i naravno JEBENA TRADICIJA MAGDEBURGA GDE SU UVEK POBEDJIVALI KOD KUCE 10 PUTA SE PREKIDA...DA BOG DA KAD ISLI NA GOSTOVANJE IZGINULI SVI...sta se nerviram koj kurac...
Džanki brate, jesi ti čuo za zakon verovatnoće, da ako imaš negde poduži niz, kurva sudbina tu umeša prste i bude baš suprotno od očekivanog? Razmisli malo o tom.
Skočko, Barsa sad može i još 10 ako treba...
Samo Leeds da ne padne nijedan više gol na meču MAMU IM JEBEM, igrao 0-2, pp 0:0, kad dadoše 2 gola do 60. min. i dobar sam kintu na kladzi.... :)
Jesi single ili? Ja sam pogodio lepe kvote, za 16 000 me zeznuo upravo Leeds, igrao prvo 1, 3.05 kvota bila... bude li me opet zajebao najebaću im se mile majke...
Češće gađam veće kvote ovih dana, pogodim , 4.7 i sl. a ne mogu da gađam neke gluposti od po 1.82 i tako to...
Juče zamalo da budem dobar pravo, skinem Bajern iz 2 u 2, neke engleze gg3+ i odigram Porto-Malaga iz X u X. Porto da gol iz ofsajda 3 metra a bilo u iksu, ovo prođe sve.... Mater jebem.
I ja sam ovo igrao, ali samo X, i mene su zajebali, ali nisam gledao tekmu. JEbo ih pas Portugalsko ciganski!
P.S. Inače dobih tiket, Ried GG, Leeds 0-2, Milan II2+, i Blakc Leopards gg (njih ne znam, stavio poslednju na tiket, al boli me kara, pogodio)...
A pogodim Djurgaden X-1;Southend - Leyton Orient I1+ II2+; Charleroi 1iGG, omašim JEBENI LEEDS prvo1 za 16713.37 dinara...Mamu im jebem...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Porto će ga zabiti u drugom,a za Malagu nemam pojma.
Bajern još 2 komada i Arsenal verovatno jedan,a možda i dva.
puuu bem ti falio jedan gol
Макарон замало да убоде оба тачна резултата... Штета.
Sad gledam sta ima da se igra...i odlucih... ukupne kvote su +- 7,8
Chambery - Aix 2
Buducnost - Banvit +147.5
Berlocq - Nalbandijan 1
Montanes - Delbonis 1
Soeda - Matosevic 1
Minela - Babos 1
Ulog 100
Dobitak oko 8000
i drugi, all in :D
Golden Stejt - Finiks 1 1.20
Dolgopolov - Phau 1 1.20
Conga - Davidenko 1 1.25
Magdeburg - Lubek 1 1.20
Holstebro - Mors 1 1.20
La Rioja - Anaitasuna 1 1.15
Ulog 700
Dobitak 2000
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-4427447-1059
Sve je u plusu, pa ja račun'o da ću tako i ja da završim u finansijskom plusu. :D
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=VRXrOzfd5J34EJIH7513Hvp9oofUqnMr
i naravno JEBENA TRADICIJA MAGDEBURGA GDE SU UVEK POBEDJIVALI KOD KUCE 10 PUTA SE PREKIDA...DA BOG DA KAD ISLI NA GOSTOVANJE IZGINULI SVI...sta se nerviram koj kurac...
EDIT: blejce, majami minus
E moj Džanki.. Kad ti analizitaš kako oni igraju kad dobiju deset tekmi ti si u kurac pošo.
Ceo svet je igrao na Barsu ili GG3+. Kurac će da dođe.
edit: Je l' daje ovaj millenniumbet bonus?
Evo ja ću da se kurčim kako sam hteo da stavim 1X na Milan i Galata D2+GG, ali sam lijena Crnogorčina i nemerem se naćerat do kladione.
Džanki brate, jesi ti čuo za zakon verovatnoće, da ako imaš negde poduži niz, kurva sudbina tu umeša prste i bude baš suprotno od očekivanog? Razmisli malo o tom.
Dizi Mesi idiiii sve u napad sve u napad....nema kurca :(
http://www.youtube.com/watch?v=0INeUR4ukqo
ja bi voleo da dodje bilo sta osim iksa na galata. ili bar barsa da izjednaci.
odigrao sam za soma galata x i milan 1, zezo se.
i puknem na tiganju sve, storniram listic i uzmem soma da zavrtim jos dva spina. pa cu da dignem i odigram opet.
i tako..... ako dodje ima da jebem sebi sve po spisku
Javio brate, kreni da ga šiljiš :)
Imam Milan - Barsu 4-6
Juče sam skinuo Bajerna 4-6.
DAJTE TE GOLOVE, MAAAAAJKU VAM JEBEM!
da si jebem sebi mater ja.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa
JEBOOOOOOOOOOOOOOOOO
ME RULETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
I KAD SAM SEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JEBEM TE ZARKO BOLESNIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Skočko, Barsa sad može i još 10 ako treba...
Samo Leeds da ne padne nijedan više gol na meču MAMU IM JEBEM, igrao 0-2, pp 0:0, kad dadoše 2 gola do 60. min. i dobar sam kintu na kladzi.... :)
Jesi single ili? Ja sam pogodio lepe kvote, za 16 000 me zeznuo upravo Leeds, igrao prvo 1, 3.05 kvota bila... bude li me opet zajebao najebaću im se mile majke...
Češće gađam veće kvote ovih dana, pogodim , 4.7 i sl. a ne mogu da gađam neke gluposti od po 1.82 i tako to...
treba mi odmor...mozda
Singl, singl....
Juče zamalo da budem dobar pravo, skinem Bajern iz 2 u 2, neke engleze gg3+ i odigram Porto-Malaga iz X u X. Porto da gol iz ofsajda 3 metra a bilo u iksu, ovo prođe sve.... Mater jebem.
Singl 4-6, kvota 5.5 bila, CEPAJ MILI!
I ja sam ovo igrao, ali samo X, i mene su zajebali, ali nisam gledao tekmu. JEbo ih pas Portugalsko ciganski!
P.S. Inače dobih tiket, Ried GG, Leeds 0-2, Milan II2+, i Blakc Leopards gg (njih ne znam, stavio poslednju na tiket, al boli me kara, pogodio)...
A pogodim Djurgaden X-1;Southend - Leyton Orient I1+ II2+; Charleroi 1iGG, omašim JEBENI LEEDS prvo1 za 16713.37 dinara...Mamu im jebem...
Inače, nisam vam se hvalio za ovaj tiket?! Prošle godine, dobio moj brat, ali u trošenju smo učestvovali zajedno... :)
http://www.dodaj.rs/f/41/qL/4bc101ql/img20111217185459.jpg
A ako neko ne veruje da je stvarno moj tiket (ima takvih, koji misle da sam skinuo sa neta i sl.), evo još 1 dokaz:
http://www.dodaj.rs/f/H/yl/3IZTMC2h/img20111218120513.jpg