A id u kurac, ja ti rekoh da su mi Boston i Denver poprilicno sigurno...i protbati Entonija manje...a Milwoki jbg....rekoh danas mislim papetu Fila h2...
Probaj ako ti je ostalo kinte Denver 1, Golden state manje i Klipersi manje...Boozer vie poena...
Koba se probudijo 24 puta sutno za 2 usta ge jebem :D
ма имам кинте, него ме смара ово срање њихово с мењањем квота...
тако исто на торонто граница 90.5 ја да одиграм они промене квоту и стално тако дркање и онда кад коначно могу да одиграм, падне граница на 85.5.. и онда нећу ни да играм боли ме курац...
само ми реци мишљење оћел финикс да да испод 94.5 поена, или хјустон њима је грана 110.5, пошто оћу да одиграм тај пар док је још полувреме да ми не ммењају квоте, јебла их оне
Sitno, stavio sam na denver i boston 1200 i uzeo 1000...pre neki dan sam stavio finu lovu na dva NBA u kombinaciji sa zvezdom koja je namestila tekmu i oborila tiket,nba dosao....e tu sam izduvao dobro finansijski sad se oporavljam....
Jebote, pred spavanje pogledam na livescore rez, kad ono oklahoma u prvoj dala 28 poena, lejkersi prva cetvrtina 45 poena, majami 12 razlike na poluvremenu, i reko "jebote ovo mozda i prodje". I onda sam naravno zaspao i sanjao da mi je proslo sve osim onog da ce Minesota da postigne vise od 86,5, odnosno sanjao sam da su postigli tacno 86.
I vristim u jebenom snu.. onda sam se probudio, video da je oklahoma zajebala i nastavio da spavam kao beba :D
Svratim do kladionice posle dobrih godinu i po dana apstinencije, iz zezanja stavim 20din na 6 utakmica tenisa i dobijem 640 dinara. Koja navlakuša, izgleda da ću visiti na ovoj temi i opet ostavljati pare na kladži.
Ja sam rekao, sal am napisao posle da Ariza igra ipak jbg....jesi pratio Boston/Denver?
Rekao sam i u prethodnom postu Fila H2!
Ма знам свакако, ал опет не мош да верујеш, као неко да је мађију бацио на кош у последњој четвртини. ништа живо да уђе...
нисам то испратио.. јебга касам болид. шта је остало још? само клиперси јел?
A id u kurac, ja ti rekoh da su mi Boston i Denver poprilicno sigurno...i protbati Entonija manje...a Milwoki jbg....rekoh danas mislim papetu Fila h2...
ма брате не питај ме ништа.. нема везе везо сам милвоки са лејкерсима тако да опуштено :)
иначе баци поглед на оно гази,удово лудило са нба поприлично је доста погодио :)
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1132#post_2315946
Ujebala ga OKC,a ovo ostalo nije lose...evo Lejkersi vode...
знам, јебем ти лајв мртви, квота 2.2 да ће добију, ја кликнем они промене квоту на 2.1, па поново па опет и сад курац воде 3 квота 1.3...
Probaj ako ti je ostalo kinte Denver 1, Golden state manje i Klipersi manje...Boozer vie poena...
Koba se probudijo 24 puta sutno za 2 usta ge jebem :D
ма имам кинте, него ме смара ово срање њихово с мењањем квота...
тако исто на торонто граница 90.5 ја да одиграм они промене квоту и стално тако дркање и онда кад коначно могу да одиграм, падне граница на 85.5.. и онда нећу ни да играм боли ме курац...
само ми реци мишљење оћел финикс да да испод 94.5 поена, или хјустон њима је грана 110.5, пошто оћу да одиграм тај пар док је још полувреме да ми не ммењају квоте, јебла их оне
голден стејт пребацили границу за 2 појена лоло
200.5 било 202...
Taman mislim malo da pauziram i onda naletim na nesto ovakvo
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/882874_230281350449062_924634692_o.jpg
i onda pomislim "ma mogu i ja ovako da pogodim". I tako u krug :)
Dosli Denver i Boston kao sigurica, Entoni manje, Boozer vise, GS 1 i manje, okc1, FILA H2, Kliipsi manje....../ omasio Milwoki i Klipse/gs poene.
Jesi uzeo pare?
Sitno, stavio sam na denver i boston 1200 i uzeo 1000...pre neki dan sam stavio finu lovu na dva NBA u kombinaciji sa zvezdom koja je namestila tekmu i oborila tiket,nba dosao....e tu sam izduvao dobro finansijski sad se oporavljam....
Jebote, pred spavanje pogledam na livescore rez, kad ono oklahoma u prvoj dala 28 poena, lejkersi prva cetvrtina 45 poena, majami 12 razlike na poluvremenu, i reko "jebote ovo mozda i prodje". I onda sam naravno zaspao i sanjao da mi je proslo sve osim onog da ce Minesota da postigne vise od 86,5, odnosno sanjao sam da su postigli tacno 86.
I vristim u jebenom snu.. onda sam se probudio, video da je oklahoma zajebala i nastavio da spavam kao beba :D
Gazimudo daj jednu Evroligu da je sigurna Poeni....
EVO ZICERA za nocas : San Antonio-Dallas 1 i Portland-NY 1
Nisu poeni,al je ista kvota. Montepaski - Olimpijakos 1 i to kecina ko kuca.
EDIT: U mozzartu kvota 2 na Sijenu. Extra!
Sta je sa NY? Zasto su toliko popustili?
A sto se tice poena, mislim da bi Caha - Fener moglo manje od 156,5.
Stisnuce ih Caha odbranom, tako da ne ocekujem da Fener da vise od 70ak poena.
Svratim do kladionice posle dobrih godinu i po dana apstinencije, iz zezanja stavim 20din na 6 utakmica tenisa i dobijem 640 dinara. Koja navlakuša, izgleda da ću visiti na ovoj temi i opet ostavljati pare na kladži.
Billy brate zasto? Ja gledam da nadjem neki posao samo da ne ulazim vise u kladionicu..