Кладионица

1. Evo igara za danas

Klipersi-New York 1 siguran kec (sacekati da potvrde veceras da ne igraju cendler i entoni pa moze i h1)
    Lejkersi-Sakramento 1(Lejkersi sad ne staju)
    Milwoki-Orlando 1
    Hjuston-Golden State 1 (u sve tri tekme GS je pukao od Hjustona u prvoj 31 razlike, ne verujem da ce se promeniti nesto veceras, mozda caki i plusp)
    Dallas-Oklahoma- Preko poeni 1,85 (Dallas jedan tim sa najgorom odbranom u ligi)
    Bruklin-Atlanta Igrali su pre 8 dana Bruklin je dobio, podigli su formu i jure sto bolju poziciju za PO 1,5kv.
    .......
    Kao glavni pik Minesota-New Orleans 1 @ 2.10 probati. 17.3 dan kad Pekovic i Kirilenko eventualno treba da se vrate. Zadnju tekmu NO je pukao 29 razl. od MIN.

2. Solnok ne moze da ispadne, cak i da on bude poslednji, ispada pretposlednji.

I ja mislim da ce da dobije Solnok, ali cisto da znas kakva su pravila lige.

3. Ако нешто значи, ови из Моцарта су смањивали квоту на победу Ајнтрахта против Штутгарта..можда има ту нешто.

А скроз ми је чудан хендикеп на ове што играју против Олимпијакоса, -31,5 па пијани дауновци да играју био би мањи хендикеп.

4. Moguće da ću da stavim 500 kinti na Hjuston i GS preko poena i Kliperse 1. A valjao bi probati neki fazon sistem vrste 1/2 na ikseve, odavno nisam video da su pali. Recimo Minesota - NO i Bruklin i Atlanta. Možda stavim na to tipa 100 kinti.

5. Ajd nek mi neko objasni šta je sistem i kako se igra
    do sad nisam igrao to

6. Ja kad skupim 3300 pocinjem da igram fibonacijev sistem. Ako ne ubodem kvotu 3 recimo iz 7 pokusaja, onda ni ne treba da se kladim.
    EDIT: Ma kurac, ne znam ni sta pricam. Ali bez sistema nekog ne ide...

7. Thilmo
    Ако нешто значи, ови из Моцарта су смањивали квоту на победу Ајнтрахта против Штутгарта..можда има ту нешто.

А скроз ми је чудан хендикеп на ове што играју против Олимпијакоса, -31,5 па пијани дауновци да играју био би мањи хендикеп.

Ma ja Ajntraht gotivim, i dobri su domacini, Stutgart se raspada u poslednje vreme,pa reko da pokusam>
    A sto se tice basketa, boli me bre patka. Bolje da gadjam da ce dobiju manje od 32 razlike, pa i ako puknem, svaka im cast. :D

8. јел играо неко на звезду?

9. Kad Papaet spomenu sisteme, evo npr. John Morrison system, nzm jel neko cuo za ovo kazu da je ucinkovit 97%, preuzeto se jednog sajta.

Trazi se ekipa koja igra 3 utakmice u gostima zaredom, znaci protiv 3 ekipe suprotne konferencije. Primer:

1. Golden State @ Indiana
    2. Golden State @ Atlanta
    3. Golden State @ Charlotte

Kladi se na tu ekipu (u nasem slucaju Golden State), i to na point spread, s tim da se kupe dodatna 3 poena za istu. Upravo ovaj detalj, kojeg je navodno uveo gospodin Morrison, uvelike utiece na ukupni rezultat, ali i onemogucava kladjenje u zemaljskim, ali i nekim online kladionicama (bwin!) . Kupovina dodatna 3 poena spusta koeficijent sa standardnih ~1.9 na ~1.5.

Ukoliko nam A oklada propadne, ulog dizemo tako da nam B oklada pokrije ulog s A oklade i dobitke koje bismo ostvarili. U slucaju koeficijenta 1.5, to je 3x. Znaci, ako je prvi ulog bio $20 da se osvoji $10, drugi ce biti $60 da se osvoji $30 koji ce pokrit onih $20 i $10.

Ako padne B, ajmo C . Ove sezone se jos nije desilo, bez straha. (Zato ja pomalo igram samo B oklade).

Ako padne C, pisi kuci propalo i izgubljenu okladu. E sad, s propalom C okladom ode i puuuno para, ali ako se igrala cijela sezona ne bi trebalo biti vecih problema... Pamti, uvijek se kladi s 5% bankrolla.

10. Dzon Morison je prevara... :) lozili se ljudi na to pre, i izvalise da je prevara veka...

11. inace, veceras bi mogla da se gadjaju iznenadjenja, tipa Sakramento, Njujork, Dalas...

12. Tesko NY, ne igraju im entoni i cendler a i a igraju isti kurac, sakramento nista, dalas jedino,mada Minesota mi je onako naj....

13. Čuo sam da je dogovoreno OFK-Vojvodina 0:0.

14. Deranje, Minesotu podrazumevam pod zicer, a ne bombu :D A i da ga jebem, NBA nije NBA ako ne bude nekog iznenadjenja :)) e sad pitanje sa cime spojiti minesotu

15. Dalas oklahoma vise poena..

16. Nisam skoro obracao paznju na mozzartove tikete i vidim jednu izmenu..

Sta znaci ovo da mogu da osvojim 7 DANA KORISCENJA BONUS KVOTA 50,00 ZA 1 DIN DNEVNO?

pre je tu bio onaj vaucer, dobijes odredjen broj dana besplatno,a ovo sad nemam pojma sta je?

17. Deranje, igrao bih 1 na Dalas, mada Merion ne igra...

18. Bolje ti je bonus kvota nego vaučeri, u svakom slučaju.

19. Da brate,al bonus kvota 50? Previse je dobro da bi bilo istinito?
    Pa nek je uslov i 10 tekmi, odigracu 10 tekmi kvota 1.01 i imacu bonus kvotu 50, i uzimacu im pare 7 dana na tu foru.. ima neka caka sigurno..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.