Кладионица

1. Videcemo Grifine. Gazimudo, tako i ja pricam za kladjenje na fudbal pa nista...

2. Brate, postoji to i u fudbalu,al analiziranje meceva u ligi u kojoj se godisnje obrne vise milijardi nego sto je budzet balkana mi je smesno. Samo cepaj po spektaklu!

3. SiM kolko si danas u plusu cisto? Sljaka to tvoje lepo!

Улетео је један тикет квоте 5.55 на сома динара. Ово ми је чини ми се трећи добитни од задњих мислим шес', седам.

SiMe, nemoj da mislis da ti rusim sneska , niti da umanjujem tvoju odlicnu seriju,al ne bih bas to tvoje nazvao sistemom :D

Ма ок тебра него не знам како да га назовем, слажем се да није систем него ето..

SiM ov sistem? O čemu se radi, nisam u toku, a teško mi je da izlistam, preko moba ulazim.

Ма ништа посебно, послушао сам једног старог искусног кладионичара.

Узмеш три утакмице и метнеш ГГ, укупта квота обично буде око 5. И ставиш сома на то. Ако прође један од пет тикета бар си на нули. Знам да није лако испратити то али ја сам већ рекао, радим, има се - може се. Ако не могу да нађем три текме од 303 које су у понуди где ће доћи ГГ онда стварно треба да баталим кладионицу и све.

Ако сам добро испратио имам пролаз негде 3 од 6 или 7,што је сасвим ок. Сад докле ће тако не знам..

Дајте неку анализу за данас, три меча ГГ или тако нешто, јуче ми је блајвагина анализа доста помогла, фала брате :)

Едит

Сад сам видео, јадна понуда за фудбал, може и баскет, није битно..

4. Gazimudo

Ako se oko nba dvoumite, bacite novcic i poslusajte ga. Bolje vam je to ,nego da detaljnije analizirate.

+1
    NBA je nacionalna lutrija Amerike. Raja prestala Lotto da uplaćuje i igraju 7 utakmica pa ako ih ubode sedmica, ludilo!

5. Juce sam uhvatio Miami vise p,Utah vise p i Denver1 malo preko 5 je bila kvota,napisao sam ovde,e sad nocas bi mozda trebalo igrati na OKCpluspoeni @2.3 kvota,Memfisu je otsao Gay i bilo koji igrac na njegovom mestu bilo Prince ili neko drugi bi trebalo da nadomesti bar polovinu njegovih poena,al zato mislim da ce Durant rostiljati samo tako...trebalo bi da predju marginu od 191,5 i kec naravno.

-a na sporednom tiketu igrati Nowitzkog vise poena i ako ima u ponudi J.Jack definitivno.

6. Večeras ću da odigram broj koševa igrača tako što ću prepisati sve šifre od igrača i onda ću samo mlatiti manje/više bez toga da znam ko je ko.

7. чему оволика квота на цееска, је л' играју сви? што је то лепа двојка на 2.6 квоти.
    то ћу да играм, а писао бих и лестер гг3+ и атлетико мадрид 0-2.

8. ajmo ajax i barsa... e taj sistem sa GG nisam siguran, al sistem svaki dan po 1000 na tri tiketa kvota 3, ide sigurno...

9. Радмило Топола
    чему оволика квота на цееска, је л' играју сви? што је то лепа двојка на 2.6 квоти.
    то ћу да играм, а писао бих и лестер гг3+ и атлетико мадрид 0-2.

ма је л' могуће да сам пао за пола коша? аукурац красни, м'ршупичкуматерину. још ће сад да их добију у продужетку. јебемуоца.
    дај макар нек' се овај атлетико распуца, да не паднем само на ово говно.

10. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1276-4020773-1053 ma koji kurčev GG, dolazi u manje od 50% slučajeva, pa možeš da ga analiziraš koliko oćeš.

11. im to vam kažem... ajaks, barsa i makabi... ništa gg, samo 3 i ne biti alav...

12. Dok sam igrao kvota 2-2,5, ulog 1000 uvek sam imao poneku paru, a onda sam postao drčan...

13. ja se razmisljam da krenem da igram ko picka.
    Uplata 1000 kinti fiksno, i stavljam 2 tekme kvote oko 1.2. Po 400-500 kinti sam dobar po tiketu. Nek uleti svaki dan 500 kinti, ja dobar 15000

14. ja se razmisljam da krenem da igram ko picka.

uvijek mi je išao na kunarc ovaj stav... šta, pička si ako uzimaš lovu kladionici? ili si faca ako im svaki dan ubaciš po 100- 500 i gađaš kvotu 50-500 i donji si 15000... glupost...

15. ту си у праву, бури. Каже мени ћале данас "мајмуне си реко синоћ да идеш да уплатиш квоту 5 па си дошо овде с квотом 90" и ја му кажем па де с 80 динара да гађам квоту 5. Иначе то би убоо ту квоту јер сам планиро да играм марсеј 2 бенфика 2 челзи 2 и реал барса ГГ. Онај сам пуко свакако и сконтам јеботе што да не дигнем 400 кинти из клаџе? Наравно као блам је, а уствари није блам. дешавало ми се масу пута да уђем у апарат 200 и вадим 500. не би требало да буде разлике овде. ал јбга, као неки кодекс код мене у глави постоји да тикет испод 1000 добитак није тикет лоло, ма колика да је уплата.

Иначе да, од данас сам одлучио боли ме курац ако имам 100 кинти стављам на тикет коме квота није већа од 10 и само то фурам. Јебо га ти.

16. a kurac, da je lako pogoditi i kvotu 1.2,kladionice vise ne bi radile.

17. није тачно него на 10 ликова који извуку 20 посто свог добитка они имају 10 који им дају улог ових ликова и боли их курац :)

18. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1276-4020773-1053 ma koji kurčev GG, dolazi u manje od 50% slučajeva, pa možeš da ga analiziraš koliko oćeš.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1219-2541721-1053
    Serem se u gg. Neću to više nikad da igram. Krivo mi što nisam čuvao tikete al mislim da mi oborio pet zadnjih.

19. Иначе то би убоо ту квоту јер сам планиро да играм марсеј 2 бенфика 2 челзи 2 и реал барса ГГ.

убо би ти курац у буљсона, челзи издувао у деведезпетом, лоло

и мени је некако блам да то радим на 100 динара, 200. и што рече неко, не памтим кад сам подигао тикет испод 'иљаду динара (ако се деси да случајно и одиграм нешто тако за 700-800 динара, пружим радници нов листић и тај тикет да куца за добитак)
    ал' ево сад од следећег уторка окрећем плочу. 3-4 тикета недељно по 250-300 динара, на квоту пет-шест. и аукурац. нек' прође сваки четврти (а реално је да толико може да се забоде) и бићу у плусу. и ако се набере нешто онда уплатим аванс у моцарту па играм још цигаЊскије, на 100 динара квота 3-4 :Д

20. Igrao sam ja jedno vreme svaki dan po 500 dindži na kvotu 2. Prodješ 4 puta, dobar si 500.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.