DRUGAR NUDIO DA PREPIŠEM TIKET OD NJEGA ZA VIKEDN SAD OVAJ ŠTO BIO;ČETRI PRELAZA ODIGRO TIPA IZ KECA U KEC I IZ DVOIKE U DVOIKU I IZAŠO I UZO TRIESPET ILJADE ZA UPLATU OD STOPEDES DINARA.
AL KO MEJEBE KAD NSIAM TEO DA GA POSLUŠAM
E da i Rakocevic, Katic, Skot i Braun ne igraju veceras sa Galatom,nada se da ce ovde pasti ph1 ili eventualno kh1,moguce a kladze izbace ovu tekmu za koji satic.
Imam tri predloga u koje sam 66.66% siguran:
Bajern daje dva gola. Kvota dva
Porto kec, kvota jedan sedamdeset pet
Kardif kec, kvota jedan devedeset pet.
Gazimudo, isto je kao da sam i umro. Navukao sam se na lajvbet i retko kad se zaustavim kad predjem par hiljada, ne smirim se dok ne potrošim sve. Pa, jovo nanovo.
ja cu danas na golove da odigram 4+ arsenal,porto 3+.
i malo engleza.aldersot 3+,2 na midlzbro,keca na kardif.
nekako mi realno da sve dodje sem kardifa i porta.ne znam koliko ce rizikovati u portugalu da srljaju i jedni i drugi,a kardif ima dosta prednosti.mada,porto i malaga imaju dosta tehnicara koji mogu da zbombaju golova,a kardif mozda oce odma da se odvoji,pa da u poslednjim kolima drka kurac,namesta,jebe sebi mater...
nema tu ko sta da te savejtuje,igras kako mislis da treba,jednom ce te usrati.nemoj stavljati male kvote jer mogu da ispale,a nece ti povecati mnogo dobitak.prati ko je u kakvoj formi,da li u par dana imaju jake tekme,eventualno to.sve je sreca to uz minimum znanja.lako je reci da imas znaje kada imas para,pa das 5 soma na kvotu 1,5 i dobijes.onda mos se kurcis da imas znaje.ustvari,imas pare,pa ih obrces.
Evo igre za nocas,kome trebaju pare,javio mi drug ciji je rodjak crnac u NBA iz Svedske
Denver-Boston 1
Portland-Phoenix 1
Sacramento-San Antonio 2
Utah-GS 1
DRUGAR NUDIO DA PREPIŠEM TIKET OD NJEGA ZA VIKEDN SAD OVAJ ŠTO BIO;ČETRI PRELAZA ODIGRO TIPA IZ KECA U KEC I IZ DVOIKE U DVOIKU I IZAŠO I UZO TRIESPET ILJADE ZA UPLATU OD STOPEDES DINARA.
AL KO MEJEBE KAD NSIAM TEO DA GA POSLUŠAM
E da i Rakocevic, Katic, Skot i Braun ne igraju veceras sa Galatom,nada se da ce ovde pasti ph1 ili eventualno kh1,moguce a kladze izbace ovu tekmu za koji satic.
Imam tri predloga u koje sam 66.66% siguran:
Bajern daje dva gola. Kvota dva
Porto kec, kvota jedan sedamdeset pet
Kardif kec, kvota jedan devedeset pet.
nači da igramo 2 od 3? :)
Ziv je Ljakse umro nije, dok je Mozzarta i Srbije!
Covece bre sta radis? Svracaj malo cesce, makar da se javis!
За данас ипак следеће:
Милвол - Петерборо 1пптим1 1+ 1.68
Кардиф - Брајтон 1пптим1 1+ 1.86
Арсенал - Бајерн 1пп 1+ 1.34
Нотингем форест - Хадерсфилд 2пп 1+ 1.24
Хал сити - Блекбурн 2пптим1 1+ 1.67
Нунетон - Алфертон 1пп 1+ 1.31
Алдершот - Торкај 2пп 1+ 1.28
Укупна квота 23.99
Gazimudo, isto je kao da sam i umro. Navukao sam se na lajvbet i retko kad se zaustavim kad predjem par hiljada, ne smirim se dok ne potrošim sve. Pa, jovo nanovo.
nači da igramo 2 od 3? :)
Tako je, dve prolaze.
ja cu danas na golove da odigram 4+ arsenal,porto 3+.
i malo engleza.aldersot 3+,2 na midlzbro,keca na kardif.
nekako mi realno da sve dodje sem kardifa i porta.ne znam koliko ce rizikovati u portugalu da srljaju i jedni i drugi,a kardif ima dosta prednosti.mada,porto i malaga imaju dosta tehnicara koji mogu da zbombaju golova,a kardif mozda oce odma da se odvoji,pa da u poslednjim kolima drka kurac,namesta,jebe sebi mater...
Да ли би неко био љубазан да ми каже ваља ли ово чему?
http://img707.imageshack.us/img707/7969/e93e876daab24d379fc78de.png
Поззз
ja bi ti samo rekao da ne igras nikada kvote ispod 1,50.
Nope. Too many games
Ај баците пар основних савета за једног немача појма какав сам ја... :)
nema tu ko sta da te savejtuje,igras kako mislis da treba,jednom ce te usrati.nemoj stavljati male kvote jer mogu da ispale,a nece ti povecati mnogo dobitak.prati ko je u kakvoj formi,da li u par dana imaju jake tekme,eventualno to.sve je sreca to uz minimum znanja.lako je reci da imas znaje kada imas para,pa das 5 soma na kvotu 1,5 i dobijes.onda mos se kurcis da imas znaje.ustvari,imas pare,pa ih obrces.
Pada više golova drugo poluvreme na oba meča LŠ
Još jednom da ponovim moju igru
Porto-Malaga 1:1 ili 2:2
Kvota 63 za prve rezultate i 306 za druge rezultate a može i kombinacija.
ево жајче испратићу те ја НЕМОЈ ДА СИ ОМАШИО ОДЕ ГЛАВА! х)
Cim sam video porto - malaga u listi, sinulo mi je 2:0
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-1920190-1059
Све сам ја то замислио, Арсенал и Милан улазе неочекивано добро у утакмицу, воде после првог, а онда се Бајерн и Барселона уозбиље у другом, изједначе и рутински одрже нерешен резултат. Не може другачије бити!
Допуна:
http://media.tumblr.com/tumblr_lshw4w5Thj1qhe380.png
Gledao sam Malagu protiv Athl. Bilbaa, u rezernoj postavi kida... mislim da ce pre doci X2.
Ali to je moja slobodna procena, ipak kladza kaze 1.