Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Evo igre za nocas,kome trebaju pare,javio mi drug ciji je rodjak crnac u NBA iz Svedske
Denver-Boston 1
Portland-Phoenix 1
Sacramento-San Antonio 2
Utah-GS 1
DRUGAR NUDIO DA PREPIŠEM TIKET OD NJEGA ZA VIKEDN SAD OVAJ ŠTO BIO;ČETRI PRELAZA ODIGRO TIPA IZ KECA U KEC I IZ DVOIKE U DVOIKU I IZAŠO I UZO TRIESPET ILJADE ZA UPLATU OD STOPEDES DINARA.
AL KO MEJEBE KAD NSIAM TEO DA GA POSLUŠAM
E da i Rakocevic, Katic, Skot i Braun ne igraju veceras sa Galatom,nada se da ce ovde pasti ph1 ili eventualno kh1,moguce a kladze izbace ovu tekmu za koji satic.
Imam tri predloga u koje sam 66.66% siguran:
Bajern daje dva gola. Kvota dva
Porto kec, kvota jedan sedamdeset pet
Kardif kec, kvota jedan devedeset pet.
nači da igramo 2 od 3? :)
Ziv je Ljakse umro nije, dok je Mozzarta i Srbije!
Covece bre sta radis? Svracaj malo cesce, makar da se javis!
За данас ипак следеће:
Милвол - Петерборо 1пптим1 1+ 1.68
Кардиф - Брајтон 1пптим1 1+ 1.86
Арсенал - Бајерн 1пп 1+ 1.34
Нотингем форест - Хадерсфилд 2пп 1+ 1.24
Хал сити - Блекбурн 2пптим1 1+ 1.67
Нунетон - Алфертон 1пп 1+ 1.31
Алдершот - Торкај 2пп 1+ 1.28
Укупна квота 23.99
Gazimudo, isto je kao da sam i umro. Navukao sam se na lajvbet i retko kad se zaustavim kad predjem par hiljada, ne smirim se dok ne potrošim sve. Pa, jovo nanovo.
nači da igramo 2 od 3? :)
Tako je, dve prolaze.
ja cu danas na golove da odigram 4+ arsenal,porto 3+.
i malo engleza.aldersot 3+,2 na midlzbro,keca na kardif.
nekako mi realno da sve dodje sem kardifa i porta.ne znam koliko ce rizikovati u portugalu da srljaju i jedni i drugi,a kardif ima dosta prednosti.mada,porto i malaga imaju dosta tehnicara koji mogu da zbombaju golova,a kardif mozda oce odma da se odvoji,pa da u poslednjim kolima drka kurac,namesta,jebe sebi mater...
Да ли би неко био љубазан да ми каже ваља ли ово чему?
http://img707.imageshack.us/img707/7969/e93e876daab24d379fc78de.png
Поззз
ja bi ti samo rekao da ne igras nikada kvote ispod 1,50.
Nope. Too many games
Ај баците пар основних савета за једног немача појма какав сам ја... :)
nema tu ko sta da te savejtuje,igras kako mislis da treba,jednom ce te usrati.nemoj stavljati male kvote jer mogu da ispale,a nece ti povecati mnogo dobitak.prati ko je u kakvoj formi,da li u par dana imaju jake tekme,eventualno to.sve je sreca to uz minimum znanja.lako je reci da imas znaje kada imas para,pa das 5 soma na kvotu 1,5 i dobijes.onda mos se kurcis da imas znaje.ustvari,imas pare,pa ih obrces.
Pada više golova drugo poluvreme na oba meča LŠ
Još jednom da ponovim moju igru
Porto-Malaga 1:1 ili 2:2
Kvota 63 za prve rezultate i 306 za druge rezultate a može i kombinacija.
ево жајче испратићу те ја НЕМОЈ ДА СИ ОМАШИО ОДЕ ГЛАВА! х)
Cim sam video porto - malaga u listi, sinulo mi je 2:0
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-1920190-1059
Све сам ја то замислио, Арсенал и Милан улазе неочекивано добро у утакмицу, воде после првог, а онда се Бајерн и Барселона уозбиље у другом, изједначе и рутински одрже нерешен резултат. Не може другачије бити!
Допуна:
http://media.tumblr.com/tumblr_lshw4w5Thj1qhe380.png
Gledao sam Malagu protiv Athl. Bilbaa, u rezernoj postavi kida... mislim da ce pre doci X2.
Ali to je moja slobodna procena, ipak kladza kaze 1.