to tako ide...

чарапану мали, пола вукајлије је попасло курац због дојаве коју си ти наводно добио плативши је 100 евра (можда и 200!), а ти након тога био окачен на стубу срама. шта бре теби пуца курчић да л' ћу ја да одиграм нешто што је плаћено 200 динара? прескочи, и довиђењца, иди баци сома евра на цибулкову на вта турниру у уганди.

13. Pravo da vam kažem ja ne znam ko je sve trenutno aktivan na temi.
    Sad vas već dovoljno redovnih ima kojima sam poslao, pa šaljite onima za koje mislite da zaslužuju zbog aktivnosti.

14. BOHUM - MINHEN 1860 ug 2-3
    DE GRAFSHAP - MVV ug 2-3
    Otprilike 4 kvota
    I to je to od mene za vjeke i vjekova
    Pozdravljam vas sve i želim vam sve najbolje u sportskoj kladionici.

15. OTIŠ'O SI ZHAJK, OSTALA JE TUGAAAAA...........

ILI MORE ONA...

ČOBANE, VRATI SE, OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE...

16. Meni niko nece da pusti dojavu...

17. BOHUM - MINHEN 1860 ug 2-3
    DE GRAFSHAP - MVV ug 2-3
    Otprilike 4 kvota

Шта значи то УГ?

18. Ukupno golova na utakmici.

19. Predražinjo
    Poslao sam ja, pa recite ko hoće.

A meni niko ništa da pošalje??? Neka, neka... Će vas zapamtim kad seledeće godine u ovo doba bidnem milijoner!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.