Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Indiana-Miami vise poena
New York-Milwoki manje poena
Phoenix-Dallas vise poena
Filadelfija-Sacramento 1
Denver-New Orleans 1
Toronto-LAC 2 @18.54
Deranje, rekoh ti Dalas minus.
Napisah posle samo za OKC-MEM 1iplus doslo je @2.3 Dalalsa nisam hteo da diram...u zadnjim trenutcima objavljeno da Nowitzki ne igra...
A sta kazes Denver manje poena? 202 je valjda.
Kontam da skupim 2500, staivm na kvotu 2, ako prodje opet na kvotu 2, i opet na kvotu 2, i imam 20 soma. zvuci lako, ali nije. al probacu
Mislis na ono "parlay" ulaganje novca...pa probaj mozda upali,nzm za Denver oni uglavnom prelaze stotku pitanje je kako ce NO da odigra da bi prosli granicu,msm da je PHX-Dal najbezbedniji i Indiana-Mia sto se tice poena...
Union Berlin - Sandhaus 1
Gengamp - Niort 1 i t1 2+
Lens - Ažaksio GFCO 1 i 3+
Eupen - Molenbek 1
Moji predlozi za večeras :)
У којој кладионици могу да се бацају паре на НФЛ?
Jel zna neko kome se ulazu zalbe na rad kladionice, tj koja inspekcija im se salje?
Зависи за шта је било
Тржишна,то је моје миљшљење.
Odsek za kontrolu usluga, Omladinskih brigada 1, tel. 2694-592
PSG - 2 (obavezno)!
Zna li neko kako se ostvaruju (aktiviraju), svejedno, benefiti na lajv betu u Mocartu?
Imam tri benefita u ukupnoj vrednosti od 340 dinara, i baš ne bih da mi te pare propadnu bez veze.
Da sam igrao zemaljske tikete, znao bih kako se to radi, ali ovako nemam pojma jer sam prvi put ostvario tri benefita u istom danu i mislio sam da mi se to automatski prebacuje na račun, ali mućak. I dalje stoje neaktivirani, a rok za njihovu upotrebljivost je 4.2.2013.
Ako je nekome poznato o čemu pričam, neka mi kaže.
Неки предлози за данас, ГГ, 3+ и то? Јуче сам направио паузу а како ствари стоје и данас ћу, мале квоте за ово моје срање са ГГ..
Ljakse, trebalo bi da kad pravis tiket online imas opciju IZBOR BENEFITA. Tu izaberes to sto imas, i ne moras da kucas onda iznos uplate.
A ako su za lajv bet,onda moras na lajvu da pravis tiket pa da iskoristis.
Hvala, Gazi...
Ljakse,sta je s tobom covece, jesi ziv?
Unikaha - Efes preko poena
Roma 1
PSŽ 2
Herenven x2
Verder 3+
уникаха - ефес више поена
псг 2
азовмаш 1
verder x iz dvojke,herenven 2 okser iz dvojke i psz iz x.i volendam
Jel moze neko da predlozi neku ukupnu kvotu 2 (iz 3-4 tekme, kolko god) ?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/67962_551364684888407_469489753_n.jpg
Виђу ово
Vidi vidi, nije storniran tiket :) Stavio sam ovaj par na jedan tiket pa šta bude, nisam mogao da preskočim :)