Кладионица

1. I turci su 1.45 u Maxbetu, u mozzartu ih nema.

2. Da izlupetam i ja nesto:

Genk-Sarlroa 1
    Milan-Bolonja 1
    Fiorentina-Napoli GG
    Hetafe-Sevilja GG
    Sautempton-Everton GG
    Njukasl-Reding 1
    WBA-Aston Vila GG
    Kristal Palas-Bolton GG3+

Verovatno cu da proberem nesto odavde. A mozda i sve. :)

3. почо афрички куп нација ОПАА

4. Само ми још то фали. Да ми и чамуге узимају паре.

5. Samo lajvbet na mocartu, basket, ukupno poena po četvrtini, čekaš četvrtinu gde u prvih par minuta ne padne koš, da spuste granicu, i tada ulažeš više. Za jedno popodne sam sa 500 dinkića skočio na 3000 a onda sve stavio na zvezdu protiv turaka i valensiju. Jebem im mater ciganjsku.

6. Jedan zanimljiv mec, nasa Bojana Jovanovski sa 43 godine starom "bakicom" Date Kimiko, kvota 2 :) Mladost protiv starosti! Dobila je nocas bakica u dublu odlicne dubl igracice Hlavackovu/Hradecku i to sa Para Santonjom sa kojom, ako se ne varam, igra prvi put na ovom turniru zajedno. Moze li bakica da stane na put nasoj Bojani, koja je u proslom kolu pobijedila 17. igracicu svijeta, odlicnu Safarovu, cini mi se nemoguce?! Ima li bakica snage i za singl i dubl meceve? E Bojana, da nisi promasila jednom drzavu u kojoj se igra turnir, imala bih povjerenja u tebe, ovako samo na rekreativnom tiketu ...

Bojana lagano 2:0

7. Jel ima neko nekih fixeva za danas? :)

8. Malaga 1&tim1 2+ kvota 2
    Igokea preko 154,5
    Liverpul 0-2 (ovo je malo rizicnije..)

9. Hteo sam da iskomentarisem na temi KK CZV,al sam odustao da ne bi shvatili kao prozivku i provokaciju.

Zasto je kvota na zvezdu jebenih 1.4?
    Oni idu u GOSTE ekipi koja je svakog iz dvorane sasvim lagano ispratila kuci sa 10ak razlike (ima par izuzetaka), igraju fantasticnu kosarku, u odlicnoj su formi i pritom su potpuno odmorni u odnosu na igrace zvezde koji su imali jaku utakmicu u sredu.

Dakle, sta to kladze znaju sto mi ne znamo?

10. Nisi u pravu. Kvota na Zvezdu je 1.65 - 1.75.

11. Где ли си ти видео 1.4 ? У Моцарту је 1.7.

12. u balkan betu 1.4 i hendikep jebenih 7...

EDIT: evo upravo su podigli na 1.5, i spustili hendikep na 4

13. Дал може ВБА да добије Вилу, а? 1.80 је
    Сад ме само за цело ово коло и све што сам планирао брине ова мећава коју помену Газимудо.

14. Aj ko je napravio naloge na bet.blicu nek ostavi link da se medjusobno pratimo i lajkujemo!

Moj je: http://bet.blic.rs/Gazimudo

15. Scunthorpe - Portsmouth odgođena :(

Znači samo one Turke čekam a evo mećao sam i one brazilce na ovaj tiket i na još jedan ali nemam link za taj jer je iz druge kladionice

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-6945801-1050

Odigrah na Hrvate jer kontam da će Španci da kalkulišu zbog Njemačke i Francuske. Ako izgube idu na Švaba pa mi ne bi bilo čudno za cigane španske da izgube. Dobra kvota na Hrvatsku pa šta bude.

16. Gazimudo
    Aj ko je napravio naloge na bet.blicu nek ostavi link da se medjusobno pratimo i lajkujemo!

Lajkomanu!!! :D

17. Jel ko mećao ove moje Turke na tiket ili eventualno ove brazilce večeras? :)

18. Turke ne volim da stavljam na kvotu ispod 2. Oni su nepredvidivi, pa mi ne ide u istu recenicu TURCI i kvota 1.5 , al Brazilce sam iskoristio :D

19. Na Igokeu se meće protiv gancija! Čisto onako u inat beograđanima :)

EDIT: Aj pa da se večeras veselimo Gazi :)

20. Pa kaže:
    Liverpul - Nor(v)ič 1
    Šiti - Fulam 2-4
    Vest Hem - KPR 2-4
    Granada - Valjekano 0-2
    Leverkuzen - Ajntraht 2-4
    Hofenhajm - Menhengladbah 3+
    E, da, rek'o mi ortak šatro zlojavu, ne setih se da ranije postujem:
    Alžirci
    Člef - Belouizdad 2-1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.