Кладионица

1. E, da, rek'o mi ortak šatro zlojavu, ne setih se da ranije postujem:
    Alžirci
    Člef - Belouizdad 2-1

Ovi igraju 3 za 3 godinama, bilo i nekoliko transfera izmedju ova dva tima, prijateljski klubovi sigurno, tako da nije nemoguce da dodje.

Lajkomanu!!! :D

Ma nisam lajkoman, nego bih bas voelo da napravimo tamo svi naloge, jer onda imamo sve lepo i pregledno na jednom mestu. Interesuje me npr sta je tipovao makaron, ili blejk, odem na njihov profil i vidim. tamo ima ono prozorce za analize, tako da je ovo jako dobra stvar.
    Apelujem na kladionicare sa Vuke da naprave i da se tamo medjusobno pratimo, a ovde mozemo da razglabamo i dublje analiziramo..

2. Lazio 2
    MS Ashdod 2
    Gent 2
    Cardiff 2
    Zvezda 2
    Partizan 1

3. Pajsad BOMBA:

Labudjani - Marva dupla pobeda 1 , kvota 7.

Zveknucu 500 kinti , i ako uleti imam lepo da jedem dnevno po 500 dinara.
    Mislim, ne novcanice, nego da kupim nesto za te novce.

EDIT: 7.5 u BalkanBetu, jos bolje! ima i za zvake svaki dan!

4. ја отиш'о, играо оно што вам рекох синоћ, и гледам оне турке, међутим код мене у клаџи била 1.4 квота још кад је изашла листа, дакле јуче ујутру, ал' сам зато ухватио кеца на ахнас 1.7 (у онлајн клаџама је 1.4) и доксу 2 на квоти 2.7 (овамо, опет, 1.8 квота), тако да ми један тикет чине:
    пољска хендикеп 1 (7.5)
    звезда хендикеп 2 (2.5)
    србија 1 и
    раднички полувреме хендикеп 2 (3.5)

а други докса и ахнас, и овамо маниса, и уз то још дортмунд двојка. ко стиже нек' проба са овим кипранима, може да улети (квота за х2 на доксу је 1.5, што опет није лоше)
    а касније идем да ставим двојке на алжир и хрватску у рукомету (шпанци цигани ће да калкулишу као и мађари, па да пробам), и 4-6 голова на реал б - виљареал.

5. Ma nisam lajkoman, nego bih bas voelo da napravimo tamo svi naloge

Šalila sam se :D

Ima boljih sajtova ako hoćeš da imaš pregledno šta je ko tipovao, a možeš i neki bonus da zaradiš ako dobro tipuješ... Ne bih da reklamiram :D

6. Ima boljih sajtova ako hoćeš da imaš pregledno šta je ko tipovao, a možeš i neki bonus da zaradiš ako dobro tipuješ... Ne bih da reklamiram :D

Ako sam dobro skapirao, ima i ovde neka nagrada za najbolje kladionicare.
    Ja znam za soccerfame.com, al previse je ljudi, dok je ovo tek na pocetku, i ko se sad probije, vrlo lako moze da postane uber popularan.. A posto imam kladionicarsku stranicu na fejsu, vidim sansu da preko nje zaradim :)

p.s. ostavi link do tih sajtova, koga bole kurac sto reklamiramo , poenta je da zaradimo ili lakse zaradimo :D

7. јесам испао пичка, и јуче и данас у кладионици гледам овај купеер, лепа двојка на квоти 3.9, и нисам смео да одиграм. смрда сам најгори ако прође до краја.

8. Ostavicu ti jedan na kojem nema konkurencije puno, samo što je "komšijski" www.radnici.com a nagrade su velike , prva 170 evra bonusa od wwina, ukupno 250 evra nagradni fond. Kad već voliš analize. Analize su im očaj, ali kontam da ljudi pišu samo zbog bonusa...

A na www.tipovi1x2.net ipak možeš i nešto pametnije pročitati, ali su im nagrade daleko manje, a i sponzorske kladionice puno gore...

9. и ово... на котбус против туна (пријатељска) пала квота добро, код мене у кладионици је чини ми се 2.2, на нету 1.8, тако нешто, може да се одигра, у 5 почиње.
    а на фејсу сам вид'о бенфика б - феиренсе 1, квота 2.1, поприлично су погађали ових дана, може да се деси да уђе.
    доста сам се намлатио, ако будем имао 60% успешности бићу задовољан.

10. @ leteca mecka

Na ove radnike nema potrebe da se registrujem jer ne mogu dobiti nagradu jer ide preko wwina.
    A aj opisi detaljnije ovaj drugi sajt.. nigde ne vidim uputstvo i tako to..

