Кладионица

1. A zasto na zvezdu?

2. Napred Igokea, Napred Republiko Srpska, napred Dodiče Milorade!
    Karaj cigane koji dobiše kantu u Beogradu od Sulejmanovih izaslanika!

3. Неко нас је проклео дефинитивно.

4. Јел гледа неко јебени Олимпијакос ? Јебем их уста циганска, она неспособна.

5. не бих знао, газимудо, осећај једноставно к'о за ове голове, не што навијам за њих (сад шта више мислим да су тешки говнари), ал' и та игокеа мора да пукне једном. очекивао сам да их раднички изненади, није, ал' је било густо, а верујем да звезда може да добије иако су уморни после турака, а и чекају их руси сад, но свеједно ваља да се искупе за овај пораз претходни, а игокеа не може сезону да заврши са само три пораза па све и да је тренира дуда у тандему са обрадовићем где припомаже кари.
    ако не двојка, онда свакако у + поена.

6. Pobjeda Siene, rekla sam +7,5 na Sienu, gledala sam kraj, faul za ona 3 slobodna bacanja, pa izgubljena lopta pod kosem Olimpijakosa na kraju kostali su ih skupo. I ne znam kojim cudom stavih Lion azij.hend :)

7. Shomy23
    Јел гледа неко јебени Олимпијакос ? Јебем их уста циганска, она неспособна.

Ja predvideo pobedu Sijene. Kvota preko 5 na tim koji ima 3:0 u grupi? Pa draze mi je da puknem na to, nego na kvotu 1.2 koja je bila na olimpijakos.

8. Jebeni Olimpijakos! Tri dana za redom pucam na kvotu 1.3 danas OLY, prekjuce Portland 1.35 a gadjam 2.3 i preko...ne treba igrati ovo sranje uopste :)

9. I ne znam kojim cudom stavih Lion azij.hend :)

Kvota 1.05? :) Pa dobro, bar ti je prošao Lion :)

Juče dobih finu lovu danas vratih pola te love zbog Liona iz Kozarske Dubice.
    Za sutra vam imam tri analize/"insajdera" pa ako hoćete da mećem? Padaju kvote uveliko.

10. http://www.dodaj.rs/f/1i/d0/1T3psErY/untitled.jpg

Zadnje pare sam stavio na ovo, samo sam gledao kvote, nisam ni gledao parove. Ako prodje, na nuli sam, ako puknem, duža pauza.

11. Само мећите и тастатуру не жалите.

12. Daj Makarone,au picku materinu!!!!

13. Kvota 1.05? :) Pa dobro, bar ti je prošao Lion :)

Ma jok bila je 1,12 az.hendikep, ali je sad kvota 1, jer je nerjeseno :/ ali trebalo mi je zbog uslova, kao i Shalke 1x :)

14. Insider for 19.01.2013

16:00 Scunthorpe - Portsmouth 1 (1.80)

Obe ekipe imaju isti cilj - da izbegnu ispadanje.
    Scunthorpe je bolja ekipa od Portsmoutha.
    Istina Scunthorpe na domaćem terenu ima samo 1 pobedu, ali još uvek ima vremena za napredak. Scunthorpe nema važne izostanke, samo Mozika (vezni 11/0 povreda).

Portsmouth ima velike probleme, finansijska situacija u klubu je strašna.
    Igrači koji su napusteili klub: Ključni odbrambeni Michalik (df 18/1), Harley (df 23/1), Dumbuya (df 24/0), najbolji strelac McLeod (ATT 23/10 najbolji strelac), Williamson (mf 23/0) , Howard (mf 23/0) i Rodgers (ATT 10/2),
    Igrači koji su bili na pozajmici u Portsmouthu Carl Dickinson (df 5/0), Benson (ATT 9/2), Cisak (GK 1/0) i Laing (MF 8/0), sada su se vratili matičnim klubovima.

To znači Whittingham (Portsmouthov menadžer) sada ima prvi tim od 13 igrača za rad s uoči subotnje posete Scunthorpe.

Insider 2 - For 19.01.2013

Manisaspor – Karsiyaka 1 (1.80)

14 community Karsiyaka player’s left and 2 are injured so they have just 9 seniors players available on trainig and they must take some youngsters link

Banahene (topscorer 16/6) and Oner (df 3/0) are injured while Makukula (att 10/3) , Fatih Sen (mf 15/3), Türkmehmet (mf 6/0), Yalciner (att 8/0), Gungnor (df 16/1), Solakel (df 16/0), Aktas (mf 12/0), Akbay (14/0), Tasdelen (df 16/0), Gurol (mf 4/0), Adican (df 16/0), ozcan (3/0), kocabey (mf 5/0), Yalçiner Taha (mf 8/0)

Insider

Paulista - Brazil | 19 January, 2013 22:30
    Linense - Guarani SP (Asian handicap)
    Odds: 1.73 on Linense 0.0
    by robica
    Bookmaker: YOUWIN

Guarani u velikim problemima,gotovo svi igrači napustili momčad!!!!??
    Igrači koji su napustili klub: branič Rodrigo Arroz (df 26/1), Neto (df 11/0), Leone (df 17/0), Fernando (df 17/2), Bahia (MF 37/0), Kleiton Domingues (MF 19/3), najbolji midifler Sacramento (MF 32/4, drugi strijelac), Jackson (MF 27/0), Lusmar (mf 6/0), Oliveira (mf 7/0), Thiguainho (ATT 9/0 ), a napadaju duo Ronaldo (ATT 21/3, 3. strijelac) e najbolji igrač Schwenck (ATT 25/8 najbolji strijelac). Kvota pada.

Ja mećao prve dve na neki tiket i samo još njih čekam sutra :)

Ovu treću ću sutra da kombinujem.

15. Evo vam i ovde https://experts.covers.com/ dnevni pikovi za basket,mada nema kurca,ko ima srece je na nekoj pozitivnoj nuli....

edit: Evo videh sad da se Pekovic skenjao nece igrati narednih nekoliko sedmica,tako da je sve protiv Minesote....

16. Raja, javim vam sutra ako šta još saznam.

17. поред звезде двојке и наших у рукомету, ово ћу да играм и да вам предложим, 1.85 квота:
    Пољска - Јужна Кореја хендикеп 1

пољаци ће, по мом мишљењу, да одвале кореанце (корејце, исти курац) и да после чекају да ми добијемо словенце и омогућимо њима прво место кад се формира тај круг од 3 екипе где ће, у случају победе наших и пољака да одлучује гол разлика, а како су пољаци ту тањи, верујем да ће сутра да пробају да то надокнаде колико год је могуће.

спојим то, и макаронове турке, хендикеп 2 на звезду и кеца на нас у рукомету и таман, евентуално ако опет натрчим на нешто где мора бити много голова и то.

18. Makarone, u Mozzartu ladno kerovi izbacili Scuntrope. U balkanbetu kvota 1.5

19. pun kurac 3za3 za vikend, stavicu kasnije...al kontam da ce bar pola biti odlozeno...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.