Кладионица

1. Момци пазте шо сам реко,бара 0-2 гарант!

2. Може ли панатинаикос да иде преко ? 152 ипо

3. Shekaa, sta lupas, grnaica na Pao je 144.5? A za Cska, racunam da ce Bambus dati 65 max....a ovi 77-83

4. Јок јок,гледао сам квоту изнад,146ипо је по мозарту јебига. Пролази Цска лагано

5. Мене није воља да идем до клаџе ал би ово билоо моје
    Ковентри Престон икс
    Хетафе Атлетико 2
    Барса 0-2
    Бетис 1-1
    Цска > 152.5

6. 'Vako:
    CSKA - Bamberg ispod 16 poena
    PAO - Unikaha domaćin preko 77.5
    Makabi - Fener preko 156.5
    Kaha Laboral - Bešiktaš ispod 12 poena

7. Blake Griffin
    'Vako:
    CSKA - Bamberg ispod 16 poena
    Kaha Laboral - Bešiktaš ispod 12 poena

Ne bih da ti rusim sneska,al mislim da ces puci na ovome vec u prvoj cetvrtini.

8. Pa vidiš li ti rezultat Bamberga?

9. zaboravio sam totalno da ovaj bambus ne igra odbranu. koji klosari jebote. srecom nista jos nisam odigrao >D

10. Grifice, sprdam te jer si napisao ispod 16 i ispod 12, pa neupuceni misle da je to ukupan broj poena na utakmici , xexe :D.
    Napisi bre lepo covek H2 i H2, sta tu ispod 12 koje picke materine..

11. Prošo CSKA!

+1
    Rekoh ja, ka' iz pičke! Džankijeva kletva je uništena lololo :)

12. Lolo opicio bih Panatinaikos -, Makabi -, i jos 1-2 tekme tenis. sad cu da nadjem neki tenis

13. џанки, ти још лажеш народ овде по теми? а боли те курац, шта, сад има новопридошлих па можеш и њих да фарбаш да бацаш по сома евра на тикет, вероваће ти.
    но:
    ПАОК пх (мислио сам и х-х или 0-2)
    атлетико х-х
    барселона 2-3 (2.4 квота, убица)
    бетис х-1
    бешикташ х2
    панатинаикос пх1
    квота 370.

14. Shekaa
    Мене није воља да идем до клаџе ал би ово билоо моје
    Ковентри Престон икс
    Хетафе Атлетико 2
    Барса 0-2
    Бетис 1-1
    Цска > 152.5

pre 3 sata

Ja sam svoje rekao. 96 kvota. I odigrao.

15. hahaha radmilo simpatican stav s obzirom da sam ti slikao tikete par puta :D

edit: ja cu da sacuvam pare danas...:D

16. 0200 10-01 20:30:00 Twente-Lausanne
    Konačan ishod 1 1,43
    1455 10-01 20:45:00 Coventry-Preston
    Konačan ishod 1 1,88
    0164 10-01 21:30:00 Barcelona-Cordoba
    Dupla Opklada + 1-1&3 1,53
    0240 10-01 21:30:00 Betis-Las Palmas
    Konačan ishod 1 1,44

Da se proba.

17. Ima neko neki predlog za engleze za subotu.

18. Gazimudo
    Nadjoh nesto na netu iz hokeja, ja ne pratim to, i ne igram,al ovo bi moglo da dodje posto je domacin bez 6,7 igraca koji su odigrali 15+ tekmi. Doduse i gosti su bez 2 bitna igraca.

AIK - Frolunda 2 2.4

Nije nerealno da dodje i ovako,posot se gosti bore za plej of, dok su ovi prilicno iznad zone ispadanja ,a podaleko od plej ofa

Gazimudo KREVET.
    Gazimudo KNJIGA.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.