Кладионица

1. bar je neko uzeo pare :/

2. Кења ме за медаљу, за сад ;)

3. Ćeeeebote, ceo Premier doš'o GG. Marve, stvarno je tiket za u ram.

4. Ćeeeebote, ceo Premier doš'o GG

Odigrao sve, al me sjeba mrtvi Kristal Palas.

5. SiM kolko si danas u plusu cisto? Sljaka to tvoje lepo!

6. SiMe, nemoj da mislis da ti rusim sneska , niti da umanjujem tvoju odlicnu seriju,al ne bih bas to tvoje nazvao sistemom :D

I dalje se prolaz tvojih tiketa svodi na to koje tekme ces na njega da stavis. Dokle god igras na svakom tiketu razlicite timove, to nije sistem, nego obicno igranje tiketa na veci ulog sa manjom kvotom.
    Sistem je nesto sto ti znatno povecava sanse za dobitak, dok su ovo tvoje obicni tiketi koje si lepo sastavio.
    Elem, to upravo znaci da umes dobro da odaberes i da treba da nastavis tako, posto ti odlicno ide.

7. SiM ov sistem? O čemu se radi, nisam u toku, a teško mi je da izlistam, preko moba ulazim.

8. Nabaca 3-4 tekme gg i ako ga usere, usere. :D

9. jeste al igra tako 6 dana u sedmici i ako pogodi jedan tiket od tri tekme GG gde je kvota oko 6 onda je na nuli,sve preko je u finom plusu

10. kladionica je kurva. Ja se obično uživo kladim i dešavalo mi se da mi po 20 tiketa u nizu bude gubitno, i to sve kvota ispod 4, tako da- ne možeš njih da zajebeš, vrate se te pare tamo gde si ih uzeo.

Samo, teško možeš da napraviš dobar tiket sa 3 gg tipa i da ti kvota bude oko 6. SiMe, tebra, sere te opasno! :)

11. sim matori od sad prvo tiket ovde da imamo imi vremena da uplatimo. poenta teme je da se pomazemo a ne da se hvalimo kako smo uzeli pare :)

12. statistički gledano, poenta teme je da jebemo mater raspalu onima zbog kojih smo roknuli

13. Gazimudo
    Bolivar - Sao Paolo - 1 @ 2.2 (Prva tekma 5:0 za Sao Paolo) Zasto onda 1? Ima vise razloga...

1. Nadmorska visina na kojo se nalazi grad La Paz i stadion domacina iznosi 3.658 m.! Redak vazduh koji ce sigurno biti otezavajuca okolnost igracima Sao Paola!!! Setite se utakmice Bolivija - Brazil! Nadmorska visina i redak vazduh su doveli do "iznenadjenja", Bolivija je pobedila! Slika stadiona:

2. Ovo je nokaut faza tako da ovih 5:0 iz prve tekme predstavlja dovoljnu prednost. Mozda Sao Paolo izvede kombinovan sastav, isto, zbog 5:0!

(1.:3) 4:3 ! Lololo, namestise opusteno,al dodje kec.

14. Golden State-Dallas 1&plus
    Oklahoma-Memfis 1&plus

15. Lester - Vulvs D2+
    Vitese - Ajaks GG
    Freamunde - Leixoes GG
    Atletiko Madrid - Sevilja GG3+

Znam da padam, čim sam vamo napisao, ali ko mu jebe mater.

16. BezDeranja, Dalas mi vise ide na minus, moraju da stave akcenat na odbranu, da im se ne ponove raniji porazi.

17. Ma kakvi. Ja baš mislim da će biti preko. Pre svega zato što su obe ekipe, posebno Dalas, jako efikasne. A za Oklahomu ne znam hoće li ići preko.

18. Ako se oko nba dvoumite, bacite novcic i poslusajte ga. Bolje vam je to ,nego da detaljnije analizirate.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.