Кладионица

1. Kako je pocelo sa dvojkom ces da zavrsis.

2. Koja sam picka, nisam smeo da igram tr na midzete 3:1. Tako mi i treba, umrecu kao jajo koje analizira tri sata i onda stavi nesto deseto.

3. ja napokon prošao...

barsa 1 i 2+I
    psg x2
    benfika 2
    roma 1

1900 izlaz, đavolu malo bilo :D

4. А и теби била мало квота 90, па си натрпо још и Лацио :)

5. Ima li štogod za tudej? Dajte nešto zicerasto, ako ima.

6. recimo ovo :

Dižon - nant više golova drugo p.

dinamo drezden - keln više golova drugo p.

7. Ko stigne da isprati ovo...po meni fin tiketic mada cu pauzirati danas.

Voegele
    Mattek
    Minella
    Vekic
    Miami

Kvota 4.59

8. Dzankee jesi igrao Minesotu? Proslo :)

Za danas
    New Orelans-Golden State 2 1,6
    Memfis-Minesot h2 14,5 1,85
    Finiks-Lejkersi 2 1,45
    kvota je 4,62............

Na probnom tiketu
    Cikago-Denver 2 1.8 9/10
    Boston-Miami 2 1,45 9/10
    Utah-NY h2 8,5 1,85 7/10

9. Ma nisam igrao nista juce,ne stigoh. Rekoh ti da je zicer klasican. I Partizan dvojka prosla, 2.30 jebote. Uzeo bih 4 soma ko iz picke, al kad sam retard ko me jebe...nba i nisu neki mecevi...veceras....samo tenis mada cu pauzirati danas.

10. Igrao malo enbieja,i francuze da mi dignu kvotu..
    Lejkers 2
    Boston minus
    Denver plus
    šalon 1
    Golden stejt 1
    Juta kec
    atlanta 1
    vašington dvojka
    Indijana 2
    50 centi , iliti 50 dinara

11. kako u milenijumu dukucam jebeni kod za tiket? ja ispisao onaj broj sa povlakom ne znam da li je to taj

12. Večeras Majami dvojka. imaju seriju od 22 pobjede u nizu pa znajući američki mentalitet i Džejmsa, oni će večeras izginuti samo da dobiju i postignu 23. pobjedu. To je kod njih ogroman trip, to obaranje rekorda pa sam bukvalno 100% siguran u njihovu pobjedu. Ima je u super ponudama u kladionicama, kvota je 1.6.

13. Nzm, jebena je utakmica vise verujem da ce dobiti Majami ali su kvote pravljene sa informacijom da Garnet ne igra, e sad 50/50 sanse da ce igrati ustvari GTD je , ako ne bude igrao Boston nema sta da trazi. Od pre nekoliko dana je ova tekma u centru paznje zbog one Pirsove izjave, tako da malo pritiska na Majami sa ovolikim nizom dobijenih tekmi a Boston nije izgubio 2 meseca kuci, nije bas zicer, u svakom slucaju zanimljiva tekma, e da i Bredli ce pokusati da stopa Vejda to ce biti interesantno. GS 2 i MEM-MIN h2 (spo hendikep za 2 poena)!

14. Dobice majami zato sto su napaljotke zesce, vezao njih i jos jednu za 500, mora da dobiju lolol.

EDIT: ovaj kec sto sam igrao 6:0 devedeseti minut jebote, jos mijami :D

Iljadarka, dosta :D

15. Ispod poena,i zavrsen poso

16. мајами је везао 22 победе за редом, то што каже макарон. ложане ће да јуре рекорд лејкерса од мислим 37. и једино што може да се деси да поремети њихову победу на кладионици је оно што се десило са сакраментом да су играли продужетак. Значи на мајами 99% 1% Х, ови други се ни не разматрају ЛОЛО

17. Zhajk
    recimo ovo :

Dižon - nant više golova drugo p.

dinamo drezden - keln više golova drugo p.

Metnuo 100 din na ovo, uzeo 450, milina. Fala, druže.

18. Gleda li ko tekmu Boston-Majami?
    http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/140851854335880.html
    Brate, ubi ih ovaj Green. Sve mu ulazi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.