Кладионица

1. Ево шта сам ја све одигр'о за данас.

- Синглир'о сам Предрагињову дојаву и ону несигурну од Бдвлге (Динамо Кијев из двојке). На обе по неку сићу уложио, па ако укења...
    - Онда сам одигр'о те две заједно у комбинацији са Паризом, Хелмондом и 1Х на Аугзбург. :Д
    - И још сам одигр'о један "нормалнији" листић:

Брајтон - Шефилд Вед. 1
    Ајндховен - Хелмонд 2
    Аугзбург - Волфсбург Х
    ПСЖ - Тулуз 3+
    Кан - Ле Манс хендикеп 0:1 Х
    Кортријк - Бриж 3+
    Есбјерг - Оденсе 2

Колико форсирамо овај Хелмонд, има сигурно да нас изјебе. Тако то обично бива, ал' јеби га.

2. Ima li meni tog PVT-a ljudi?

3. Padoh onaj tiket odmah na prvu! Pu, majku im hokejašku!

4. Kako Zenit puče... Dobri ovi Terek Grozni, trenutno prvi na tabeli. I ne skontah. Serem im se u 1.30 kvotu.

5. Ponovo sam dobio dojavu od onog lika. I sad kada nisam odigrao i kad nisam hteo da vas smaram, izgleda da ce doci. Kad sam znao da ce ovako biti.

6. Ode Vajfert, kao da ga nisam nikada ni imao, sunce ti jebem. Ne pamtim kad sam poslednji put ovako pukao tiket, ovo je epik bilo jebote.

7. Није ми је драго што смо пали тикете aли драго ми је што сам био у праву :)

НЕМА ЛЕБА БЕЗ МОТИКЕ И ЖАЈКА!

8. Koja je bila utakmica?

9. Брајтон 1 у 2, Чемпионшип.

Едит из 2 у 1, грешка.

10. Te FB dojave su go kurac, 5-6 puta padao. Nisu to bile neke pare ali ipak...

11. Iz 1 u 2? Meni receno 2u1..

A i ide iz keca.

I naravno,stranica na fejsu vise ne postoji, prevarant odradio svoje, i cao.

12. Ма то се знало, мада трачак наде увек постоји, и ја сам бацио кинту и наравно не жалим, шта сад.

Само полако, дуга је сезона, биће правих ствари..

13. Editovao je SiM komentar, Gazi... jeste poslao iz 2 u 1.
    Kurčina k'o i uvek. Kontam da niste mnogo para stavljali, s obzirom da ste znali odakle je.

14. Ma ko jebe 2 marke. Nije mi žao što sam pokušao. Hvala u svakom slučaju :)

15. Arsenal - Sauthempton 1pp1 Je l bi ovo moglo da dodje, sa obzirom na to da je Sauth za malo izvuko nerešeno sa Man Utd i dao im 2 gola ja mislim u prvom.

16. Kurčina k'o i uvek

+ број свих пропалих тикета кроз историју.

Kontam da niste mnogo para stavljali, s obzirom da ste znali odakle je.

Срећа у несрећи је та што је од плате остала само сенка иначе..

Максимално Вајферт и здра''о.

17. koi crni vajfert,na ovo max ide 500 kinti, konkretno sam sad stavio 200. Nije mi zao, jer jebo jedno pivo u kaficu, a pojeo bih se da je doslo a da ne odigram.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.