Кладионица

1. А и ти јебем те, на три утакмице играш на фаворите и четврту играш на мртву Уникаху :)

2. Ma ja sam dečko klasičan debil. Ma nisam igrao na Unikahu bre, nego da će biti ispod hendikepa, tj. da će biti čupavo, ali da će Real da dobije. Tako sam nekako gledao. Međutim, debil se nije setio da baš i nije realno da Real 2 tekme za redom igra čupave mečeve i da ta Unikaha nije ništa specijalno. Još jedan je problem što bi to bilo TOLIKO JEBENO TEŠKO da mene nekad usere tj. da glupi Real nije dao jedan jebeni koš i da bi mi to prošlo. Bilo 8 razlike a hendikep 6.5. Jebem ti ćivot usrani ružni.

3. Ма шта ти и ја кењам, разумем те скроз, видиш да нас све неки малер потерао. Биће боље ваљда.

4. Газимудо, кад је та текма Детроит - Њујорк? Није ваљда синоћ била?
    Мени вечерас утакмица Шалке - Хановер мирише на подоста голова, те ћу да пробам на тикету са 4-6 или 5+.

5. Радмило Топола
    Газимудо, кад је та текма Детроит - Њујорк? Није ваљда синоћ била?
    Мени вечерас утакмица Шалке - Хановер мирише на подоста голова, те ћу да пробам на тикету са 4-6 или 5+.

Bila sinoc, i naravno dodje 189 poena. Gledam tekmu, ono kao da je sesta liga bacvanskog okruga.. nezainteresovanost jebote.. Treca cetvrtina 41 poen. Ko evropsku kosarku da gledam jebote..
    Onaj pridjoni, usta mu srvrsim, tacno se vidi da je deformitet iz barce, 8 sekundi mu treba da prenese loptu,a onda ceka jos 5 na trojci, i onda kao nesto mulja pa izgubi loptu. I igra ladno preko 30 minuta. Matori Kid za njega izmislio basket.

6. Ne igra mi se veceras nista osim tenisa, jedino Lion mozda i Siena +7,5 jest da je sinoc sva Evroliga dosla ocekivano, i proslo se , ali veceras mi sve sumnjivo, i Khimky je nepobjediv na svom terenu, ali... A opet vuce me, bar nesto da odigram prije tenisa ... Ako neko ima prijedloge za Evroligu, neka pise :)

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321004_405673896184108_1109983760_n.jpg

7. Iam neki osecaj...Francuska - Nemacka 2 7.50 rukomet danas...red je da puknu vec jednom :D a i Kuznetsova - Suarez 2 5.50 ..ovo mu dodju ko dve bombe...pun kurac tekmi danas, ja nadjoh 19 zanimljivih, a to ce da se rasporedi na par tiketa...i neke da se izbace kontam :D

8. Jedan zanimljiv mec, nasa Bojana Jovanovski sa 43 godine starom "bakicom" Date Kimiko, kvota 2 :) Mladost protiv starosti! Dobila je nocas bakica u dublu odlicne dubl igracice Hlavackovu/Hradecku i to sa Para Santonjom sa kojom, ako se ne varam, igra prvi put na ovom turniru zajedno. Moze li bakica da stane na put nasoj Bojani, koja je u proslom kolu pobijedila 17. igracicu svijeta, odlicnu Safarovu, cini mi se nemoguce?! Ima li bakica snage i za singl i dubl meceve? E Bojana, da nisi promasila jednom drzavu u kojoj se igra turnir, imala bih povjerenja u tebe, ovako samo na rekreativnom tiketu ...

9. Мени је Олимпијакос фикс данас. Добри су код куће и морају ову утакмицу да добију јер имају већ два пораза. Монтепаски је сад за викенд пуко од јебног Сасарија са 30 разлике. Дали су 66 поене екипи која буквално не игра одбрану. Контам да се нису довољно опоравили од пораза. Што се тиче Химкија, гледао сам пар њихових утакмица и стварно људи лепо играју. Није лоше да се проба ту чист кец, квота је 1.70 у Моцарту. Макаби није лоша екипа, али мислим да губе вечерас.

10. Оћете да бацамо Вукајлијашки сутра?

11. шта је ово кој курац?

12. Lolo, ja napravio nalog malopre:
    http://bet.blic.rs/Gazimudo

Malo cu da se sprdam i tamo :)

13. Himkijevi igraci strajkuju, tako da bi valjalo da se proba dvojka na Makabi..
    Nisu primili plate 3 meseca,a bole kurac internacionalce da se bore za grb, oni igraju za pare.

14. газимундо шта ти мислиш на манчестер оће дође два? ја некако мислим да тотнхем нема ту шта да тражи ал јебем ли га :)

15. Ne bih bas rekao.. Totenhem igra sasvim lepu fucu.. znaju oni i defanzivnije da odigraju ,a bogme kad se protivnik otvori znaju da koriste prostor.. tu bi trebalo na barem 3+ odigrati,al predpostavljam da je kvota mala..

I da, ZA VIKEND NAJAVLJUJU MECAVU NA OSTRVU, TAKO DA CE VEROVATNO DOSTA TEKMI BITI 0-2

16. ZA VIKEND NAJAVLJUJU MECAVU NA OSTRVU

TAKO DA ĆE BITI ODLOŽENIH

17. Дође Химки лагано. Срећа па нисам играо поене, а хтео сам, пао бих за један кош.

18. сад за викенд можете да пробате Балтимор 2 и Атланта 1 НФЛ финала конференција. квоте фине, укупна преко 10

мада може и у комбинацији са кец на Њу Ингланд, 1 на Атланту или

2 На Балтимор, 2 на СанФранциско лоло

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.