Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Тренутно сам у периоду када трошим 150 дин на клаџи недељно. За викенд један тикет, Еврокуп један и Евролигу. По 50 кинти. Да ми је неко причао не бих му веровао.
За сутра лепа квота на Химки против Фенера 2,50. Гледао сам балије против Кахе прошле недеље и слободно могу да кажем да би их Звезда са данашњом игром разгузила. Е сад, ваљда су Руси платили играчима Химкија паре, неће ваљда да бојкотују сутра.
Ali moj najveći promašaj bješe prije oko godinu dana a samo smo ligu evrope igrali...Igrali smo dolje kod nas,sa 2 ortaka po 10 evra svaki... I oni kažu meni pred izlazak u grad,ajde ti baci nešto ti jedini igraš,ali u roku od 2 minuta..
Ja iz zajebancije prvih 5 tekmi koje su bile na listi ubacim 0 do 1
Dobitak maksimalnih 10 soma...
I mi odemo u grad,sjednemo u kafić,ja reko da provjerim tekme... I idu one sve ja u nevjeri svih 5 prolaze 10 minuta do kraja...
I mi odlučili da gledamo junajteda...
i 80 i 4,5,6,7 bješe ne sjećam se da ga ćićarito...
Meni suze kreću,a ortak iza mene mrtav pijan...
nema veze tek je 2 0 ima nade,ima nade...
ja sam samo glavu na sto držao te noći ništa drugo...
Mislim možete i ne morate da vjerujete,možda i lažem :D
Svi znamo džankijeve priče...
брате овде од свих ових који постују овде, нема никог ко лаже. једино можда џанкара и жајк, ал то сам сконто из неких ваших спика. ја увек кад могу усликам тикет, или шибнем линк. И да оћу да лажем не би лаго да сам пао на једну лоло. Пошто од кад сам почо да играм клаџу поново а то је неких 3 месеца, добио сам само два пута, и то кад сам игро с неким у комби. и то једном 50:50 добитак а једном сам имо трећину. Начи ХХХАос.
Prso sam najvise kad su u tekmi New York-Cikago pogodili 2 trojke i jedan kos za 3 jebene sekunde i uteraju tekmu u produzetak,prosle sezone, bile su bas fine pare....e tad sam jebo kevu jednom ormanu tu pored mene,nije se bunio,trpeo je.
Opet ja moram da upadam sa pričom da me je Detroit na kvoti 1.05 oborio za 9 soma, a? :D
http://www.dodaj.rs/f/x/we/2qIuDUVx/1/slika002.jpg
Ево од мене, до суботе само ово играм.
ЕДИТ: Боли ме бобан за ваше вратове :)
Нисте сами, браћа са форума су са вама :) ја не знам да ли се неко опарио одавде 2,3 недеље.
Jesam ja, u zadnjih 10-ak dana, preko 300km zaradio. Fino se ponovio :)
Šomaro, ne bih da ti baksuziram, ali čisto sumljam da će ti ovo proći. Mada, kakve sam kurčeve sreće, ja ono na šta mislim da neće proći ima da uđe glat k'o tukson u Dženinu đanu. A bolje bi bilo da je tako, da se makar neko opari.
E Grifine id u kurac :)))) Jel igra neko sisteme (2od4,3od5...),i koje obicno?
ја играм 3 од 5 понекад, шта те интересује?
Ja odigram 6/7 i prođem 5.
Блејче схватио сам да не постоји никаква логика кад је клаџа у питању. Ја кад год сам се мало више удубљивао у тикете, правио неке анализе курац палац пуцао сам само тако. На овом тикету сам одиграо прво што ми је пало на памет. Задњи пут сам узео кинту тако што сам из Бундеслиге и Шемпионшипа одиграо сваку другу утакмицу са листе ГГ. Значи нисам уопште гледао парове. Тако да, немам више живаца да анализирам, играм на срећу па ако ме усере, усере.
ахахаха
Da s' ti meni živ i zdrav, ja sam to shvatio negde u 2. srednje. Najviše kad mi je ortakinja čiji je dečko inače neki kao zajebani kladioničar, lik igra na veliko i stvarno uzima pare (potvrdio mi je i ortak koji živi blizu nje), odigrala neki bangavi tiket, sve Italijani, na slagaću te 30, 40 ili 50 kinti dobitak 18 somova! Ja za glavu! A znaš ti koji ti je to osećaj kad ti neka praznoglava sisata mentolka pokazuje taj tiket a ti razbijaš glavu i bacaju te neki mentoli večito... Čista sreća bajo. Optimalno ti je da si tako neka praznoglava ribetina i da odigraš tipa jednom mesečno nešto. Maćori, oparićeš se k'o blesav.
Pa recimo ako stavis dupli 2od4,i kvote sa vise golova 1.poluv,na jednom tiketu i na drugom takodje dupli 2od4 ali sa vise golova drugo p. dal bi moglo nesto da se iskombinuje?
Тако је. Нешто као лото, само што имаш трип да држиш нешто у својим рукама. Постоји мизеран проценат људи који зна шта ради, али ти ниси тај, нисам ја, вероватно није готово нико овде. Ал лепо да се прати, јебига!
@Grifin jebeno kad je sisata :)
дерање појасни лоло ово никако да схватим о системима :)
Meni su poeni NBA igrača igra na sreću. Brate namlatiš manje/više pa šta bude. Imaju dvije opcije pa ako potrefiš potrefiš :)) Slično kao sa bejzbolom.
Има ли шта да се игра сутра? Таман да мало скренем мисли, а и баш би ми сад легла нека сића од 500 до 1000.