Кладионица

1. Ma kod mene neka sića, mećala preko interneta. Prođem to i uživo igrala nakon što je bilo 1:0 da će Arsenal dati sledeći gol.

2. дерање колко је то сигурно? и где да пратим поене играча?

3. Denver i Boston su mi ziceri ukupno je 1,89....a Entoni ovo mu je prva tekma u Denveru od prelaska u New York,ima Denver igraca koji ce ga stopovati na njegovoj poziciji isto kao Duranta zadnju tekmu....mislim da bi trebalo manje od 30p....

4. ај важи ћу испратим то јебо га кер :)

5. sa 500 kinti plafon...

6. AJ Price, Bradley Beal and Trevor Ariza all won't play for Washington today, Milwoki 2 1,80 ....mamu im jebem u picku u zadnji sekund javljaju

Edit: Ipak igra Ariza!!

7. ако играш лајв покриј јеби га

8. gde pratiš to deranje?
    na nba.com?

9. a nemam racun jbt... ovde pratim za povrede www.facebook.com/NBAGenius zato sto NBA.COM zabusava....

10. pa vidim i ja da kasne na nba.com,zato te i pitam :D

11. Sta ima za sutra da se igra, a.
    Bazel dvojka moze?
    dalje?

12. хоћу и ја да играмо тај вукајлијашки, ал' нећу свакако да одиграм све парове, него ћу, ако их буде типа 8, да издвојим 6 који ми најбоље звуче.

13. Ja sam mislio da si rekao zbogom kladionici.

14. Ma meni samo da zaradim 2 soma i grejt :)

15. и јесам :)
    ево вечерас нисам одиграо ништа (нећу ни сутра), а седео сам и фино гледао фудбалчић уз пиво. ал' с времена на време могу да испоштујем ситан тикетић, као рецимо тај за викенд, чисто да ме мине жеља.
    тако ћу рецимо да играм са два друга једном месечно тикет од 500 динара сваки, па ако усере - усере, и то је све од моје кладионице у наредном периоду.

16. Treba pratiti Deranja i Dzankaru. Lepo im ide u poslednje vreme.

17. чисто да ме мине жеља.
    тако ћу рецимо да играм са два друга једном месечно тикет од 500 динара сваки, па ако усере - усере,

Lolo, meni nedeljni budzet za kladzu bude oko 500 kinti xD

18. газимудо, мени је у просеку недељни у претходна 2-3 месеца био 1500-2000, и кад сам сконтао да ја у ствари кад имам кинту - бацам на глупости како бих имао више, или кад немам бацам нешто ситно на немогуће да имам, дигао сам руке.
    сад овако месечно да им оставим по 500-700 динара није ништа, тај један у месец дана ћу да играм, а са ових 200 ћу да се поиграм као рецимо сад са вама :)

19. п.с. не сећам се, а одавно сам овде (негде од средине 2009.-е), да је неки вукајлијашки тикет прошао, кад год смо га играли. можда један са 3-4 пара који није испратило ни двоје људи, ал' нисам сигуран. 'ајде да срушимо ту традицију као што је бајерн вечерас зајеб'о да након ко зна колико не да гол.

20. jebote ispratim ovo na milvoki sto rece neko da se igra milvoki i oni gube 16 poluvreme i ja se vratim na kraju trece da vidim situaciju i oni okrenuli, vode 3 razlike. i ja sad, kao aj da ih gledam i jebeni koš ne mogu da pogode... i kurac sad 9 razlike za wsh...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.