Кладионица

1. hebo sam mu kevu.

singlirao obe tekme po dva soma 4 plus.

bolje da se vratim na rulet.

2. Eno gore tiketa.

Evo
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-8454006-1057

Ladno sam na trećem tiketu sa prelazima ubo Yeovil 2/1. Padoh prelaze na LŠ. Sad mi krivo što ne singlirah, kvota 26 bila. Tiket je iz BET-LIVE kladionice pa nemam linka kao u Mocartu.

3. Е јebem ti Valensiju mrtvu. ja igro 4+ a Juveta sam ubo laganini na prelaz.
    Ništa, sutra progMoza Šahjtor - Dormund X-X
    Real - United VG2

4. Sheka, nadjoh 8 tekmi za sutra, doduse 2 pocinju oko 11, tj necu stici da uplatim....sacekaceo sutra da izadju kvote pa da vidimo sta cemo i kako cemo :D

5. Ja isto igrao Lejkerse,al stavio -,nisu mi u formi nešto ni jedni ni drugi

6. Kmeee, kud samo Yeovil ne singlirah za 2 marke. 50 markica lagano :/
    Kako sam ga zgužvao :D
    http://oi47.tinypic.com/2jb5oaq.jpg

Ludi su i jedni i drugi Dzankee pa šta im je znati :)
    Mita vidimo se sutra. :)

7. Makarone taj rad.
    Moze da se iskoristi i za tvoj slucaj.

p.s. Zabole me sto je reklama

8. Радмило Топола
    ја гађао гг3+ на дортмунд, реал даје два, јувентус 2-3 и псж даје 2. и млатио још псж х-х и јуве 2-2.

узео сам ја курац, кад убодем да псж даје два и јуве 2-3 и спојим са мртвим мидлзброом да ће бити гг3+, уз то забо и икс на онај портсмут (морао је једном да прекине серију пораза) и брајтон кеца и мидлзбро брљиви ми обали један тикет, а други ево чувам ради евентуалног повраћаја за ЛЕ, лоло.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1292-2183721-1057

9. Shakhtar-Dortmund Gost Daje 2+
    Real Madrid-Manchester GG&3+
    AZAL-Neftchi Baku 2
    Omonia-Anorthosis 2

10. real man utd 1
    sahtjor dortmund 0-2
    anzi hanover 1
    ajax steaua 1-1
    bate fenerbahce 0-2
    sparta celsi 3+
    inter kluz 1
    njukasl metalist 1
    totenhem lion 1-x
    slobodno igrajte!

11. Uh, krecemo danas sa dupliranjem.

Troicki - Gasquet 2 1.15
    Stephens - Zakopalova 1 1.30
    Vinci - Radwanska 1 1.20
    Babos - Erani 2 1.20

Ulog 3000
    Dobitak 6500

12. Aplauz za NBA. 5/6 tekmi odigrali preko 200 poena i ja pogodim one koji nisu. hahah fail.

13. Dzankee, onda ces tih 6500 opet da stavljas na kvotu 2?

14. Verovatno, sto? :)

15. PItam :)
    Hteo sam da te ispratim sa 1000, ali necu stici.

16. Ma ovu Erani sam ubaico jer jos nije izaso rukomet (Rhein Neclkar, 20:15) inace je ne volim uopste kao igracicu. i odigrao sam za 200 kinte neke gluposti, cisto da pratim mimo ovog glavnog....

Halep +19,5
    Vasington
    Dzonson
    Aruabarena
    Nikulesku

Dobitak oko 4500

17. Koja je tekma od rukometa?

18. Pa N-Lubecke - Rhein Neckar 2 1.20 :) jos nije izasla ponuda, daleko bilo

19. Jeste, ima kod mene u kladionici, NJEMAČKA 1.BUNDESLIGA. Evo je, kvota 1.2.

Hendikep +4.5, šta misliš?

Nego sinoć Lejkersi u trećoj četvrtini dali samo 9 poena, hahah mamu im.

20. Ma ne igraj nikad hendikep u rukometu, samo kontrahendi :) i to one velike :) Video si i sam, Brajant 4 poena, klosar.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.