Кладионица

1. Ko je pominjao jebeni magnet? Naravno da igraci i treneri znaju kad je koji igrac kritican da dodje i naravno da ce ga forsirati ili drzati na klupi u zavisnosti od potrebe...

2. Saša Đorđević u finalu EP-a namerno pustio Dragića da nas natrpa k'o budale jer su se on i Kokoškov dogovorili da Dragić i Prepelič idu u plus

3. A ima i smisla jer smo mi baš dobro branili bekove tad a baš nas bekovi natrpali, i dončić uz njih, ima tu nešto sig, logično je bilo da se igra minus na svu trojicu i eto

4. Ima situacija gde se odigra odredjeni igrac minus, on udje u igru, da jedan kos, na tajmautu kaze treneru ja ne mogu vise, ubise me ledja, jedva stojim, i presedi celu tekmu, jer ga je kamara ljudi igrala minus. Necu da imenujem, ali bilo je i toga.

Neko iz Metalca, Jevtović ili Majstorović?

5. Ti si bre brate bukvalista... NE UVEK I NE SVAKI IGRAC, TREBALO BI DA NACRTAM JEBENO...

6. Samo kazem da u globalu takve igrace treba izbegavati i to je to...

7. video sam lečki, ni ne nerviram se više ozb

8. Plankton*

Ti si bre brate bukvalista... NE UVEK I NE SVAKI IGRAC, TREBALO BI DA NACRTAM JEBENO...

Batke, ja sam bukvalista, jeste, a ti tu iznosiš neke proizvoljne činjenice da će 7/10 sigurnih igrača omanuti i to posle potkrepljuješ pričom da su treneri i igrači svesni toga i da namerno ne odu u plus, pa lol jebeni koji ti je kurac i još se pozivaš na nameštanja i nije ti jasno kako vims nije preterao granicu (i rendolf iz mog primera) a ljudi igraju evroligu gde su mnogo veće pare od jebenog evropskog prvenstva koje sam posle naveo, i nameštanje u EL ti je ok, ali kad ja pomenem EP to je već preterivanje i bukvalista sam daj bre beži smejaće ti se neko u lice ako mu ispričaš ovo, ovde još i možeš jer te niko ne zna.

A od tog fenderisanja mi se sere kad se krene s nekim lupetanjem pa se to opovrgne e onda se okreće točak na drugu stranu i ublažavaš situaciju kao da treba izbegavati krupne igrače. Ok, 'ajde svi da cepamo voronceviča, dangubića, micića i ne znam, gista, da vidimo kako ćemo to biti uspešniji nego saa dekoloom, kalatesom i dončićem. Ne lupaj bre gluposti bog te jeb'o sad bih i tilmovu CAKU dočekao ozaren posle ovoga.

9. Ne radi se o EP uopste, nego se radi o tome da ces ti sad za bilo koji primer reci AHA, ETO NIJE TI DOBRA TEORIJA, BLA BLA SERES I TAKO TO.. U prvom postu sam jos napisao da bi trebalo izbegavati igrace za koje se ocekuje da ce biti plus ili minus i to je to jer uglavnom izjebu i to je to... A ti se sad hvatas za jebenog Dragica koji je natrpao sve redom i kazes kako je to ustvari bilo neocekivano, ali eto doslo je... Nece svaki igrac naravno doci kontra, ali igraci koji su super extra mega giga sigurno uglavnom izjebu i to je to... Ovim zavrsavam jer stvarno nemam nameru da se vise isterujem sa tobom.. Rekao sam svoje misljenje i to je to...

10. Ovim zavrsavam

Ok brt držimo te za reč

11. Drzi me, slobodno...

12. Pa dragic je tad bio ultra mega giga siguran hahahaha

13. Ma izuo je momak argumentima u raspravi, ne moramo se vraćati na to.

14. Kako ide dojava stecove sestre? :D

15. Hrvatska - Italija SK3

Hrvat neki prenosi, jebu ih trenutno italijani serijom 27-4 haahah, ovaj je gotov da zaplače :D

16. Čudo su Hrvati, evo 20 razlike gube posle poraza od Holandije jebene haha šteta što se naša grupa ne ukršta sa njihovom posle

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.