Кладионица

1. Imao ortak kod sebe samo 300 kinti,pa sam uplatio za 200. I ovom prilikom ZELIM DA SE NAJEBEM MAME MILE MICHU-U.. 4x je u prvom poluvremenu bio u sansi da postigne gol,i naravno bas danas mu nije bio dan. I onda kad je pp otislo u X, onda su uspeli da nabiju stoku sa 3:0..

И ја имам јебем. Играо сам 2-3, у 80-ом 2:0, реко океј, може да дође, мало касније 3:0, реко добро, ваљда ће издржат још мало, било би превише 4+ друго, кад курац, у задњем минуту 3-1. А пре тога убо 6 парова и сад би чеко још мало за пет иљада.

2. West HEM govnari jedni majku vam jebem niste mogli da date gol usrani, a ladno me pogodila kvota x na QPR

3. Daaaaa li je moguće da je Barsa izgubila od ...
    WTF.

4. сад да није барса у питању људи би викали да је класична намештаљка из двојке у кеца, 0:2, па 1:2 пред крај полувремена, црвени за госте па и аутогол, и на крају 3:2... ал' добро.
    онај тикет са кипранима и дортмундом и манисом прош'о, лепо што ме нисте испратили :Д
    на овом другом звезда јебе але, ал' је могуће још.
    'ајде бре звездо јебемукурац, није то много!

5. Jel valja ovo za sutra:
    Totenhem - Junajted 2
    Ajax - Fejnord 1
    Siena - Sampdoria 2
    Fortuna - Augzburg 1
    ?

6. званично се одмарам од кладионице једно 6 месеци. Бићу срећнији и нећу више гледати оволико фудбала и кидати своје живце. јебем ти ја фузбален да ти јебем

7. званично се одмарам од кладионице једно 6 месеци. Бићу срећнији и нећу више гледати оволико фудбала и кидати своје живце. јебем ти ја фузбален да ти јебем

+1

Не знам да ли је ико од вас гледао усрани меч.
    Пре него што је постигнут трећи и одлучујући погодак за реал социједад.

Играч барсе је избио НАМЕРНО лопту у аут на 20 метара од СВОГ гола и од тог аута су одардили акцију за гол.

Даље.

Игра им је била очај, један добаци њима двојци ова двојца се договарају пола сата ко ће да је прими.

8. Igram one Brazilce i Malagu za 2000 ( nenadano sam dobio te pare, a realno nisam ih ni zasluzio). Ako ne prođe, Makarone NAČU TE U GRADU!

9. још има неке наде да убодем два тикета у једном дану, ако звезда добије неком лудом срећом са 3 разлике, или макар да алжир бије мађаре, што сматрам да је јако тешко, ал' ко би га знао. можда буде и 3 тикета данас, опаа!

10. званично се одмарам од кладионице једно 6 месеци.

Jedno 16 sati,
    osim ako si jak karakter :D

11. утера ми звезда курац, тачније ракочевић. да је убо ону тројку, а они после омашили своју у 5 секунди, било би таман, чекао бих србе. овако се уздам у алжир смрдљиви да ће да бије мађарштине, што је немогуће.

12. da im jebem mamu u pičku glupavu pa šta radite vi zvezdaši jebo vas čović i cela kompletna partizanova ekipa pa da me oborite na 3 tiketa pa jebem vam mater jao stoka jedna pa ckrnite svi da bog da vam ukinuli plate i da klečite na kukuruzu!

13. Hhahahahahah jewsam rekao da će Igokea dobiti i naravno mećao sam pare na nju a i na Hrvate za koje sam isto rekao hahahaha TOooooooo!!!

14. Čekam i ja brazilce na tri tiketa. Kontam nekako da se i pokrijem... Prođoše Turci što rekoh. Uzdam se u Brazilce, Pupete zajedno navijamo :)

15. Rekoh ja. A i ovde .

Evo Pupet ovo je jesdan od tiketa gde čekam brazilce :)
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-6945801-1050

Osdtali su u Premijeru pa nemaju direktan link ka tiketima.

Ajmo brazilci!!!

16. Играчима твентеа све најгоре у животу и каријери.

17. hoce doci Porto od 3 do 5 golova? :)

18. Padoh njih danas i ne pratih ove druge kad ono imam šta da vidim

http://oi45.tinypic.com/24pcg35.jpg

19. ја не знам што сте се ви сви колективно испримали на ту Звезду у баскету. баш много падате на њих. Глупост

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.