Кладионица

1. јебао сам му мајку данас. ухватио само нешто мало на норкопинг, нема ни 500 динара (ваљда газимудо оставио).
    да им јебем маму. још сам помислио да може, јер су набадали нешто током недеље. аукурац. јебемти знатижељу, александре.

2. http://olimpbet.selfip.com:81/login.php
    ево, да се искупим што попадасмо данас к'о италијани у шеснаестерцу, требало би (било је пре месец дана, провериће неко да ли важи још) да још увек дају бонус од 200 динара при логовању.

3. Momci,ae dajte tiket 10 evri kvota da uplatim 5. može i do 15 ako prolazi

4. Čekaj, koja je fora sa Taš-om? Igram online i posle mogu da podignem pare ili...?

5. је л' си се ти регистров'о? је л' дају бонус још увек? јесте, играш, после ти одбију тај бонус са рачуна кад дижеш паре. имаш тамо услове клађења, прелистај.

ја бих игр'о, но сам испуцао бар 5 матичних бројева, па нема више :)

6. Odradio sve, bilans 200 dinara, ali kakav sam, za 5 minuta ima sve da ode.

7. Sigurice 88% xD
    Bristol - Blekburn gg/3+ 2.15
    Vimbldon - Ročdejl gg/3+ 2.05
    Bredford - Barnet 1/tim1 2+ 1.85
    Česterfild - Vikomb tim12+&gg 2.95
    Sautport - Ebsflit gg/3+ 1.8

Ovo sledeće dolazi 99% i ima se oparim
    Šefild - Buri tim13+ 2.7
    Forest grin - Alfreton tim13+ 2.85

I poslednji predlog koji sam proučio i skapirao nekako, ne znam ni sam da mora doći kec - Linkoln - Hajd 1 2.2 (prosta logika je to što linkoln nije pobedio već osam kola a nije bila tako loša ekipica prošle sezone za zabosti a ovaj mutavi hajd je ubedljivo najgora ekipa u konferenciji...igraju im drvoseče i mađari....Tako da mislim da će ih linkoln pokidati) :)

8. Бићеш праћен мираше у одређеним паровима.

9. Dajte nesto kvota od 3 do 5, da stavim crvenu

10. Ja danas gruvam.

Mk Dons 3+
    Sefild 4+
    Real 2
    i treba mi jos jedna...Mozda Arsenal 3+, ili nesto oko 1.7...da bude kvota 10...

Ali ove dve gore prve su mi takvi golovi, da bih kucu stavio na obe 3+...igracu i za 1000 din 2+pp,3+pp spojene te dve. Posto idem na svadbu, jos bar 2 tiketa sa ulogom od 150 din, gadjam 50 hiljada, cisto da pratim. :)

11. Bvd, zašto si tako siguran za te golove?

12. Pa igram te nize lige Engleske stalno, uglavnom 3+,4+ ili u prvom, i znam kad se sastanu neke ekipe da to ne moze da ne bude goleada. Sefild sije, Buri je tuzan, nakantace ih, a i primice bar 1. Mk Dons igra uglavnom u 3+, ali ove sezone nisu usli cini mi se, jednom mozda, i ako ne udju protiv Yeovila, ja necu igrati kladzu vise. Inace, prosle godine sam vise puta bas ove dve ekipe igrao za 50e golove, i dodavao, i recimo 8 od 10 slucajeva prolazio. I sad cu verovatno staviti 5 hiljada na ovo, samo moramo dobro da izaberem cetvrti par...

13. Aha, tako dakle. Da imam opravdanje logično, ako puknem na ovo, haha. :)

14. Kul, imam 200 dinara.

15. Kako mi preko grane da dignemo pare?

16. Mene bole kurac, imam dvojno državljanstvo :D

17. Fluminense - Atletico GO 3-4
    Sunderland - Liverpool 2 (Navijački)
    Valenciennes - Bordeaux 1x (Još jedan navijački)
    AC Milan - Atalanta 1
    Sassuolo - Pro Vercelli 1
    Willem - Twente 2

Dvesčetir kvota

18. A jesu dobre kvote na onom sajtu... Moraću duzmem matični od starog i sestre pa da se i sa njima registrujem...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.