Кладионица

1. Ah, da! Rukovodiš se onim rezultatom od 16-og maja 2004-te godine kada je Lazović zabijo 3 gola za Fejnord:)

2. Ма да, Арсенал 4 - 0, ови су већ пожелели да се врате у Чемпиошип..

3. Već me iznervira Taš, ni ne skontah da ubacih na dva tiketa utakmice koje će se igrati i danas i sutra i prekosutra...

4. Главне текме сјебале, остале мирашеве добро прошле. Курац добро, одлично. Чини ми се 5 од 6. Ја нешто набо, негде попушио. На крају дошао на нулу отприлике.

5. Kurac dobro Frenki...bunar.... Te dve glavne su mi sjebale 3 tiketa....Izašao sam samo linkoln singl na crvenu. Minus oko 3 hiljade. Da je jebeni forest grin ostao jedan nula bilo bi veselo....al jbg.

EDIT: Sjebaše me debili i na ovom bednom bonusu u tašu :/ http://i47.tinypic.com/4hyyjr.jpg

6. Čekam Glodare večeras 1-1&3+ za 4800.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1112-2870581-1016
    Ladno ih nikad do danas nisam stavljao na tiket. Jebo mamu, koja propast, još ću i da navijam za njih :)

7. žinjo ja sam prvi i poslednji put stavio partizan na tiket kad nam je golman dao gol u 87. minutu, od tad ne pravim ni prognoze, a kamoli da ih stavim na tiket :D

8. Sube, meni je Partizan mogao da se nadje na tiketu jedino ako je derbi u pitanju. Samo što tad igram isključivo navijački, Ciganski, bez obzira kakva je forma i stanje na tabeli u pitanju. Pa ako dobijemo, dupla radost, a ako izgubimo, zakopavanje od tuge :)
    MIŠO TUMBASE, DONESI MI PARE!

9. Samo da znate da OFK i Sloboda pikaju 3za3.
    Primetio sam jos danas,al nisam hteo da ostavljam jer nisam siguran da li ce doci kec ili dvica. Danas dosao kec, sto znaci na prolece ce opet :D

10. Još Real Madrid da pobedi i dobijam 2300. Srušio me je Real 2 ili 3 puta kao poslednja tekma na tiketu u poslednjih par tekmi što je igrao nerešeno, ono na samom početku sezone, pa valjda neće sada.

11. мираше, убио си ме са шефилдом. убијо! кладионица од сад има једног играча мање (уф, много ће да се забрине, ллоол), бар док не нађем нешто пара да се узајмим и да јурим квоту до 5!

12. Zhajk se samo-banovao. Dafaq?

13. Mk Dons igra uglavnom u 3+, ali ove sezone nisu usli cini mi se, jednom mozda, i ako ne udju protiv Yeovila, ja necu igrati kladzu vise.

Одиграм неки бзв тикет за 50 динџи и ставим ту гг3+, сад проверим чисто ради реда и испостави се да сам само на њега пао. Факат неверуем.

Одиграо

Бредфорд 1
    Фулам
    Стук ПХ
    Кардиф гг3+
    Честерфилд гг3+

и Линколн 1, преписао одавде.

Ништа, сезона је тек почела, идемоооо даље.

14. Zhajk se samo-banovao. Dafaq?

Вратиће се, имам дојаву.

15. Sime, mađijo. Koliko si digao?

16. Да се тако вулгарно изразим, дигох Ђоку Марјановића. Пао сам на ове голове мек донс гг3+, из спрдње одиграо за 50 буђона, они су ми били на овом тикету горе.

Вамо су ме још оборили Херенвен, Челзи..

Едит: Ел Нињо,честитам, сад имаш годину дана за СМС-ове са фејса :)

17. Raspali Milan, jel moguce da ne mogu nikog da dobiju?!

18. Još Real Madrid da pobedi i dobijam 2300. Srušio me je Real 2 ili 3 puta kao poslednja tekma na tiketu u poslednjih par tekmi što je igrao nerešeno, ono na samom početku sezone, pa valjda neće sada.

ZNAČI JEB'O MATER SVOJU! Ja ne verujem.