Koji retardiran sajt onaj blic bet.
Ostavio sam tri predloga, i kliknem na svoj profil pise da sam ostavio 3, al mogu da procitam samo 1.. govna govnjiva.
Радмило Топола
Газимудо, кад је та текма Детроит - Њујорк? Није ваљда синоћ била?
Мени вечерас утакмица Шалке - Хановер мирише на подоста голова, те ћу да пробам на тикету са 4-6 или 5+.
квота на 4-6 била 3.1, а на 5+ била преко 5. јесам маестро, њушим голове к'о дивље свињче тартуфе.
едит: ово од 4-6 пало, ал' зато оде у 7+!
Ne znam da li mi verujete, ali danas gledam PSV i Cvole i mislim se da bi tu mogla da padne dvojka, baš zbog toga što i oni i Tvente znaju protiv tih retardiranih timova da fejluju kod kuće, međutim nisam bio baš najubeđeniji pa ni ne odigrah. Ko me jebe kasam glup. A Himki narafski odrao glupe Jevreje. Jebem im mater mutavu.
сутра двојка на звезду и кец на наше у рукомету и довиђењца кладионици једно двајес дана ако прође.
како сам гађ'о шалке, и даље не верујем, у девет плус отишло! да сам се сетио да појачам бар на 100 динара и 7+, сад би био к'о змај, ал' 'ајд' сад.
Хахаха одложијо ми се гримзби сад ми максимални добитак нешто фазон око 600 кинти :)
http://www.dodaj.rs/f/2o/hC/2XfCn7m4/untitled.jpg
Фејзе има горих веруј ми :Д
Задњих 50 кинти на рачуну и ставим на квоту 5, чисто да имам да пратим тикете ако прође :)
Рећи ћете да сам луд, али...
Сан Антонио - Голден Стејт -203.5
Далас - Оклахома 1
Винчи - Веснина 1
Вилијамс - Морита +15.5
Улог 1000
Добитак 17000
I da,
Iam neki osecaj...Francuska - Nemacka 2 7.50 rukomet danas...red je da puknu vec jednom :D a i Kuznetsova - Suarez 2 5.50
Nemacka prosla 'ladno, dobili 32-30. oce me ove bombe :D
Jebeš bombu kad joj nisi izvadio osigurač ;)
Jebes bombu kad je nisam odigrao... a osecaj me nije prevario, videcemo sa suarez :D ako i nju ubodem, ono....
@Dzankee kolko stavljas ti u proseku na tikete svaki dan?
Kad dobije onda je uplatio 1000-2000din, kad pukne, onda ga je mrzelo da uplati jer se uspavao.
u vecini slucajeva 1000.
Браво за Немце, како год уплатио-неуплатио, бомба предлог, гле квоте оца ти..
Sime, neki dan uboh onu Suarez Navaro ako si video :) stavio je na tiket...tako da je ovo fazon druga bomba :D
http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/004/cache/african-lion-male_436_600x450.jpg
AJDE GLUPANE DAJ GOL!
Koji retardiran sajt onaj blic bet.
Ostavio sam tri predloga, i kliknem na svoj profil pise da sam ostavio 3, al mogu da procitam samo 1.. govna govnjiva.
Де сам видео, нисам био на форуму месец дана, ево сад се враћам на мишја врата..
Газимудо, кад је та текма Детроит - Њујорк? Није ваљда синоћ била?
Мени вечерас утакмица Шалке - Хановер мирише на подоста голова, те ћу да пробам на тикету са 4-6 или 5+.
квота на 4-6 била 3.1, а на 5+ била преко 5. јесам маестро, њушим голове к'о дивље свињче тартуфе.
едит: ово од 4-6 пало, ал' зато оде у 7+!
I ovaj OLY poceo da trokira,steram mu ga majke....
Ne znam da li mi verujete, ali danas gledam PSV i Cvole i mislim se da bi tu mogla da padne dvojka, baš zbog toga što i oni i Tvente znaju protiv tih retardiranih timova da fejluju kod kuće, međutim nisam bio baš najubeđeniji pa ni ne odigrah. Ko me jebe kasam glup. A Himki narafski odrao glupe Jevreje. Jebem im mater mutavu.
Kako je ovaj Lion prvi?
Serem se na francusku ligu, pišaj po govnima bonžurovskim u pičku!
Ајде цигани вадите ме из гована !
сутра двојка на звезду и кец на наше у рукомету и довиђењца кладионици једно двајес дана ако прође.
како сам гађ'о шалке, и даље не верујем, у девет плус отишло! да сам се сетио да појачам бар на 100 динара и 7+, сад би био к'о змај, ал' 'ајд' сад.