11. Jedne od najefikasnijih ekipa u ligi, Hofenhajm i Menhengladnah, ni jedan smrdljivi gol nisu dali do sad! E jebem ti ja i kladionicu i sve u pičku lepu materinu!

12. Na ove radnike nema potrebe da se registrujem jer ne mogu dobiti nagradu jer ide preko wwina.

Nije valjda da si maloljetan, pa zato nemas nalog na wwinu :D
    Ako je to tako, onda neces moci ni tamo, jer ti traze prije isplate bonusa da im skreniras licni dokument, najcesce licnu kartu. Dok na wwinu, sto se tice nagrade uvijek mozes da das u slucaju da osvojis nagradu, necije korisnicko ime, ne moras ti imati cak ni nalog svoj, ako imas dobrog druga, radnicima samo saljes svoje korisnicko ime u slucaju nagrade za 1,2 i 3.mjesto.

Nema nekog uputstva za drugi sajt, imas sve napisano gore u desnom uglu, registruj se, klikni na dodaj tip ili dodaj tiket, zavisi koju igru igras, a mozes i obje igre, ako ti se da.

13. Ma nisam maloletan, nego nema wwina u hrvatskoj, a koliko znam ne mogu se registrujem iz srbije ..
    A koje su nagrade na ovom drugom sajtu? ako je prva nagrada 10e, vriste mi jaja da se bakcem :D

14. Gazimudo
    Ma nisam maloletan, nego nema wwina u hrvatskoj

E ovako, znaci, williams je zemaljska kladionica koja postoji u Republici Srpskoj (i BiH) a www.wwin.eu je online verzija ako mogu tako da kazem imas je u cijelom svijetu, mozes u bilo kojoj zemlji da se registrujes, samo daj prave podatke, jer inace mozes imati kasnije problema oko isplate

a koliko znam ne mogu se registrujem iz srbije ...

Naravno da mozes, samo cekaj potvrdu na mejl dan ili dva, kad se registrujes (usput, protekli mjesec je osvojila nagradu bas djevojka iz Srbije- eto ti izazova)

A koje su nagrade na ovom drugom sajtu? ako je prva nagrada 10e, vriste mi jaja da se bakcem :D

Nisam sigurna, mislim da je prva 90 evra, sto znaci duplo manje nego tamo

15. Блејче Грифинче јебеш ми матер ако ме не подсећаш на Живца из Кенгура :)

16. CITAt Blake Griffin
    Jedne od najefikasnijih ekipa u ligi, Hofenhajm i Menhengladnah, ni jedan smrdljivi gol nisu dali do sad! E jebem ti ja i kladionicu i sve u pičku lepu materinu! TATIC

Zato sam ja izabrao VIgan - Sanderleng 0-2, oni odu u 4+ u prvom poluvremenu..

17. Блејче Грифинче јебеш ми матер ако ме не подсећаш на Живца из Кенгура :)

i ja mislim da on samo zeza, da sve zna, a kao fol pita :D

18. BOSANSKOM BRILIJANTU DIJAMANTU JEBEM MATER SAKATU. DŽEKO KOBILO.

19. Pajsad BOMBA:

Labudjani - Marva dupla pobeda 1 , kvota 7.

Zveknucu 500 kinti , i ako uleti imam lepo da jedem dnevno po 500 dinara.
    Mislim, ne novcanice, nego da kupim nesto za te novce.

EDIT: 7.5 u BalkanBetu, jos bolje! ima i za zvake svaki dan!

Imao ortak kod sebe samo 300 kinti,pa sam uplatio za 200. I ovom prilikom ZELIM DA SE NAJEBEM MAME MILE MICHU-U.. 4x je u prvom poluvremenu bio u sansi da postigne gol,i naravno bas danas mu nije bio dan. I onda kad je pp otislo u X, onda su uspeli da nabiju stoku sa 3:0..

20. Блејче Грифинче јебеш ми матер ако ме не подсећаш на Живца из Кенгура :)

Da se nosiš u pičku materinu, i ti i Živac i podsećanje, i m'rš u pizdu materinu! :D

Zato sam ja izabrao VIgan - Sanderleng 0-2, oni odu u 4+ u prvom poluvremenu..

K'o kad sam ja 'vatao Nicu kod kuće protiv Valensijena 0-2, a ovi ludaci dobili 5:0. :D A realno, kad tako puknem onda stvarno znam da sam omašio (iako nije bilo realno).

i ja mislim da on samo zeza, da sve zna, a kao fol pita :D

Didnt get dis šit. :D Šta si htela da kažeš? :)
    A, pa naravno da me je samo Hofenhajm sjebao. Zašto ne bi? Malo tako po neki 5. put za redom ili koji već jebeno... Ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.