Кладионица

1. Pa kao sto mozes da odigras 1, GG , ili bilo koje dve igre, mozes i ovo.
    To ti je u stvari kao da si odigrao 16 odvojenih tiketa sa iste 4 tekme, a tipovi su 3+ i 4+

2. Pa uglavnom igram po osecaju i eventualno pogledam tabelu i ukupan zbir primljenih i datih golova kao i medjusobni skor.

Al do sad sam uglavnom uplacivao da se 3+ krece od 1.6 do 1.85. 4+ ide od 2.4 do 3.5

3. Evo konkretan primer od juce:

Liverpul 3+ (1.7) ; 4+ (2.85)
    Crystal P 3+ (1.8) ; 4+ (3.15)
    Napoli 3+ (1.75) ; 4+ (2.95)
    Zwole 3+ (1.7) ; 4+ (2.75)

na 350 kinti, minimalna kombinacija 199, max 1593.

Posto balkan bet ne racuna max isplatu nego kombinaciju, ubacio sam ove kvote sad u mozzartu. Min dobitak 200 kinti , max 11 500

4. Sutra all-in na ovo...svih 700 dinara...lol, da probam da napravim neki normalan kapital, sa 700 dinara se dupe brise.

Solnok - Hapoel 1
    Monfis - Granoljer 1
    Marcenko - Nisikori 2
    Phau - Dolgopolov 2
    Jankovic - Cohen 1
    Aranas - Lugi 2

Kvota 3, dobitak 2 soma valjda.

5. Jaaaaaaaaao, janko, seronjo, ''sa sedamsto se dupe briše''. Haha
    Razmišljam da stavim tačan rezultat 2:0 na Porto i 0:2 na Bajern. Jeste malaga zajebana, ali ono, nije ni porto za zajebanciju... Šta mislite

6. Manch. United - Reading K1
    Dijon - Monaco K2
    St. Pauli - Koln K2
    Siena - Lazio K2
    Lecce - Como K1
    Rio Ave - Braga DS1X
    Kasimpasa - Sivas K1
    Lugano - Aarau K2
    Bnei Ye - Maccabi K2

Uplata 40 din
    Potencijalni dobitak 27.066,13 din

Pronadjite uljeza.

7. igrali tesku tekmu u cetvrtak.
    kaze ti covek koji ih je isto odigrao.al to je na jednom obolelom tiketu,tako da nije strasno.

8. "ко игра на лацио - паре је бацио". ја сам коначно научио ту лекцију, сад их избегавам и кад играју са пескаром.

9. Teraj ih u kurac. Ja sam veceras naucio.

10. јеботе, да се поједеш како фин тикет.
    дођи да ти дам педез динара за конопац, једино да се обесиш након овога :)
    ја се до сад бесио тако неколико пута.

11. Oguglao sam više. Da je prvi put ovako. Nego već 5 meseci nisam dobio ništa, a 90% tiketa padam na jednu utakmicu.
    A ovaj stvarno bio lep tiket. Prelepe kvote.
    Daj pedez dinara da bacim sutra još jedan tiket. :D

12. Evo jednog predloga kako igrati NBA na poene,koje cu praktikovati u narednom periodu:

Na sajtu http://www.basketball-reference.com/ se mogu naci proseci poena po utakmici svakog tima,koliko neki tim daje poena i koliko poena prima po utakmici.

Primer: NY daje 100.3p po tekmi a prima 95.7/ Bruklin daje 95.2 a prima 94.7
    Sve ove 4 cifre se saberu i podele sa 2
    (100.3+95.7+95.2+94.7)/2 je 192,95 poena
    Margina koja se uporedjuje sa marginom koju daju kladionica ako odstupaju mnogo jedna od druge upravljati se prema ovoj prvoj.

Ovo cu da kombinujem sa SiMovim bankroll managmentom,pa da vidimo kuće distera,neće da škodi u svakom slučaju :)

13. Deranje, ne funkcioniše ni to. Na Flashscore.com imaš celokupnu statistiku svakog tima, računao sam prosek svakog tima pojedinačno, pa prosek međusobnih susreta... Varljivi su poeni, previše promenljivih.

14. http://www.dodaj.rs/f/3Z/OG/4XfHX3th/zhajk.jpg

Evo jedan interesantan tiket od druga :)
    on je inače fan igre DUPLA POBEDA i uglavnom to igra,ali eto igra i neke fiksiće
    Dobitak bi mu bio oko 700.000 da je sve ovo zveknuo na tu njegovu igru DP.
    Ufff

15. Nisam mislio bukvalno Stefane...al premali pocetni kapital za nesto ozbiljno :D treba krenuti sa bar 2000.

16. Arsenal-Bajern 1:2 ili 1:3
    Porto-Malaga 1:1 ili 2:2

Kvota 63 za prve rezultate i 324 za druge rezultate a može i kombinacija.
    http://thechive.files.wordpress.com/2011/06/bear-jerking-off.gif

17. Има Порто да их ишије :)

18. Ipak igram ovo

Berlocq - Nalbandian 1 2.10
    Becker - Lopez 2 2.00
    Aruabarena - Lizarazo +17.5 2.00
    Mrdeza - Parmentier 0:2 2.10
    Oudin - Hlavackova 1 2.30
    Hradecka - Feuerstein 2:0 2.10

Ulog 100
    Dobitak 9000

19. odigraću onaj gazimundov sistem danas 3+ 4+ samo da nađem parove još lolo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.