Ma nisam igrao nista juce,ne stigoh. Rekoh ti da je zicer klasican. I Partizan dvojka prosla, 2.30 jebote. Uzeo bih 4 soma ko iz picke, al kad sam retard ko me jebe...nba i nisu neki mecevi...veceras....samo tenis mada cu pauzirati danas.
Igrao malo enbieja,i francuze da mi dignu kvotu..
Lejkers 2
Boston minus
Denver plus
šalon 1
Golden stejt 1
Juta kec
atlanta 1
vašington dvojka
Indijana 2
50 centi , iliti 50 dinara
Večeras Majami dvojka. imaju seriju od 22 pobjede u nizu pa znajući američki mentalitet i Džejmsa, oni će večeras izginuti samo da dobiju i postignu 23. pobjedu. To je kod njih ogroman trip, to obaranje rekorda pa sam bukvalno 100% siguran u njihovu pobjedu. Ima je u super ponudama u kladionicama, kvota je 1.6.
Nzm, jebena je utakmica vise verujem da ce dobiti Majami ali su kvote pravljene sa informacijom da Garnet ne igra, e sad 50/50 sanse da ce igrati ustvari GTD je , ako ne bude igrao Boston nema sta da trazi. Od pre nekoliko dana je ova tekma u centru paznje zbog one Pirsove izjave, tako da malo pritiska na Majami sa ovolikim nizom dobijenih tekmi a Boston nije izgubio 2 meseca kuci, nije bas zicer, u svakom slucaju zanimljiva tekma, e da i Bredli ce pokusati da stopa Vejda to ce biti interesantno. GS 2 i MEM-MIN h2 (spo hendikep za 2 poena)!
мајами је везао 22 победе за редом, то што каже макарон. ложане ће да јуре рекорд лејкерса од мислим 37. и једино што може да се деси да поремети њихову победу на кладионици је оно што се десило са сакраментом да су играли продужетак. Значи на мајами 99% 1% Х, ови други се ни не разматрају ЛОЛО
Kako je pocelo sa dvojkom ces da zavrsis.
Koja sam picka, nisam smeo da igram tr na midzete 3:1. Tako mi i treba, umrecu kao jajo koje analizira tri sata i onda stavi nesto deseto.
ja napokon prošao...
barsa 1 i 2+I
psg x2
benfika 2
roma 1
1900 izlaz, đavolu malo bilo :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-3747804-1066
Ne kaže se džabe ko je igrao na Lacio pare je bacio...
А и теби била мало квота 90, па си натрпо још и Лацио :)
Ima li štogod za tudej? Dajte nešto zicerasto, ako ima.
recimo ovo :
Dižon - nant više golova drugo p.
dinamo drezden - keln više golova drugo p.
Ko stigne da isprati ovo...po meni fin tiketic mada cu pauzirati danas.
Voegele
Mattek
Minella
Vekic
Miami
Kvota 4.59
Dzankee jesi igrao Minesotu? Proslo :)
Za danas
New Orelans-Golden State 2 1,6
Memfis-Minesot h2 14,5 1,85
Finiks-Lejkersi 2 1,45
kvota je 4,62............
Na probnom tiketu
Cikago-Denver 2 1.8 9/10
Boston-Miami 2 1,45 9/10
Utah-NY h2 8,5 1,85 7/10
Ma nisam igrao nista juce,ne stigoh. Rekoh ti da je zicer klasican. I Partizan dvojka prosla, 2.30 jebote. Uzeo bih 4 soma ko iz picke, al kad sam retard ko me jebe...nba i nisu neki mecevi...veceras....samo tenis mada cu pauzirati danas.
Igrao malo enbieja,i francuze da mi dignu kvotu..
Lejkers 2
Boston minus
Denver plus
šalon 1
Golden stejt 1
Juta kec
atlanta 1
vašington dvojka
Indijana 2
50 centi , iliti 50 dinara
kako u milenijumu dukucam jebeni kod za tiket? ja ispisao onaj broj sa povlakom ne znam da li je to taj
Večeras Majami dvojka. imaju seriju od 22 pobjede u nizu pa znajući američki mentalitet i Džejmsa, oni će večeras izginuti samo da dobiju i postignu 23. pobjedu. To je kod njih ogroman trip, to obaranje rekorda pa sam bukvalno 100% siguran u njihovu pobjedu. Ima je u super ponudama u kladionicama, kvota je 1.6.
Nzm, jebena je utakmica vise verujem da ce dobiti Majami ali su kvote pravljene sa informacijom da Garnet ne igra, e sad 50/50 sanse da ce igrati ustvari GTD je , ako ne bude igrao Boston nema sta da trazi. Od pre nekoliko dana je ova tekma u centru paznje zbog one Pirsove izjave, tako da malo pritiska na Majami sa ovolikim nizom dobijenih tekmi a Boston nije izgubio 2 meseca kuci, nije bas zicer, u svakom slucaju zanimljiva tekma, e da i Bredli ce pokusati da stopa Vejda to ce biti interesantno. GS 2 i MEM-MIN h2 (spo hendikep za 2 poena)!
Dobice majami zato sto su napaljotke zesce, vezao njih i jos jednu za 500, mora da dobiju lolol.
EDIT: ovaj kec sto sam igrao 6:0 devedeseti minut jebote, jos mijami :D
Iljadarka, dosta :D
Ispod poena,i zavrsen poso
мајами је везао 22 победе за редом, то што каже макарон. ложане ће да јуре рекорд лејкерса од мислим 37. и једино што може да се деси да поремети њихову победу на кладионици је оно што се десило са сакраментом да су играли продужетак. Значи на мајами 99% 1% Х, ови други се ни не разматрају ЛОЛО
recimo ovo :
Dižon - nant više golova drugo p.
dinamo drezden - keln više golova drugo p.
Metnuo 100 din na ovo, uzeo 450, milina. Fala, druže.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7150332-1066
Gleda li ko tekmu Boston-Majami?
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/140851854335880.html
Brate, ubi ih ovaj Green. Sve mu ulazi.