Кладионица

1. Evo sigurice za danas, Nemacka-Makedonija 2 @ 1,70....Makedonci dobili Grke sinoc da jebe orla dobice i Nemce.
    Moze da se doda Grcka-BiH 1 1,25

2. Jebo mater el znas sastave? :D

3. Nemcima Gifi, Safarcik, Staiger, Benzing, Tibor Pleis
    Makedoncima Bo, Braca Stojanovski/Ilievski, Pero Antic, Samardziski...

Bosancima Wrajt, Djedovic, Mirza, Stipanovic, Bavcic, Sutalo, Gordic

ovo od znacajnijih

4. Uuuu Makedonci onda 2 lagano :D

5. Samo da vam kažem da će Šalke dispadne iz lige.

6. Al su se stisli ovi Englezi u kurac.. Mrtvi Eveton i Njukasl, raspad od timova, pogotovo ovi drugi... A pre su mi bili sugrniji nego Čelzi ili Borusija.. UAA!!!

Bomba vikenda Aston Vila - Liverpul 1

7. Bomba vikenda Aston Vila - Liverpul 1

E мој ти, појма немаш. :)

8. Ako neko ide u kladionicu veceras (cisto sumnjam), Viljareal 1 1.8

9. Inače, imam osećaj za tri singla u subotu, evo parova, možda bacim koji dinar, da ne bude da nisam podelio predviđanja lololo:

Anži - Krasnodar 2 @2.40

Hal - Norvič 2 @2.75

Rad - Radnički Niš X2 @1.90

juče

2/3, JA PREDVIĐAM!!!

10. Nisam Deranje nazalost, odigrao sam samo ovo...

Halep - Makarova 1 1.97

Ulog 5000
    Dobitak 9850

11. отрован је стиропор џанки, смањи мало, превише жваћеш. не сери више, не зна се да л' је већа карикатура жајк или ти.

12. zajebi, smorio si za medalju

13. а од мене две утакмице за вечерас:
    виљареал 1 и тим1 2+ и
    спортинг лисабон 2 и 3+
    уплата 70 хиљада, добитак 400 сома, позајмио ми џанки паре.

14. slikacu kasnije da te skinem sa kurca

15. ljudi vi kad slikate kao da slikate sa onim analognim fotoaparatima pa dok izradite film i onda slike pa potraje :)

16. laganih 6-2 6-2 za jos laksih 9850 dinara...sad ce slika

17. sta cimate momka, kacio je par puta tikete sa velikim ulozima...

18. Samo dok donese cale tiket, ili komsija, ko vec. Ma za*k je zajebancija za tebe. Dzanki ima, dzanki sme.

19. Dzanki kingpin, gadja samo scrvenijem! :) svaka cast! trebao si i basket ubaciti

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.