Кладионица

1. џанки ја сам тео цска 2 и на наше 2 ал код мене у клаџи данас нема допуне, као није стигла још. Стога пошто ме мрзи да се цимам у дгра, до моцарта навијам да прође да се бар ти опариш

2. fala fala :D trebalo bi to cska da dobije, a sta znam, nasi bi trebalo da dobiju :) stepanek ce valjda uzeti 10 gemova...razmisljao sam da ubacim h2 na barsu, al kad videh da navaro verovatno ne igra, izbacih...

3. Cska protiv ekipa koje igraju timsku kosarku tesko prolazi ove sezone. Uz to, litvanci imaju prilicno dobru publiku protiv ovih zvucnih imena, tako da ne bih ja tako lako gadjao na CSKA.
    Inace ponuda danas ocaj, tako necu igram nista.

4. Videcemo gazimudo..

Kojom logikom 1.50 na Lejkerse? Bez Gasola, bice tesko...

5. ал се вратио хауард

6. Ivanovic - Jankovi TRI SETA 2.4
    Kerber
    Wawrinka
    Bartoli
    Almagro (-4.5) H1

7. Поједе ми пост ово говно, писало овако нешто:
    "Како ћу вечерас попут искусног кладионичара да хватам пх на наше у рукомету, 8 квота!
    Но, зна ли неко постоји ли кладионица у којој може да се игра тачан резултат у рукомету? Ако нађем, хоћу да играм тачан резултат 26:24 на сваку утакмицу до краја првенства".

8. Detroit - Njujork

NBA tekma koja se igra u Londonu. Znaci promocija NBA kosarke.
    Ko ima para za bacanje, nek gadja X ili tako neke kombinacije.
    Bice ovde ludila.
    I da , sigurica vam je PREKO POENA, ne znam koja je granica,al sve i da je 250, doci ce!
    Kad promovises cirkus, to mora da bude cirkus na kub!

EDIT: 194,5 granica u balkanu, uci ce to ko iz picke

9. Bice nesto kao na Ol staru,rezultat tipa 130-120 ili tako nesto
    Bice vise sigurno

Radmilo mislim da nema toga nigde
    Mislim,mozda ima u Mocartu ili tako negde,gde ja jos nemam pristup

10. Radmilo, probaj u Meridijanu. Tamo navodno mogu da naprave kvotu za sve.

11. gazi, detroit slabo nesto daje poene....

AA OVI NASI MAJMUNI SELJACKI JEBEM IM MATER INVALIDSKU VODE 13-8 OVI IM SA IGRACEM MANJE PRAVE SERIJU KO IZ PICKE SETAJU SE KROZ ODBRANU ONAJ NAS IM POKLANJA SEDMERCE, JOS SUDIJA JEDE GOVNA, I KAZEM SEBI ''ODIGRAJ NA LOGORASE, AKO DODJE DVOJKA BICES SRECAN BAR ZBOG OVIH NASIH KLOSARA'', ALI NE, JA ODIGRAM DVOJKU PATRIOTSKI JEBOOOTEEEEE...DAJ KAD 15 MINUTA NE MOGU DA DAJU GOL SLEPCI TREBA TO SLATI KUCI DA SE LJULJAJU NA STOLICI I DA SLUSAJU DM SAT...

12. Sutra Fener - Caja Laboral 2 2.50

Spanci su vezali nekoliko pobeda u Evroligi otkad su promenili trenera. Ovo mora da udje.

13. Totenhem- Junajted?

predlog?

14. ja bih tu gg3+ stavio

15. Totenhem- Junajted?

2-2, realistički.

A navijački -

Gigs asistira Persiju za gol

.

16. Ma nek ide CIVOT, meci sve u Ivanovic - Jankovic tri seta i imaces 2.4 puta vise para.

17. Ево за сутра сам скарабуџио нешто:
    Цаен 3+
    Ле Хавре иксдва
    Нимес 2-4
    ПСВ 1-1
    Алмере 3+
    Лион 2-4
    Шалке 3+
    кв. око 20
    --------------------------
    Химки Н1
    Фенербахче више поена, око 158 мешчини
    Олимпијакос Н1

18. Jaooooo, iseći ću se jebenom motornom testerom! PA DOKLE VIŠE BRE JEBOTE?!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3585783-1049

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.