Enemi ne počinji,to je rupa bez dna :-)
Ovo ti govorim iz iskustva kladim se već osam godina,garantujem da sam preko 500 tiketa odigrao,ali pamtim da za sada imam 51 dobitak,a najveći je od 100 evra. Al to je sitno sa obzirom kolko sam spiskao :-)
Pa bre klinac sam bio kad sam poceo 11 godina ...
tad su bila 4 mjesecno, sad po 50 komada. Mislim stavio sam 500 kao granicu,ali blizu je to hiljade. Za 2 sedmice januara cuvam 23 tiketa...:)
dobro sto ne igrahhh danas,puko bih kao džanki...
Е извини, ја заборавио - ти умеш ти знаш. Опростите ми Ваше Височанство.
Која је квота на Селтик?
enemy, oko 4.2
Хвала, ја се не кладим ал контам да је питање дана кад ћу почети. хД
Два икса на вечерашње мечеве ЛШ, добитак 1000.
Enemi ne počinji,to je rupa bez dna :-)
Ovo ti govorim iz iskustva kladim se već osam godina,garantujem da sam preko 500 tiketa odigrao,ali pamtim da za sada imam 51 dobitak,a najveći je od 100 evra. Al to je sitno sa obzirom kolko sam spiskao :-)
seltik - juventus pv2
Pa 500 tiketa za 8 godina i nije nešto mnogo. Znam lika koji odigra preko 50 za vikend.
Evo i mene sa tiketima. Iz čitaonice u kladionicu pa zato kasno odigrah tikete. Šteka sajt Mocarta užasno, nabijem ih!
1.http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-8454006-1057
2.http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-2808135-1057
Srećno raja!
Pa bre klinac sam bio kad sam poceo 11 godina ...
tad su bila 4 mjesecno, sad po 50 komada. Mislim stavio sam 500 kao granicu,ali blizu je to hiljade. Za 2 sedmice januara cuvam 23 tiketa...:)
dobro sto ne igrahhh danas,puko bih kao džanki...
Ja sam opalio za soma u lajvu 2+II i Juve i PSZ, 4 600 je izlaz ako dodje.
lolo sheka, oces da me pratis sutra, tiket kvote 2-3 za sve pare? :)) sica neka al da ga jebem
Zavisi što se igra,raspala je kod mene kladža:))
Ortak mi sere sve vreme kako će lagano doći večeras obe dvojke, a ja umesto 2 na Juve, što sam prvenstveno odigrao, stavim x p.p. Debil.
Za sada mi ovaj prvi u igri. Izdržite!
Prošlo 3+ na Valensijuuuuuuuu
To Rami ljubim te u čelo
To bre!
Još ova NBA tekma večeras. C'mon!
Ša si igro makarone?
Realan tiket:
Jeovil 1x
PSG x2
Lester ce primi gol
A malo hrabriji
Jeovil 1&tim1 2+
PSG 2
Lester X2
Southwnd X2
I moze prelaz Juve X-2
Prosla oba tiketa. Juve malo pozurio sa prvim golom.
Gazi ume , Gazi zna, a kaci tiket pre zavrsetka :*
Makaron, dobar ti ovaj prvi. Lejkersi ce dati dosta, nego me brine kolko ce Finiks dati, vidis da su neefikasni u zadnje vreme.