Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Barselona B - RMD B, ako ne bude 3+, siječem ponos na dva puta po 15 santima. Toplo preporučujem za danas.
Glupi čelzi obori me.
Panatinaikos 0:1 tr
Jeb'o te briž bvdlgdregda.
Orlando-Detroit 2 @2.3 i ono sto nemoz d omane Dalas-Phoenix 1 @1,35 New York-Atlanta 1@1,45
Kakva tuga. 'Bem ti glupi Briž, sjebaše me oni i Fejnord 2-4.
Поздрав људи, никако да наврнем.
Ево шта ме посаветовао један познаник, иначе врло искусан кладионичар
Одабереш 3 утакмице ГГ (од толико утакмица ваљда могу да одаберем 3 где може лако да дође ГГ) и метнеш сома динара. И све тако док не добијеш. Квота на 3 утакмице ГГ је, укупно, негде око 5. Ако од 5 тикета не убодем ни један треба себи да одсечем руку. Значи само 1 од 5 треба да прође да би бар био на нули. Он тако игра годинама.
Јуче испробам, узмем 3 текме, Престон, Барнли и Хановер ГГ метнем кинту и улети. Квота 5.32.
Одиграм после још један, обори ме само Барнет.
Данас метнем Катанију, Парму и Хамбург ГГ и ево колко видим, добијем.
Што се мене тиче систем колико-толико функционише, имам форе наредних 6 тикета да се испуцавам :)
ко данас игра нешто на голове, ни случајно не сме да прескочи галатасарај - бешикташ и барселону б - реал б. прву бих писао 4-6, другу без проблема у 5+ (гг3+ је сигурица, мада не верујем да је нека примамљива квота).
од предлога још рајо ваљекано - бетис х, панатинаикос 0-2 и ница х.
Barselona tr 4:1
SiM nije ti to lose,a jel uzimas "random" timove ili ti tipujes..moglo bi to da se forsira i basket manje vise koseva ....
Deranje, meni ono tvoje manje - vise koseva bas ne pije vodu. Moda nisam dobro ukapirao :)
Probaj sa fudbalom vise golova,tu su vece kvote...a mozda sam ja lose objasnio,uglavnom odigras 2 tiketa sa kontra ishodima ali da su u duplom sistemu...ovo SiM-ovo nije lose...treba probati u svakom slucaju...
Mozda pokusam ako danas uleti neka kinta.
А ево дао сам парове које сам до сад одиграо, већину сам типовао сам, неке уз малу помоћ са неких сајтова. Опет кажем, од толико утакмица ако не могу наћи 3 које врло вероватно могу доћи ГГ ето..
боље с 4, квота је онда 8 минимум :)
A da se pici dupla progresija sa dve utakmice GG ?
шта је дупла прогресија? :)
http://s13.postimage.org/eu9t7du0n/2013_01_26_144015.png
Bome juče fin keš uleteo : ))
Kako mislis, na foru onog "martingale" sistema pa da se utvostrucuje ulog nakon svakog omasenog tiketa?
Ни челзи ни тотинхем ни ливерпул данас нису победили. Штавише само челзи успео да не изгуби. а као ФА куп, престиж пичка материна, ЕЕЈ ФА КУП.
мада, ја сам их избегао ал оно, која им то фора.