Ste čuli za onog lika u Engleskoj što ga sudija sjebao za 600 soma evra, fora gađao 4-5 tačnih rezultata,pogodi sve,i zadnji Lids igra,trebalo mu 3-1
A bilo 2-1, 95. minut, Lids ide u kontru,prazan gol,i sudija svira kraj
Ste čuli za onog lika u Engleskoj što ga sudija sjebao za 600 soma evra, fora gađao 4-5 tačnih rezultata,pogodi sve,i zadnji Lids igra,trebalo mu 3-1
Culi smo, ja sam i gledao, mog brata za 6 500 din. igrao jos jedan gol...
Ma taj rad. Stave kintu sebi u kasu i kao tuđi tiket. Jebat ih, pao sam i Vujačića na tom tiketu a i uplatio marku pa mi nije krivo.
Evo 3:1
EDIT: 3:2 lol
Au Marveljoso, braćori, moje iskreno saučešće... Samo da konstatujem da je Roma UBEDLJIVO najluđi klub na svetu. Ali ubedljivo. Nema, njih samo golove i ćao. Na svu sreću, nisu me samo oni sjebali, i ja igrao Verder 3+. Sutra će bacim na neke sigurice, kvota 3 ili 4, razmisliću i aukurac.
Da si ti meni živ i zdrav, ja još od one šampionske Rome ne pamtim da su bili ozbiljna ekipa. :D Ozbiljna u smislu da dobijaju i ovakve leve ekipe i da odigraju bar dobro te derbi mečeve. Derbi mečeve su ranije igrali predobro, a i sad se čini mi se prilično dobro drže, ali brate, nisu normalna ekipa. Meni krivo što ih Luis Enrike nije i dalje vodio. Sadžeščns:
QPR 1
Šalke 1
Majnc 1 (šala mala, ali su ih stvarno namučili dosta puta, tako da na neki luđi ne bi bilo loše pokušati, a ni Bajernu bodovi nisu preko potrebni, uzeće ove godine lagano)
Volfsburg 1
Arsenal 1
Njuka 3+
Everton x
PSV 1
Napoli 1
у недељу крка - раднички 1. јесте да је супротно свим правилима, пошто ће раднички да се коље за тај ф4, ал' до сад је увек побеђивао домаћин (или случајност, или имају неки договор, ал' вероватније је случајно), тако да кеца на квоти 2.3 ваља пробати на неком лудом тикету. рецимо уз двојку на астон вилу против евертона и кеца на мајнц против бајерна.
синоћтуга одигро на рому и бахче и још неке сиће и ладно на све паднем јебоеее
Moj prijatelj je imao najjači tiket svih vremena.
Uplata 30, dobitak 38, 4 tekme, bile kvalifikacije za EP u fudbalu.
Omašio sve 4, plakali smo 2 dana od neverice. Nije on kriv jebiga, ali kad ti se potrefi tako, šta da mu radiš..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Lololo momak će da padneee!
Gdje da pratim broj koševa igrača Evrolige?
Samo klikni na rezultat tekme na sajtu Evrolige i imaš tamo full stats.
Aha. Hvala Blejče
Culi smo, ja sam i gledao, mog brata za 6 500 din. igrao jos jedan gol...
Onom liku još uvek gubi Pariz sa 1:2. Domaći evo već 20 minuta imaju crveni. Ajmo Pariz izjednači za ovog lika a i za moj tiket lololo
Bice da je navlakusa. Govno ti je taj mozzart, govno nevidjeno.
EDIT:
Evo ga 3:1
Ma taj rad. Stave kintu sebi u kasu i kao tuđi tiket. Jebat ih, pao sam i Vujačića na tom tiketu a i uplatio marku pa mi nije krivo.
Evo 3:1
EDIT: 3:2 lol
уникаха - ефес више поена
псг 2
азовмаш 1
pre 4 sata
kažem ja, to je to, samo ne treba biti alav :D
jebote, popizdeću više koliko me neće!!!!!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1009-1024064-1054
jebote, popizdeću više koliko me neće!!!!!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-4356872-1054
7-mi tiket od početka godine koji sam pao za jednu utakmicu...
Au Marveljoso, braćori, moje iskreno saučešće... Samo da konstatujem da je Roma UBEDLJIVO najluđi klub na svetu. Ali ubedljivo. Nema, njih samo golove i ćao. Na svu sreću, nisu me samo oni sjebali, i ja igrao Verder 3+. Sutra će bacim na neke sigurice, kvota 3 ili 4, razmisliću i aukurac.
dok je ovaj bolid trener, tako i treba... kad njega najure, biće to jedna fina i ozbiljna ekipica...
Da si ti meni živ i zdrav, ja još od one šampionske Rome ne pamtim da su bili ozbiljna ekipa. :D Ozbiljna u smislu da dobijaju i ovakve leve ekipe i da odigraju bar dobro te derbi mečeve. Derbi mečeve su ranije igrali predobro, a i sad se čini mi se prilično dobro drže, ali brate, nisu normalna ekipa. Meni krivo što ih Luis Enrike nije i dalje vodio. Sadžeščns:
QPR 1
Šalke 1
Majnc 1 (šala mala, ali su ih stvarno namučili dosta puta, tako da na neki luđi ne bi bilo loše pokušati, a ni Bajernu bodovi nisu preko potrebni, uzeće ove godine lagano)
Volfsburg 1
Arsenal 1
Njuka 3+
Everton x
PSV 1
Napoli 1
у недељу крка - раднички 1. јесте да је супротно свим правилима, пошто ће раднички да се коље за тај ф4, ал' до сад је увек побеђивао домаћин (или случајност, или имају неки договор, ал' вероватније је случајно), тако да кеца на квоти 2.3 ваља пробати на неком лудом тикету. рецимо уз двојку на астон вилу против евертона и кеца на мајнц против бајерна.
синоћтуга одигро на рому и бахче и још неке сиће и ладно на све паднем јебоеее
Moj prijatelj je imao najjači tiket svih vremena.
Uplata 30, dobitak 38, 4 tekme, bile kvalifikacije za EP u fudbalu.
Omašio sve 4, plakali smo 2 dana od neverice. Nije on kriv jebiga, ali kad ti se potrefi tako, šta da mu radiš..
Бога ми не бих ставио 10 сома на утакмицу где ја играм а мој ћале тренира :)
Јуче јадна понуда, бзв сам пукао сома на оно моје, данас ћу бацити бар 3 тикета, један мора улетети..
A cek, to uplatio da bi bilo kao da je dobio?